Contractmanager vacatures Cover

Contractmanager vacatures

Een slecht of ontbrekend contractmanagement heeft een negatieve impact op het bedrijfsresultaat én op de kwaliteit en de uitnutting van de contracten. Als contractmanager ben je de spil bij het realiseren van positieve contract doelstellingen.

Interessante vacatures voor contractmanager

Jouw werkzaamheden als contractmanager

Als contractmanager beheer je op overzichtelijke wijze alle contract-gerelateerde documenten, overzichten en correspondentie vanaf het moment van ondertekening t/m het afronden van het contract. Je managet proactief en operationeel alle afspraken, verplichtingen, voorwaarden, aannames, verwachtingen en doelstellingen die nodig zijn tot het stand komen van een contract. Maar ook het organiseren, voeren en administreren van het noodzakelijke overleg met de contracteigenaar, project- of servicemanager, contractmanager van de wederpartij en andere belanghebbenden binnen de eigen organisatie en die van de wederpartij.

Waar werken contractmanagers?

Als ontractmanager werk je bij toonaangevende organisaties in verschillende branches. Opdrachten waarin je inhoudelijk je ei kwijt kunt, jezelf continu ontwikkelt én je netwerk snel vergroot. Denk aan de Rijksoverheid, overheidsinstanties, bouwbedrijven en gemeenten.

Met wie werk je samen?

Als inkoper werk je nauw samen met je collega's van inkoop, finance en juridische zaken. Met z'n allen zorg je ervoor dat de maximale waarde uit contracten gehaald wordt. 

Wat wij vragen

  • Je beschikt over een hbo-diploma, bij voorkeur aangevuld met een CATS opleiding of vergelijkbaar;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als contractmanager;
  • Je hebt ervaring met klant-leveranciersrelaties op SLA-niveau;
  • Je bent een aanpakker, werkt gestructureerd en resultaatgericht en houdt de voortgang scherp in  de gaten;
  • Je bent analytisch sterk;
  • Je bent een deskundige gesprekspartner die in oplossingen denkt;
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

Werken bij Yacht SCM&P

Als je bij Yacht komt werken word je onderdeel van ons Supply Chain Management & Procurement netwerk. De plek waar je met en van elkaar kunt leren! Benieuwd hoe het is om te werken als SCMP-professional? Lees de ervaring van Wendy Kunstman en sluit je aan ons SCM&P-netwerk!

Meer weten over Yacht SCM&P?Lees meer over Yacht SCM&P & bekijk onze SCM&P vacatures

 

Binnen mijn opdracht bij I&W werk ik als contractmanager mee op alle fronten aan vele meerjarige (grote) rijksbrede raamcontracten voor de inhuur van professionals. Slim, innovatief en duurzaam producten en diensten inkopen; daar focussen we ons op bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W). Vanaf het begin mocht ik mij volledig inzetten om een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van het rijksinkoopstelsel vanuit I&W.

Jeroen Provoost Logistic Engineer

Meer weten?

Neem contact met ons op.

contactperson Image

Schirien van der Borgh

Junior Recruitment Consultant - Eindhoven

contactperson Image

Nanda Wiegers

Principal Recruitment Consultant - Zwolle

contactperson Image

Baris Karabulut

Senior Recruitment Consultant - Amsterdam

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière

Deze artikelen & blogs over SCM&P moet je zeker even lezen