YACHT HRM

Transparantie, snelheid en internationale concurrentie kenmerken de markt. Beschikbare kennis en competenties maken voor organisaties het verschil. Dit vraagt om expertise op het gebied van in-, door- en uitstroom, vergrijzing, talentmanagement, employability en flexibilisering. HRM-specialisten hebben hierin een sleutelrol. Combineer jij jouw actuele HRM-kennis met passie voor het vak? Dan kun jij via Yacht als HRM-specialist op veel plekken aan de slag.

Versnel je carrière in HRM 
Wil jij jezelf ontwikkelen in je vak én als professional? Houd je van het HR-vak en leg je actief een brug naar andere disciplines? Dan is Yacht de partij voor jou. Werken voor Yacht betekent een boost voor je carrière. Wij bieden interim HR-opdrachten bij bedrijven, overheden en non-profitorganisaties. Op zoek naar een vaste functie? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Door ons grote netwerk, uitdagende HR-vacatures en arbeidsmarktexpertise brengen we jouw droombaan dichterbij. Yacht biedt jou als professional een thuisbasis. Dit doen we door te verbinden met vakgenoten, goede begeleiding en een landelijk kantorennetwerk, waar je altijd welkom bent. En speciaal voor starters met maximaal 2 jaar werkervaring bieden we een uitdagend traineeprogramma.

Vacatures en solliciteren
Pas jij bij Yacht HRM? Hoor jij bij de beste in jouw vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen. Wij bemiddelen diverse specialismen binnen de HRM, denk aan: Recruiters, HR-managers, HR-adviseurs en Learning & Development specialisten. Neem een kijkje bij onze HRM-vacatures en solliciteer direct. 

Onze HRM-professionals maken organisaties beter
Het toekomstproof maken van de Volksbank. Dat is de uitdaging van Patricia. Vanuit HR is zij betrokken bij de ist (waar staan we) en soll (waar willen we naartoe) van de afdeling I&C. Door een organisatieverandering en een eigen identiteit te ontwikkelen moet de bank over twee jaar op eigen benen kunnen staan. Lees het uitdagende en inspirerende verhaal van HRM-professional Patricia Rous hier.

Bekijk alle vacatures

Ontmoet de YACHT collega’s van HRM