Werken bij gemeente Helmond Cover

Werken bij gemeente Helmond

Werken bij de gemeente Helmond via Yacht biedt jou uitdagende interim opdrachten en vaste functies in Helmond. Helmond is een stad in beweging; continu wordt ingespeeld op de veranderende samenleving. Met ruim 700 collega’s brengt gemeente Helmond met vernieuwende en innovatieve ideeën de stad elke dag een beetje vooruit. Wil je werken in een moderne organisatie waar plek is voor ideeën en ambities? Wil je maatschappelijke impact maken? Bekijk dan alle vacatures bij de gemeente Helmond.

Vacatures bij gemeente Helmond

Helaas, we hebben op dit moment geen passende vacatures.

Kijk ook nog even op ons jobboard tussen de 686 andere uitdagende opties.

Bekijk alle vacatures

De gemeente Helmond  als toonaangevende werkgever

Werken bij de gemeente Helmond betekent werken bij een gedreven organisatie die zich continu ontwikkelt en erg ambitieus is. Dat moet ook, want, ook al zijn in gemeente Helmond mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. Natuurlijk heeft de gemeente nog steeds veel te maken met de handhaving van de regelgeving, maar in veel gevallen is er ruimte om samen met anderen tot oplossingen te komen. 

Helmond heeft de drive om een duurzame, sociale en economisch vitale stad te worden. Goed bereikbaar en aantrekkelijk om in te wonen en werken en met een cultureel aanbod voor jong en oud. Gemeente Helmond maakt het verschil door inwoners zelf aan zet te laten en daarbij ondersteuning te bieden. Daarnaast heeft de gemeente Helmond hun bescheidenheid achter zich gelaten en zijn ze trots op hun stad.

Als interim professional kun je daaraan bijdragen. Jóuw expertise zorgt ervoor dat de gemeente kan versnellen in ontwikkeling. De gemeente Helmond is altijd op zoek naar ambitieuze professionals die bijdragen aan de vele, mooie projecten binnen de organisatie. Jouw bijdrage raakt direct de interne organisatie maar ook de stad. Jij wil hier toch ook aan de slag? Zowel op interim basis als in vast dienstverband zijn er mogelijkheden! Interesse gewekt? Check dan alle vacatures bij de gemeente Helmond en solliciteer direct op die ene baan waarmee jij impact kunt maken. Zo zet jij dan de volgende stap in jouw carrière! 

Check alle gemeente Helmond vacatures

Gemeente Helmond is een gemeente met veel (digitale) ambities. Dat betekent dat je tijdens de uitvoering van een project met veel uitdagingen te maken krijgt. Juist omdat er zoveel verandert, is de route van een project en samenhang met andere ontwikkelingen niet helemaal uitgestippeld. Dát maakt het werken ontzettend interessant. In de samenwerking met collega’s merk je verder een enorme verbondenheid en betrokkenheid, waardoor je je snel thuis voelt en verder wordt geholpen als dat nodig is.

Anne Christel Projectleider SMART

De Inhuurdesk

Gemeente Helmond heeft de werving & selectie, contractering en facturering van externe medewerkers uitbesteed aan Yacht Inhouse Services (YIS). We contracteren voor de gemeente leveranciers via een uniforme raamovereenkomst. Ook werken we nauw samen met deze leveranciers en maken daarbij gebruik van onze supplierportal. Elke gecontracteerde leverancier heeft  toegang tot deze portal en ziet direct de actuele vacatures. Ook kunnen kandidaten via deze portal worden aangeboden. 

Zzp’ers worden, na gunning van een opdracht, door Yacht via een, door de Belastingdienst goedgekeurde, modelovereenkomst gecontracteerd. Wil je meer weten over de dienstverlening van de inhuurdesk? Stuur ons dan een mail.

Zzp platform Gemeenteprojecten 

De inhuurdesk heeft een samenwerking met het online platform Gemeenteprojecten. Dit platform bouwt en beheert een pool van zzp’ers, regionaal en specifiek voor de gemeente Helmond. Als zzp’er kan jij je hier registreren om vervolgens je diensten aan te bieden én kan je direct reageren op opdrachten die bij jou passen.

Ga direct naar het platform 

Wil je meer weten over werken bij de gemeente Helmond?

Neem dan contact met ons op.

contactperson Image

Geraldine Baudoin

Principal Consultant Yacht Inhouse Services

contactperson Image

Ivon van den Tillaart

Senior Consultant Yacht Inhouse Services

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière