Werken bij KPN Cover

Werken bij KPN

KPN wil Iedereen in Nederland verbinden met een duurzame toekomst. Ze maken graag ambities en dromen waar. Hoe dat er precies uitziet is voor iedereen anders. Daarom biedt KPN ruimte aan alle verschillende manieren van vooruitgang en werkplezier. Interesse gewekt? Kom werken bij KPN en bouw mee aan een mooie toekomst! Bekijk hier alle KPN vacatures.

De nieuwste vacatures bij KPN

Werken bij KPN

Groen is geen kleur

''Bij KPN schuilt de kracht in onze getalenteerde mensen. Zij vormen het kloppend hart van ons merk. Als Interim Professional bij deze vooruitstrevende opdrachtgever opereer ik vanuit verbinding, te midden van zowel de maatschappij als technologische vooruitgang. KPN belichaamt veerkracht voor de toekomst, in harmonie met de omgeving.''

contactperson Image
Janet Verheijke Senior HR adviseur

Werken bij KPN

Waarom jij wilt werken bij KPN

Bij KPN, marktleider van geïntegreerde telefonie, mobiel, data en IT toepassingen, krijg je de mogelijkheid om aan alle nieuwe veranderingen mee te werken. Voor de klanten van KPN, maar ook voor je zelf. 

Bij KPN krijg je direct veel ruimte, vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Waar kom ik te werken als ik bij KPN aan de slag ga?

Via Yacht kan je met een vast contract zowel in een corporate omgeving als binnen projecten vele opdrachten uitvoeren zonder dat je direct vastzit aan één positie binnen KPN. Het merendeel van de opdrachten vindt plaats in de omgeving Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Houten.

Kan ik thuiswerken als ik bij KPN aan de slag ga?

Daar waar de opdracht het toelaat behoort remote werken tot de mogelijkheden.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden bij KPN?

De ontwikkeling die je hebt opgedaan in het ene project kan je helpen door te groeien naar een uitdagende volgende opdracht bij KPN. Sluit jouw opgedane kennis en ervaring niet volledig aa op de vraag van KPN? Dan kan je via ons (online) trainingen volgen om jouw soft skills naar een hoger niveau te tillen.   

Wat is mijn salaris als ik bij KPN aan de slag ga?

De vergoeding die je van ons ontvangt is gebaseerd op het salarishuis van KPN en voorziet je (indien van toepassing) jaarlijks van diverse secundaire voorwaarden. 
 

Ik zie geen vacatures die bij mij passen, kan ik een open sollicitatie doen bij KPN?

Zit er geen vacature bij die bij jouw ambities, expertise en skills past, neem dan contact op met jouw recruiter om de mogelijkheden te bespreken. 

Uitgelichte functies bij KPN

Technisch beheerder met een netwerk achtergrond

Als technisch beheerder bij KPN ben je verantwoordelijk voor het operationeel en tactisch beheer van het netwerk bij vele klanten. Ook is de architectuur van het netwerk essentieel. Als technisch beheerder vertaal je een design naar een (technisch) concept/ ontwerp en werk je oplossingen uit in (technische) specificaties. Je realiseert (delen van) een nieuw technisch product, systeem, of dienst met behulp van bestaande technieken of realiseert modificaties in bestaande ICT-omgevingen. Hiervoor doe je vooronderzoek naar de wensen van de opdrachtgever en werk je adviezen uit.

DevOps engineer

Als DevOps engineer ben je verantwoordelijk voor de testcoördinatie en de implementatie ervan Je werkt samen met andere ambitieuze teammembers aan een applicatie gebouwd met moderne technieken. In dit team ga je tooling voor de provisioning van netwerkverbindingen vormgeven. Ben je de beste in scripting, TCP/IP, UNIX/Linux, databases en analyse? Word dan DevOps engineer bij KPN. 

Bekijk alle KPN vacatures

Meer informatie of vragen?

Neem gerust contact met mij op.

contactperson Image

Jacqueline van den Berg

Recruitment Consultant

IT community voor de beste IT-professionals Banner

IT community voor de beste IT-professionals

In onze IT Community delen IT-professionals hun visie, kennis en ervaringen rondom trends in IT. Ben jij klaar om je netwerk en kennis in IT een boost te geven? Sluit je dan aan bij onze community!

Meld je nu aan

Deze artikelen moet je zeker even lezen