HR vacatures Cover

HR vacatures

Ben je op zoek naar een baan in Human Resources (HR)? Yacht heeft uitdagende HR vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers. Je vindt bij ons interim-opdrachten, vaste banen en opdrachten voor zzp‘ers in HR op ieder niveau. Daarnaast bieden we je persoonlijke loopbaanbegeleiding en een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen. Zo bouw je een succesvolle carrière op. Wil jij dat ook? Solliciteer direct op de HR baan die past bij jouw ambities!

Bekijk onze HR vacatures

Interessante HR vacatures

Functies in HR

Welke functies zijn er in Human Resources (HR)?

Human Resources (HR) is essentieel in iedere organisatie. Daarom zijn er vele mooie kansen op de arbeidsmarkt voor ambitieuze HR professionals. In dit vakgebied ga jij vraagstukken rondom  recruitment en personeelsplanning oplossen. Ook geef jij advies aan het management en de medewerkers. Daarnaast houd jij je onder andere ook bezig met de ontwikkeling van medewerkers, werving en selectie, beoordelingen en salarissen. 
Yacht is bovendien zelf de expert in HR en we geloven namelijk in jouw talent. Met ons sterke netwerk vinden we voor jou snel de HR functie die past bij jouw skills, wensen en ambities. Zo kan je via ons direct aan de slag als corporate recruiter, HR adviseur, HR business partner en HR manager. Daarnaast zijn er nog vele andere HR functies waarmee je de next step kan zetten in jouw carrière. Interesse gewekt? Bekijk hieronder onze HR functies.  

 

 

HR vacatures bij onze toonaangevende opdrachtgevers

De voordelen van werken via Yacht HRM

  • Uitdagende HR-functie met ontwikkelmogelijkheden

  • Goed salaris, bonusregeling en mogelijk een leaseauto

  • Vak gerelateerde opleidingen, trainingen & cursussen

  • HR-begeleiding op maat om te blijven werken aan jouw ambitie

  • Member van ons netwerk & altijd in contact met collega HRM'ers

Bekijk onze HR vacatures

Meer weten over werken in HR?

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Tjarko Hazewinkel

Talent Acquistition Specialist

contactperson Image

Thijs Drogtrop

Talent Acquisition Specialist

Bepaal de next step met de carrièrescanner Banner

Bepaal de next step met de carrièrescanner

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je carrière? Ontdek welke functie het best past bij jouw koers. Doe de carrièrescan en kom erachter welke vacatures aansluiten op jouw ambities.

Doe de scan

Veelgestelde vragen over werken in HR

In welk dienstverband kan je werken in HR?

Je kunt als HR professional vast in dienst bij een organisatie, maar regelmatig worden er ook HR projecten bij een organisatie gestart. Yacht biedt HR professionals een vast dienstverband, binnen dit dienstverband doe je allerlei uitdagende interim-opdrachten en projecten bij verschillende organisaties. Daarnaast bieden wij via werving & selectie  , vaste banen aan vanuit verschillende branches. Verder hebben wij  en opdrachten voor zzp’ers in HR (Human Resources). Interesse gewekt? Check al onze HR vacatures en solliciteer direct op de baan die past bij jouw ambities.

Welke functies zijn er in HR via Yacht?

We bemiddelen in de rollen HR adviseur, corporate recruiter en HR business partner, HR manager en Change Manager. Je kan opdrachten doen vanuit een vast dienstverband bij Yacht. Via werving & selectie bieden we vaste banen aan vanuit verschillende branches. Verder hebben wij  en opdrachten voor zzp’ers in HR (Human Resources). Interesse gewekt? Check al onze HR vacatures en solliciteer direct op de baan die past bij jouw ambities.
 

Wat is het gemiddelde salaris in HR?

Het gemiddelde salaris van een HR professional is tussen de 2800,- en 5500,- euro per maand; afhankelijk van jouw ervaring en complexiteit van de rol.

Bij welke opdrachtgevers hebben we HR projecten?

Yacht heeft uitdagende opdrachten in HR bij de top van het bedrijfsleven en andere organisaties, zoals: overheid, start-ups, mkb en non-profit. Meer weten? Check al onze opdrachtgevers.

Kan je zonder diploma werken in HR?

Binnen de Recruitment Academy is een HR-diploma voor ons daarom geen must, als je wel beschikt over de juiste motivatie en competenties. Meer weten over de Recruitement academy? Lees hier meer info en meld je aan!

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden in HR via Yacht?

Als HR professional kan je doorgroeien tot HR-manager, HR-businesspartner ,of Change manager of Recruitmentexpert. Wil jij dat ook? Lees meer over leren en ontwikkelen in HR.

Welke voordelen krijg je als je werkt via Yacht HR?

Kies je voor Yacht, dan kies je voor een groot kennisnetwerk van 1000+ professionals én vakexperts. We bieden je daarnaast toegang tot uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Dit kan werken als een echte carrière versneller. Verder hebben we ontwikkelpaden waarbij we praktijk, sparren met je peers en opleidingen aanbieden. Ons onboarding programma, persoonlijke loopbaanbegeleiding en ontwikkelpleidingsmogelijkheden geven jou de kickstart die jij nodig hebt om een succesvolle carrière verder op te bouwen in HR.

Wat zijn de competenties oor HR?

Het HR vakgebied is in transitie om als HR business partner te kunnen bijdrage zijn deze futureproof skills van belang: veranderkracht, flexibele interactie, daadkracht, business en contextuel awareness, HR leiderschap, moreel kompas en storytelling. Meer weten? Lees over ons Future HR Change Program

Wat zijn de taken van HR?

Als HR business partner leg je de verbinding tussen de strategie en de HR van een organisatie. Je optimaliseert de HR zo, dat dit de (financiële) belangen van het bedrijf ten goede komt. Bijvoorbeeld door een strategische personeelsplanning te maken, waarin duidelijk wordt hoeveel en welke professionals de organisatie precies nodig heeft om zonder onnodige kosten maximaal resultaat te behalen. Er zijn verschillende niveaus waarop je werkzaam kunt zijn als HR professional. Operationeel/ tactisch (vaak de HR adviseur), strategisch (vaak de HR business partner of HR Manager). Daarnaast is datagedreven werken dmv HR analytics een belangrijke ontwikkeling die het vak van HR professional ondersteund.