Versterk je skills en expertise als HRM-professional Cover

Versterk je skills en expertise als HRM-professional

Wil jij doorgroeien tot HR-manager, HR-businesspartner of Recruitmentexpert? Wij houden jou gechallenged op de doelen die je zet. Door onze persoonlijke begeleiding, trainingen en opleidingsprogramma’s op maat ontwikkel jij jezelf heel gericht. Zo groei jij uit tot een HR-professional die impact maakt. Nu én in de toekomst.

Recruitment Academy: dé opleiding tot interim-recruiter 

Speciaal voor professionals die zich willen ontwikkelen tot recruiter is er de Recruitment Academy. Leer hoe jij de juiste professional aan de juiste opdrachtgever verbindt of hoe je mensen uitdaagt om uit hun comfortzone te stappen.

In één jaar word je tijdens deze recruitmentopleiding klaargestoomd tot een specialist met hands-on recruitmentskills. Deze opleiding is exclusief voor professionals die hun eerste stappen in recruitment hebben gezet of professional die net starten met recruitment. 

Meer over de Recruitment Academy 

Future HR Change Program: word een futureproof HR-businesspartner

Transformaties zijn volop gaande in organisaties. Als HR-professionals of businesspartner heb jij de taak om hier inspirerend sturing aan te geven. Sterke storytelling, flexibele communicatie op elk hiërarchisch niveau en een betrouwbaar moreel kompas zijn hiervoor essentieel. 

In dit 1-jarig opleidingsprogramma krijg jij de handvatten om deze skills te verbeteren. Met onder andere inspiratie en trainingsdagen, intervisie en persoonlijke coaching werk jij aan jouw professionele groei. Zo ontwikkel jij jezelf in één jaar tot de HR-professional van de toekomst. 

Bekijk ons Future HR Change Program

HR-traineeship voor starters: een investering in jezelf  

Zet je HR-carrière in de hoogste versnelling met ons HR-traineeship. Door onze intensieve begeleiding, trainingen en uitdagende interim-opdrachten ontwikkel jij jezelf in drie jaar van starter tot volwaardig HR-professional. Meer weten?

Check het HR-traineeship 

Bij een uitdagende veranderopdracht denk ik gelijk: yes, echt iets voor mij!

Lees hier haar verhaal
contactperson Image
Patricia Rous HR Businesspartner
Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière