Werken bij KPN Cover

Werken bij KPN

Verandering kun je niet tegenhouden en dat is maar goed ook. Want alleen verandering maakt het leven mooier, makkelijker en leuker. Het zorgt elke dag voor nieuwe kansen en mogelijkheden. En steeds als je denkt dat het niet mooier kan blijkt het tegendeel. 

KPN zoekt talent

Bij KPN, marktleider van geïntegreerde telefonie, mobiel, data en IT toepassingen, krijg je de mogelijkheid om aan alle nieuwe veranderingen mee te werken. Voor de klanten van KPN, maar ook voor je zelf. Bij KPN krijg je direct veel ruimte, vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Yacht is op zoek naar de beste talenten voor KPN. Als starter en als ervaren professional kun je bij KPN impact maken. Op het leven van mensen, de branche en zelfs op Nederland. Ben jij een starter of ervaren professional en wil jij impact hebben, denk dan eens aan KPN als werkgever en kijk snel bij de vacatures.

De nieuwste vacatures bij KPN

Bij KPN werk je aan jouw toekomst

Werken bij KPN geeft een impuls aan je loopbaan. Het belangrijkste argument daarvoor geven we je alvast: je wordt beter bij KPN. Sterker nog, KPN verwacht dat jij je blijft ontwikkelen. Met een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget en opleidingen die je kan volgen aan de KPN Academy. KPN is groot genoeg om echt impact te hebben op de samenleving en klein genoeg om je daar ook als werknemer je stempel op te drukken. Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben bij KPN. Kijk bij de vacatures en solliciteer direct.

Bekijk alle vacatures

Meer informatie of vragen?

Neem gerust contact met mij op.

contactperson Image

Sabine Bogaert

Delivery manager