Altijd andere SCM&P-collega’s in de buurt Cover

Altijd andere SCM&P-collega’s in de buurt

Stel je een vraag op ons digitale platform, dan krijg je altijd binnen twee uur antwoord van een andere professional. Typisch voor het SCM&P-netwerk binnen Yacht: we versterken elkaars ontwikkeling. En dat doen we niet alleen digitaal. We ontmoeten elkaar regelmatig tijdens netwerkevents.

Ontmoet je collega-professionals

Wat dacht je bijvoorbeeld van ons jaarlijkse Supply Chain Festival? Luister hier naar de visie van interessante sprekers, zoals de logistiek manager van het jaar. Daarnaast ben je welkom op de kwartaalbijeenkomsten, waar professionals vertellen over hun opdrachten of juist hun vaste baan. Of misschien wil je zelf jouw ervaringen wel delen. Dat kan trouwens ook in een van de kennisteams. Samen met je collega’s bedenk jij oplossingen voor actuele vraagstukken. Zo heeft een van deze teams een S&OP-scan ontwikkeld voor bedrijven.

Profiteer van partnerships met NEVI en vLm

Het SCM&P-netwerk bestaat uit ruim 300 vakgenoten op junior-, medior- en senior niveau. Via het programma Yacht Connect koppelen we beginnende interim-professionals aan senior interim-professionals. Zo leer je van en met elkaar. Verder profiteer je van onze partnerships met NEVI en vLm. Ook hun kennis is voor jou binnen handbereik.

Als de community samenkomt

Als de community live samenkomt creëeren wij verbinding door inhoud en altijd met een lach op ons gezicht. Ontdek het zelf in de video hieronder.

Yacht Community Festival 2023

Interessante supply chain vacatures