Professionals Yacht IT

IT-vacatures waarin jij het verschil kan maken

Bekijk vacatures

BEN JIJ EEN ERVAREN IT-SPECIALIST?

De IT is misschien wel de meest dynamische, kennisintensieve sector van Nederland. IT is van groot belang voor de concurrentiekracht van het Nederlandse bedrijfsleven. Zie jij het als een uitdaging om businesswensen te vertalen naar concrete ICT-oplossingen? Kennen de nieuwste ICT-toepassingen voor jou geen geheimen? Dan heeft Yacht de uitdagendste ICT vacatures voor jou.

VERSNEL JE CARRIÈRE IN IT

Wil je groeien in je vak én als professional? Dan is Yacht jouw partij. Werken in de ICT via Yacht geeft een impuls aan je loopbaan. Wij matchen je namelijk aan toonaangevende opdrachtgevers: zowel voor vaste functies als voor interim-opdrachten. En speciaal voor starters met maximaal 2 jaar werkervaring bieden we een uitdagend traineeprogramma.

Door ons grote netwerk, onze uitdagende ICT vacatures en expertise op de arbeidsmarkt brengen we jou verder. Door het samenkomen met vakgenoten, goede begeleiding en een landelijk netwerk van kantoren bieden we je bovendien een prettige thuisbasis.

PLAN, BUILD, RUN & MANAGE

ICT is de enabler van de business, maar kan dat alleen zijn als de functie planmatig wordt ingericht. Wij hebben ICT vacatures voor professionals die gespecialiseerd zijn in elke fase. Ook de begeleiding en opleidingspaden van en voor onze IT professionals zijn geënt op het plan, build, run, en manage principe.

UITDAGENDE ICT VACATURES IN HEEL NEDERLAND

Via Yacht vind je uitdagende ICT vacatures in heel Nederland. We werken samen met grote en kleine bedrijven die één ding gemeen hebben: ze willen ICT specialisten die vooruit willen. We hebben onder andere ICT vacatures in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven, maar ook in andere plaatsen zoals Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen of Enschede kun je als ICT professional werken via Yacht. Jij bent aan zet!

VACATURES EN SOLLICITEREN

Pas jij bij Yacht IT? Hoor jij bij de beste in jouw vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we je graag leren kennen. Neem een kijkje in onze ICT vacatures en solliciteer direct.

Bekijk alle vacatures

Ontmoet de YACHT collega’s van IT

Feiten & cijfers IT Q2 2017