Vind jouw uitdaging in Supply Chain Management & Procurement Cover

Vind jouw uitdaging in Supply Chain Management & Procurement

Aan uitdagingen geen gebrek in de wereld van Yacht SCM&P. Logistieke processen en planningen worden steeds complexer dankzij e-commerce en circulaire supply chains met bijbehorende retourstromen. En informatie over de herkomst en verkoop van producten is waardevoller dan ooit. Ook aan de inkoopkant zien we verschuivingen, bijvoorbeeld op het gebied van sustainable en best value procurement.

Versnel jouw carrière in Supply Chain Management

Wil jij bijblijven in deze stroomversnelling? Dan ben je als interim Supply Chain professional bij Yacht zeker in het voordeel. Je doet in korte tijd ervaring op bij vooruitstrevende opdrachtgevers in jouw regio. Denk hierbij aan internationale spelers als KLM, FrieslandCampina, Philips en Bugaboo, maar je kan ook in het MKB aan de slag. Zowel in een vaste functie als op projectbasis. Dan krijg je bijvoorbeeld de kans om S&OP te implementeren in een organisatie of één systeem te ontwikkelen waarin het productie- en transportproces inzichtelijk zijn.

Procurement-opdrachten bij de mooiste opdrachtgevers

Als inkoop- of contractspecialist kun jij jezelf ontwikkelen bij een breed scala aan opdrachtgevers. Zorg ervoor dat de Rijksoverheid miljoenen aan belastinggeld rechtmatig en duurzaam besteedt via transparante aanbestedingen. Koop de beste medische apparatuur in voor de hartafdeling van het Martini Ziekenhuis. Of verras DAF met de scherpe deals voor technische vrachtwagenonderdelen. Zoveel afwisseling vind je nergens.

Bekijk de vacatures & solliciteer direct

Interessante Supply Chain Management & Procurement vacatures

Ontmoet de Yacht collega’s van Supply Chain Management & Procurement

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Schirien van der Borgh

Junior Recruitment Consultant - Eindhoven

contactperson Image

Nanda Wiegers

Principal Recruitment Consultant - Zwolle