Marketing en communicatie vacatures Cover

Marketing en communicatie vacatures

Ben je op zoek naar een baan in marketing en communicatie? Bij Yacht hebben we uitdagende marketing en communicatie vacatures. Met jouw expertise ga je communicatievraagstukken oplossen bij één van onze opdrachtgevers. Daarnaast bieden we je persoonlijke loopbaanbegeleiding en een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen. Zo bouw je een succesvolle carrière op. Wil jij dat ook? Solliciteer direct op de baan die past bij jouw ambities!

Bekijk onze marketing & communicatie vacatures

Interessante marketing en communicatie vacatures

Functies in marketing en communicatie

Welke functies zijn er in marketing en communicatie?

We hebben vacatures voor verschillende marketingfuncties. Via Yacht kan je als ambitieuze marketingprofessional bijvoorbeeld aan de slag als online marketeer of marketing manager. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar talentvolle communicatie professionals. Functies in dit vakgebied vind je bij de top van het bedrijfsleven en andere organisatie, zoals: overheid, start-ups, mkb en non-profit. Al deze toonaangevende opdrachtgevers vinden het essentieel om hun interne en externe communicatie naar een hoger niveau te tillen. Heb je een afgeronde opleiding in marketing en communicatie? En klaar voor de next step in je carrière? Check hieronder het overzicht van onze functies in marketing en communicatie en solliciteer op de baan die past bij jouw ambities. 

 

 

Marketing en communicatie vacatures bij onze toonaangevende opdrachtgevers

De voordelen van werken via Yacht Marketing & Communications

  • Uitdagende MarCom-functie met ontwikkelmogelijkheden

  • Goed salaris, bonusregeling en mogelijk een leaseauto

  • Vak gerelateerde opleidingen, trainingen & cursussen

  • HR-begeleiding op maat om te blijven werken aan jouw ambitie

  • Onderdeel van ons netwerk & je krijgt ook een NIMA-membership

Bekijk onze marketing & communicatie vacatures

Meer weten over werken in marketing en communicatie via Yacht?

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Femke van der Craats

Senior Talent Acquisition Specialist

contactperson Image

Angela den Dulk

Senior Talent Acquisition Specialist

Bepaal de next step met de carrièrescanner Banner

Bepaal de next step met de carrièrescanner

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je carrière? Ontdek welke functie het best past bij jouw koers. Doe de carrièrescan en kom erachter welke vacatures aansluiten op jouw ambities.

Doe de scan

Veelgestelde vragen over werken in marketing en communicatie

In welk dienstverband kan je werken in marketing en communicatie?

Yacht heeft uitdagende interim-opdrachten, vaste banen en opdrachten voor zzp’ers in marketing en communicatie. Interesse gewekt? Check al onze marketing en communicatie vacatures en solliciteer direct op de baan die past bij jouw ambities. 

Welke specifieke functies zijn er via Yacht in marketing en communicatie?

Bij Yacht zijn we altijd op zoek naar ambitieuze professionals voor de functie van online marketeer, marketing manager, communicatie adviseur, content manager, copywriter en webredacteur

Bij welke opdrachtgevers hebben we marketing en communicatie vacatures?

Yacht heeft uitdagende opdrachten in marketing en communicatie bij de top van het bedrijfsleven en andere organisaties, zoals: overheid, start-ups, mkb en non-profit. Een aantal van onze opdrachtgevers zijn o.a. ABN Amro, ASML, Belastingdienst, DUO, Gemeente Den Haag, Hogeschool Utrecht, KPN en UWV. Meer weten? Check al onze opdrachtgevers.

Kan je zonder diploma werken in marketing en communicatie?

Ja zeker! Een diploma in marketing en communicatie is voor ons geen must, als je wel beschikt over de juiste motivatie en competenties. En met onze persoonlijke begeleiding, trainingen en opleidingsprogramma’s op maat ontwikkel jij jezelf tot een futureproof marketing- en communicatieprofessional. Wil jij dat ook? Check al onze opleidingen in marketing en communicatie

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden in marketing en communicatie via Yacht?

Als marketing- en communicatieprofessional bij Yacht ben je onderdeel van een community die je scherp houdt. Zo spar je regelmatig met jouw persoonlijke manager over de doorgroeimogelijkheden die aansluiten bij jouw ambities. Deze persoonlijke begeleiding in combinatie met onze brede opleidings-en trainingsaanbod en peer to peer intervisie, zorgen dat jij jouw carrière in een stroomversnelling zet. Nieuwsgierig? Lees meer over leren en ontwikkelen in Marketing en Communicatie.

Welke voordelen krijg je als je werkt via Yacht Marketing en Communicatie?

Kies je voor Yacht, dan kies je voor een grote kennisnetwerk van 1000+ professionals én vakexperts. Ook bieden we je toegang tot uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Onze persoonlijke loopbaanbegeleiding, peer to peer intervisie en opleidingsmogelijkheden geven jou daarnaast de kickstart die jij nodig hebt om bij Yacht een succesvolle carrière op te bouwen in marketing en communicatie.