Werken bij KPN Cover

Werken bij KPN

KPN: Het grootste en beste netwerk. Ons netwerk is overal en altijd aanwezig. Met onze infrastructuur houden we Nederland 24/7 verbonden. Ons mobiele netwerk is al jaren het beste van Nederland en heeft het snelste 5G. Maar dat gaat niet vanzelf. We blijven ons netwerk vernieuwen om de capaciteit en dekking te vergroten. Zo houden we Nederland online. Altijd.

De nieuwste vacatures bij KPN

KPN zoekt talent

Bij KPN, marktleider van geïntegreerde telefonie, mobiel, data en IT toepassingen, krijg je de mogelijkheid om aan alle nieuwe veranderingen mee te werken. Voor de klanten van KPN, maar ook voor je zelf. Bij KPN krijg je direct veel ruimte, vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Yacht is op zoek naar de beste talenten voor KPN. Als starter en als ervaren professional kun je bij KPN impact maken. Op het leven van mensen, de branche en zelfs op Nederland. Ben jij een starter of ervaren professional en wil jij impact hebben, denk dan eens aan KPN als werkgever en kijk snel bij de vacatures.

Bij KPN werk je aan jouw toekomst

Via Yacht kun je met een vast contract zowel in een corporate omgeving als binnen projecten, een diversiteit aan opdrachten uitvoeren zonder dat je direct vastzit aan één positie binnen KPN. Opdrachten kunnen plaatsvinden op verschillende locaties. Het merendeel van de opdrachten vindt plaats in de omgeving Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Houten. Daar waar de opdracht het toelaat behoort remote werken tot de mogelijkheden.

De ontwikkeling die je hebt opgedaan in het ene project kan je helpen door te groeien naar een uitdagende volgende opdracht. Dit kan zowel binnen als buiten KPN zijn.

Mocht de opgedane kennis en ervaring niet volledig aansluiten op de vraag van KPN dan bestaat de mogelijkheid via Yacht diverse trainingen te volgen. Deze trainingen kunnen betrekking hebben op zowel hard- als softskills. De vergoeding die je van Yacht ontvangt is gebaseerd op het salarishuis van KPN en voorziet je (indien van toepassing) jaarlijks van diverse secundaire voorwaarden als salarisverhoging per 1 jan n.a.v. de algemene salarismaatregel, een jaarlijkse individuele salarisherziening, thuiswerkvergoeding, ADV compensatie en meer.

Kijk direct naar de mogelijkheden bij KPN via deze onderstaande link en solliciteer. Zit er geen vacature bij die bij jouw past, neem dan contact op met de recruiter binnen jouw vakgebied.

Bekijk alle KPN vacatures

''Bij KPN schuilt de kracht in onze getalenteerde mensen. Zij vormen het kloppend hart van ons merk. Als Interim Professional bij deze vooruitstrevende opdrachtgever opereer ik vanuit verbinding, te midden van zowel de maatschappij als technologische vooruitgang. KPN belichaamt veerkracht voor de toekomst, in harmonie met de omgeving.''

contactperson Image
Janet Verheijke Senior HR adviseur

Werken bij KPN

Waarom jij wilt werken bij KPN

Wil je werken in de wereld van geïntegreerde telefonie, mobiel, data en IT? Wil je graag meewerken aan nieuwe veranderingen én aan jezelf? Kom dan werken bij KPN en druk een stempel op de toekomst.

KPN geeft je meteen ruimte, vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid om hier aan de slag te gaan. Zowel starters als ervaren professionals kunnen bij KPN impact maken.

Wat zijn de voordelen om via Yacht bij KPN te werken?

Via Yacht kun je met een vast contract zowel in een corporate omgeving als wel binnen projecten die voor derden uitgevoerd worden, een diversiteit aan opdrachten uitvoeren zonder dat je direct vastzit aan één positie binnen KPN.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden bij KPN?

De ontwikkeling die je hebt opgedaan in het ene project kan je helpen door te groeien naar een uitdagende volgende opdracht. Dit kan zowel binnen als buiten KPN zijn.

Welke opleidingsmogelijkheden zijn er als ik bij KPN ga werken?

Mocht de opgedane kennis en ervaring niet volledig aansluiten op de vraag van KPN dan bestaat de mogelijkheid via Yacht diverse trainingen te volgen. Deze trainingen kunnen betrekking hebben op zowel hard- als softskills.

Welke functies zijn er beschikbaar bij KPN?

Er zijn diverse functies beschikbaar bij KPN. Denk bijvoorbeeld aan technisch beheerder met een netwerk achtergrond. In deze rol vertaal je een design naar een technisch concept en werk je op basis van opdrachten oplossingen uit in technische specificaties. Je kan ook aan de slag als DevOps Engineer, waarbij je een van de provisionnig squads gaat versterken.

Waar kom ik te werken als ik bij KPN aan de slag ga?

Opdrachten kunnen plaatsvinden op verschillende locaties. Het merendeel van de opdrachten vindt plaats in de omgeving Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Houten. Daar waar de opdracht het toelaat, behoort remote werken tot de mogelijkheden.

Uitgelichte functies bij KPN

Technisch beheerder met een netwerk achtergrond

KPN is verantwoordelijk voor het operationeel en tactisch beheer van het netwerk bij diverse klanten. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor de architectuur van het netwerk. KPN zorgt voor een betrouwbaar en veilig beheer vanaf één centrale locatie met een vast team van medewerkers. Als technisch beheerder met een netwerk achtergrond vertaal je een design naar een technisch concept en werk je op basis van opdrachten oplossingen uit in technische specificaties. Je realiseert een nieuw technisch product, systeem, of dienst met behulp van bestaande technieken of realiseert modificaties in bestaande ICT-omgevingen. 

Devops engineer

Ben jij DevOps engineer die een van de provisioning squads binnen KPN gaat versterken? Het team werkt aan een applicatie gebouwd met moderne technieken. Binnen het team is veel focus op CI/CD. De teamleden zijn vrij om autonoom de laatste technologieën en technieken in te zetten. Je komt te werken in een zelf organiserend team die tooling voor de provisioning van netwerkverbindingen vorm gaat geven. Dit volgens de Agile werkmethoden (Scrum, Kanban etc.) waarbij het team een steeds effectievere waarde levert.

Je moet denken aan werkzaamheden zoals:

  • Testcoördinatie en Implementatiewerkzaamheden
  • Veel contact met andere (DevOps) teams binnen de organisatie
  • DevOps werkzaamheden, bekend zijn met: scripting, netwerken (TCP/IP), UNIX/Linux, databases, documenteren, analyse

Bekijk alle KPN vacatures

Meer informatie of vragen?

Neem gerust contact met mij op.

contactperson Image

Jacqueline van den Berg

Recruitment Consultant

IT community voor de beste IT-professionals Banner

IT community voor de beste IT-professionals

In onze IT Community delen IT-professionals hun visie, kennis en ervaringen rondom trends in IT. Ben jij klaar om je netwerk en kennis in IT een boost te geven? Sluit je dan aan bij onze community!

Meld je nu aan

Deze artikelen moet je zeker even lezen