Future HR Change Program: opleiding voor hr-professionals Cover

Future HR Change Program: opleiding voor hr-professionals

Het Future HR Change Program is hét opleidingsprogramma voor futureproof HR-professionals. In dit programma ontwikkel je essentiële skills waarmee je een grote toegevoegde waarde levert aan vooruitstrevende opdrachtgevers. Met de slimme combinatie van praktische trainingsdagen, uitdagende cases, inspirerende sessies en personal coaching zet jij razendsnel stappen. Wil jij je carrière in HR ook naar het volgende niveau tillen?

Wat mag je verwachten van het Future HR Change Program?

 • Futureproof programma met een persoonlijk ontwikkelingsplan

 • 1-op-1 coaching & ondersteuning

 • Toegang tot ons netwerk van HR-professionals

 • Ervaringsgerichte intervisies & pragmatische trainingsdagen

Meld je nu aan voor het Future HR Change Program

Programmaonderdelen van het Future HR Change Program

Het Future HR Change Program start met het bepalen van doelstellingen. Deze doelstellingen worden verwerkt in de diverse onderdelen, waar je gedurende de sessies aan werkt. Het programma bestaat uit de volgende trainingen en bijeenkomsten:

 • Deep Dive:
  Een intensieve 3-daagse training waarin je jouw leerpad bepaalt. De focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling, het boosten van je skills en uitbreiden van je netwerk.
 • Dynamiek:
  Als HR-professional bewaak je tegelijkertijd het belang van de organisatie in zijn geheel als specifieke teams en individuen. Met deze training krijg je inzicht in de onderlinge effecten van gedragingen, beïnvloedingsstrategieën en het creëren van draagvlak. 
 • Kompas:
  Hoe bepaal je wat de juiste koers is voor de organisatie? En hoe zorg je dat je deze vol zelfvertrouwen volgt? Na deze training weet je hoe je het organisatiekompas leest en omgaat met morele en ethische dilemma’s die je onderweg tegenkomt. 
 • Veranderkracht:
  Ontwikkeling is de sleutel tot vooruitgang - en dat geldt binnen HR. In de training veranderkracht maak je kennis met trendwatching en thema’s als breinleren, growth, fixed mindset en de verandercurve. Hiermee weet je future proof beslissingen te maken.
 • HR Leadership:
  Met de training HR Leadership leer je jouw impact als leider te vergroten. Hierbij staat resultaatgerichtheid voorop.
 • Storytelling:
  De manier waarop je een boodschap vertelt beïnvloedt hoe deze ontvangen wordt. In deze sessie leer je over de kracht van storytelling en gaan we aan de slag met jouw presentatievaardigheden.
 • Communicatie:
  Flexibele communicatie is de belangrijkste competentie van HR. Daarom is het essentieel dat je inzicht krijgt in communicatiestijlen en gespreksniveaus.
 • Praktijk:
  We gaan aan de slag met oefensessies en acteurs om jouw praktische skills naar een hoger niveau te tillen.
 • Werkcafe:
  In deze sessie nemen we jouw ontwikkeling onder de loep. Wat kunnen we doen om deze te borgen en, belangrijker nog, verder uit te bouwen? Hoe wil jij als HR-professional excelleren?
 • Ultimate Experience:
  In de laatste sessie vieren we wat je hebt bereikt en dagen we je uit om jezelf op de kaart te zetten. Ben jij klaar voor de Ultimate Experience?

Enthousiast geworden? Meld je vandaag nog aan voor het Future HR Change Program en zet de volgende stap in je HR-carrière!

Meld je nu aan

HR traineeship: voor starters met ambitie

Ontwikkel jezelf tot succesvol HR-professional met ons 3-jarige HR-traineeship. Dit unieke traineeship stelt jou in staat om interim-opdrachten te combineren en je eigen koers te bepalen. Zo maak je kennis met de verschillende facetten van hr en bouw je razendsnel aan een sterke basis voor een succesvolle carrière in dit inspirerende vakgebied. 

Bekijk ons HR-traineeship 

Meer weten over het Future HR Change Program?

Neem dan contact met mij op.

contactperson Image

Thijs Drogtrop

Recruitment Consultant - HR

Het Future HR Change Program heeft mij volledig meegenomen in wat de transitie voor jou als HR-professional betekent. Daarnaast ervaar ik er ook volop profijt van in mijn dagelijkse praktijk en weet ik voor mezelf te kiezen. Ik stel inmiddels veel beter mijn eigen grenzen. Voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving. Door voor mijzelf te kiezen heb ik de afgelopen periode een mooie kans gecreëerd en de stap naar HR-lead gemaakt.

Lees de blog van Marleen
contactperson Image
Marleen Peelen HRM-professional
Paper Futurizing HR Banner

Paper Futurizing HR

Hoe geef jij als ambitieuze HR-professional een daadkrachtig advies over HR transformatie bij toonaangevende organisaties? Download de paper & lees de visies van 5 gedreven HR-specialisten.

Download de paper

Meld je nu aan voor het Future HR Change Program

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement