Yacht Marketing & Communications

Zowel het marketing- als het communicatievak zijn dynamischer dan ooit tevoren. De steeds verdergaande digitalisering van onze samenleving vormt de katalysator achter veel veranderingen. Weet jij je als professional staande te houden in een dynamisch speelveld van veranderingen en tegenstrijdige belangen? Zie jij het als een uitdaging om mensen en organisaties met elkaar te verbinden? Weet jij wel raad met digitalisering, big data en mondige stakeholders op sociale netwerken? Dan kun jij via Yacht Marketing & Communications op veel plekken aan de slag.

Versnel je carrière in Marketing & Communications
Wil je groeien in je vak én als professional? Houd je van het Marketing en/of communicatievak, maar ben je ook een echte verbinder? Dan ben je bij Yacht aan het juiste adres. Yacht geeft een boost aan je carrière. Wij bieden interim-opdrachten bij bedrijven, overheden en non-profit organisaties. Zo kun je in een korte periode veel ervaring opdoen. Heeft een vaste functie jouw voorkeur? Ook daarbij helpen we jou graag. Door onze expertise van de arbeidsmarkt, grote netwerk en uitdagende marketing en communicatie vacatures brengen we jou verder. Bij Yacht voel je je thuis als professional. Door de verbinding met vakgenoten, goede begeleiding en een landelijk netwerk van kantoren waar je altijd welkom bent. En speciaal voor starters met maximaal 2 jaar werkervaring bieden we een uitdagend traineeprogramma.

Vacatures en solliciteren
Pas jij bij Yacht Marketing & Communications? Hoor jij bij de beste in jouw vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen. Bekijk onze marketing en communicatie vacatures en solliciteer direct!

Onze Marketing & Communications-professionals maken organisaties beter
Voor de gemeente Den Haag meedenken over de toekomst van de stad. Het gaat om thema’s die nog heel ver weg lijken, maar nu al om actie vragen. Als communicatieadviseur is het de uitdagende taak van Melissa om deze thema’s op de kaart te zetten. Lees hier het inspirerende verhaal van MarCom professional Melissa Valk.

Bekijk alle vacatures

Ontmoet de YACHT collega’s van Marketing & Communications