Recruitment Academy: groei uit tot succesvol interim-recruiter Cover

Recruitment Academy: groei uit tot succesvol interim-recruiter

Wil jij leren hoe je de juiste professionals met de juiste opdrachtgevers verbindt? Of mensen uitdagen om uit hun comfortzone te stappen en hun next step te zetten? Zet dan zelf die volgende stap in jouw carrière en ontwikkel jezelf tot futureproof interim-recruiter. Meld je aan voor onze Recruitment Academy: dé opleiding om recruiter te worden.

Meld je nu aan

Recruitment Academy: recruitment opleiding voor ambitieuze professionals 

Onze Recruitment Academy leidt ambitieuze professionals in één jaar op tot een interim-recruiter met hands-on recruitment skills. Onze opleiding tot recruiter is relevant voor HR professionals die hun eerste stappen in recruitment hebben gezet en hun skills willen uitbreiden om de beste interim-recruiters te worden. En voor starters die net starten in recruitment. 

Tijdens deze opleiding krijg je training van de beste trainers uit de praktijk. Hun info is altijd up-to-date, waardoor je leert wat er nú speelt in recruitment. Ook krijg je direct een contract bij Yacht als interim-recruiter. Dat betekent dat je via ons de kans krijgt om bij toonaangevende opdrachtgevers aan de slag te gaan, zoals ASML, Rijkswaterstaat, KLM, NS of FrieslandCampina. 

Dit is waarom jij je moet aanmelden voor de Recruitment Academy

 • Je krijgt training in thema’s als: 
  1. Effectieve werving van nieuwe medewerkers
  2. Werving & selectie
  3. Overtuigingskracht
  4. Diversiteit & Inclusie
  5. Selectie en aanname technieken
 • Je ontwikkelt je tot een specialist in jouw vakgebied; 
 • Je bouwt een relevant netwerk op en leert hier optimaal gebruik van te maken;
 • Je kan rekenen op de zekerheid van een 1-jarig contract bij Yacht met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je krijgt de kans om te werken voor vooruitstrevende opdrachtgevers.

Hoe ziet het opleidingstraject eruit? 

De Recruitment Academy is een intensief opleidingstraject, waarin jij in 1 jaar je hard en soft skills naar een hoger niveau brengt. De eerste 2 maanden volg je diverse leerzame en praktijkgerichte trainingen van ervaren vakspecialisten. En past wat je leert direct toe in de praktijk.

Vervolgens is het tijd voor je eerste interim-opdracht! Samen zoeken we een uitdaging die past bij jouw ambities. Uiteraard begeleiden en coachen wij je tijdens je opdracht. En is er altijd ruimte om te sparren met een ervaren Yacht-consult of andere ambitieuze professionals uit het traject. 

Wat verwachten we van jou? 

 • Je hebt hbo/ wo werk- en denkniveau. Is je hoogst genoten opleiding mbo? Dan mag je een competentie- en capaciteitentest maken;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week;
 • Leergierig, zelfstartend en je neemt graag initiatief. Verder beleef je plezier aan het inzetten van jouw kennis bij diverse opdrachtgevers;  
 • Oprechte interesse in wat mensen beweegt en goed kunnen luisteren;
 • Daarnaast ben je een echte verbinder en netwerker in hart en nieren. 

Meld je nu aan

Meer weten over de Recruitment Academy?

Neem dan contact met mij op.

contactperson Image

Lisanne Koopmans

Talent Acquisition Specialist

Het is prachtig om te merken dat ik me dit vak eigen kan maken zonder enige voorkennis of specifieke ervaring. De Recruitment Academy reikt me alles aan wat ik daarvoor nodig heb. Het is een geweldige manier om me het recruitmentvak eigen te maken.

Lees de blog van Hermela
contactperson Image
Hermela Admasu Recruiter a.i bij NS via Yacht
Paper Futurizing HR Banner

Paper Futurizing HR

Hoe geef jij als ambitieuze HR-professional een daadkrachtig advies over HR transformatie bij toonaangevende organisaties? Download de paper & lees de visies van 5 gedreven HR-specialisten.

Download de paper

Meld je nu aan voor de Recruitment Academy

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement