Recruitment Academy: groei uit tot succesvol interim-recruiter Cover

Recruitment Academy: groei uit tot succesvol interim-recruiter

Wil jij leren hoe je de juiste professionals met de juiste opdrachtgevers verbindt? Of mensen uitdagen om uit hun comfortzone te stappen en hun next step te zetten? Zet dan zelf die volgende stap in jouw carrière en ontwikkel jezelf tot futureproof interim-recruiter. Meld je aan voor onze Recruitment Academy: dé opleiding om recruiter te worden.

Meld je nu aan

Recruitment Academy: recruitment opleiding voor ambitieuze professionals 

Onze Recruitment Academy leidt ambitieuze professionals in één jaar op tot een interim-recruiter met hands-on recruitment skills. Onze opleiding tot recruiter is relevant voor professionals die hun eerste stappen in recruitment hebben gezet en hun skills willen uitbreiden om de beste interim-recruiters te worden. En voor professionals die net starten in recruitment. 

Tijdens deze opleiding krijg je training van de beste trainers uit de praktijk. Hun informatie is altijd up-to-date, waardoor je leert wat er nú speelt in recruitment. Ook krijg je direct een contract bij Yacht als interim-recruiter. Dat betekent dat je via ons de kans krijgt om bij toonaangevende opdrachtgevers aan de slag te gaan, zoals ASML, Rijkswaterstaat, KLM, NS of FrieslandCampina. 

Dit is waarom jij je moet aanmelden voor de Recruitment Academy

 • Je leert van ervaren vakspecialisten wat je nodig hebt om te excelleren als recruiter. Je krijgt training in thema’s als: 
  1. Searching en sourcing
  2. Binden en boeien van kandidaten 
  3. Wervende vacatureteksten schrijven
  4. Gesprekstechnieken 
 • Je ontwikkelt je tot een specialist in jouw vakgebied; 
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding van een coach; 
 • Je bouwt een relevant netwerk op en leert hier optimaal gebruik van te maken;
 • Je kan rekenen op de zekerheid van een 2-jarig contract bij Yacht; 
 • Je krijgt de kans om te werken voor vooruitstrevende opdrachtgevers.  

Hoe ziet het opleidingstraject eruit? 

De Recruitment Academy is een intensief opleidingstraject, waarin jij in 1 jaar je hard en soft skills naar een hoger niveau brengt. De eerste 3 maanden volg je diverse leerzame en praktijkgerichte trainingen van ervaren vakspecialisten. En past wat je leert direct toe in de praktijk met hulp van je persoonlijke coach. 

Deze intensieve periode sluit je af met een afstudeerproject: een eigen recruitmentplan opstellen. Vervolgens is het tijd voor je eerste interim-opdracht! Samen zoeken we een uitdaging die past bij jouw ambities. Uiteraard begeleiden en coachen wij je tijdens je opdracht. En is er altijd ruimte om te sparren met een ervaren Yacht-consult of andere ambitieuze professionals uit het traject. 

Wat verwachten we van jou? 

 • Aantoonbare afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Minimaal beschikbaar voor 32 uur per week;
 • Je bent ambitieus, wilt resultaat behalen en bent eager om te leren; 
 • Je weet goed het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen; 
 • Je weet anderen mee te krijgen in je enthousiasme; 
 • Enige ervaring met recruitment is mooi meegenomen. 

Meld je nu aan

Meer weten over de Recruitment Academy?

Neem dan contact met mij op.

contactperson Image

Iris Ouwehand

Recruitment Consultant

De Recruitment Academy is eigenlijk een soort inwerktraject. Je wordt goed ingewerkt rondom recruitment: van het schrijven van wervende vacatureteksten tot het vinden van kandidaten. Alles is hands-on, up-to-date en praktijkgericht. Daardoor kan je veel informatie direct inzetten om verder te groeien. Dat maakt het traject ook voor iedereen relevant. Ook als je al een relevante opleiding hebt gedaan of al stappen in recruitment hebt gezet.

Lees de blog van Rheyna
contactperson Image
Rheyna Wijsman HRM-professional
Whitepaper Futurizing HR Banner

Whitepaper Futurizing HR

Hoe geef jij als ambitieuze HR-professional een daadkrachtig advies over HR transformatie bij toonaangevende organisaties? Download de paper & lees de visies van 5 gedreven HR-specialisten.

Download de paper

Meld je nu aan voor de Recruitment Academy

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement