Toegang tot het grootste netwerk in Marketing & Communications Cover

Toegang tot het grootste netwerk in Marketing & Communications

Als MarCom-professional profiteer je natuurlijk van ons interne netwerk van 3.500 collega’s, onder wie zo’n 100 marketing- en communicatiespecialisten. Daarbij krijg je ook nog een membership van NIMA. Dat betekent toegang tot het grootste netwerk in Marketing & Communications van Nederland.

Kennis opdoen én delen

Het netwerk kun je inzetten waarvoor jij dat wilt. Spar met andere professionals over de vraag hoe je data kunt inzetten om de klant nog meer centraal te zetten. Neem deel aan events en Food for Thoughts over growth hacking, data analytics, customer journey, storytelling en andere actuele trends in het vakgebied. Of deel zelf jouw kennis en ervaring op ons online platform of tijdens een kennissessie.

Trek samen op met je buddy

Hoewel je digital skills steeds relevanter worden, vinden wij persoonlijk contact een meerwaarde voor je ontwikkeling. Daarom koppelen we je aan een buddy: een collega met wie je kunt sparren over vakinhoud en vaardigheden. En met wie je natuurlijk ook gewoon gezellig een kop koffie kunt drinken.

Yacht opent deuren

Het netwerk van Yacht opent de deur naar jouw carrière. Of dit nou een vaste baan is bij een grote organisatie of een uitdagende opdracht bij een scale-up, onze consultants denken mee over je gehele loopbaan en helpen je met het maken van de volgende stap. Sluit je aan bij ons netwerk en krijg toegang tot onze events, trainingen en opleidingen. Samen halen we het beste uit je professionele ontwikkeling en carrière.

Interessante marketing & communicatie vacatures