Marketing en communicatie vacatures Cover

Marketing en communicatie vacatures

Ben je op zoek naar een baan in marketing en communicatie? Bij Yacht hebben we uitdagende marketing en communicatie vacatures. Met jouw expertise ga je communicatievraagstukken oplossen bij één van onze opdrachtgevers. Daarnaast bieden we je persoonlijke loopbaanbegeleiding en een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen. Zo bouw je een succesvolle carrière op. Wil jij dat ook? Solliciteer direct op de baan die past bij jouw ambities!

Interessante marketing en communicatie vacatures

Functies in marketing en communicatie

Welke functies zijn er in marketing en communicatie?

We hebben vacatures voor verschillende marketingfuncties. Via Yacht kan je als ambitieuze marketingprofessional bijvoorbeeld aan de slag als online marketeer of marketing manager. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar talentvolle communicatie professionals. Functies in dit vakgebied vind je bij de top van het bedrijfsleven en andere organisatie, zoals: overheid, start-ups, mkb en non-profit. Al deze toonaangevende opdrachtgevers vinden het essentieel om hun interne en externe communicatie naar een hoger niveau te tillen. Heb je een afgeronde opleiding in marketing en communicatie? En klaar voor de next step in je carrière? Check hieronder het overzicht van onze functies in marketing en communicatie en solliciteer op de baan die past bij jouw ambities. 

 

 

Marketing en communicatie vacatures bij onze toonaangevende opdrachtgevers

Meer weten over werken in marketing en communicatie via Yacht?

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Frank de Zwart

Commercieel Manager

contactperson Image

Marianne van der Velden

Recruitment Consultant Marketing & Communications

Word de beste agile MarCom expert Banner

Word de beste agile MarCom expert

Maakt een agile werkwijze jouw werk in marketing en communicatie effectiever, uitdagender en leuker? Download de paper en laat je inspireren door 5 experts die trends, tips en praktijkcases over agile werken met je delen.

Download de paper