Yacht Engineering

Onze Engineering-professionals in actie
“Voordat onze reachstackers de klant bereiken, hebben ze er letterlijk en figuurlijk al een hele reis op zitten. Vanuit Nijmegen ben ik de schakel tussen de engineeringsafdeling en onze productielocatie in India. Een klein foutje leidt al snel tot een flinke financiële tegenvaller.

Als het lukt om de reachstacker binnen de strakke deadline en zonder storingen bij de klant te krijgen, ben ik daar elke keer weer trots op.” Global build engineer Anton Lenssen vertelt over zijn opdracht bij Hyster.

Engineering als schakel in vooruitgang
Als engineer kun je eigenlijk overal aan de slag, maar alleen bij Yacht vind je zo’n groot en gevarieerd aanbod aan opdrachten. Toonaangevende opdrachtgevers in allerlei branches en projectfases ontvangen jou met open armen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met beeldbepalende bouwwerken, installaties voor onderzeeërs, duurzame heftrucksystemen of X-ray medical devices. Bekijk Engineering-vacatures bij gerenommeerde organisaties.

The Challenge 2018: Avila Lindgren wint
Avila Lindgren is de meest duurzame Engineer van 2018. Bekijk de aftermovie van The Challenge of lees de blogs.

Career opportunities Engineering for expats

Urban-Innovators community

Ben jij professional op het gebied van bouw, infrastructuur of ruimtelijke ontwikkeling? Word dan lid van Urban-innovators en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en interessante events met collega-professionals.

Sluit je aan bij Urban-Innovators? >>

Ontmoet de YACHT collega’s van Engineering