Professionals Yacht IT

IT vacatures waarin jij het verschil kan maken

Bekijk vacatures

Ben jij een ambitieuze IT professional?

Dan heeft ​Fox-IT directeur Ronald Prins een uitdagende cybersecurity vraagstuk voor jou. Samen met het Financieele Dagblad organiseert Yacht dit jaar The Challenge IT. Kraak de case van Fox-IT en word de winnaar van The Challenge for the best IT-professional 2017. Én je wint een opleidingsbudget van maar liefst 5000 euro!

De cybersecurity case van Fox-IT

Nederland is een van de meest digitale landen ter wereld: internetbankieren, routes plannen, restaurants boeken, video's en agenda's delen, we zijn voortdurend online. Dat is handig en prettig, maar maakt ons land ook kwetsbaar voor cybercrime. Weet je nog: de Petya-virusuitbraak in de Rotterdamse haven, Wanacry legde hele landen plat. Dus: met welke IT-oplossingen maken we van Nederland het veiligste land om online te werken en te leven? 

We dagen je uit!

Ga jij de uitdaging aan om dit vraagstuk te kraken? Bekijk dan de volledige case en achtergrond op fd.nl/challenge. Stuur een vlammende onepager in vóór 3 oktober en wie weet mag jij jezelf IT professional van het jaar 2017 noemen.

VERSNEL JE CARRIÈRE IN IT

Wil je groeien in je vak én als professional? Dan is Yacht jouw partij. Werken in de ICT via Yacht geeft een impuls aan je loopbaan. Wij matchen je namelijk aan toonaangevende opdrachtgevers: zowel voor vaste functies als voor interim-opdrachten. En speciaal voor starters met maximaal 2 jaar werkervaring bieden we een uitdagend traineeprogramma.

Door ons grote netwerk, onze uitdagende ICT vacatures en expertise op de arbeidsmarkt brengen we jou verder. Door het samenkomen met vakgenoten, goede begeleiding en een landelijk netwerk van kantoren bieden we je bovendien een prettige thuisbasis.

UITDAGENDE ICT VACATURES IN HEEL NEDERLAND

Via Yacht vind je uitdagende ICT vacatures in heel Nederland. We werken samen met grote en kleine bedrijven die één ding gemeen hebben: ze willen ICT specialisten die vooruit willen. We hebben onder andere ICT vacatures in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven, maar ook in andere plaatsen zoals Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen of Enschede kun je als ICT professional werken via Yacht. Jij bent aan zet!

VACATURES EN SOLLICITEREN

Pas jij bij Yacht IT? Hoor jij bij de beste in jouw vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we je graag leren kennen. Neem een kijkje in onze ICT vacatures en solliciteer direct.

Bekijk alle vacatures

Ontmoet de YACHT collega’s van IT

Feiten & cijfers IT Q2 2017