Supply chain vacatures Cover

Supply chain vacatures

Ben je op zoek naar een baan in supply chain? Yacht heeft uitdagende supply chain vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers. Je vindt bij ons interim-opdrachten, vaste banen en opdrachten voor zzp‘ers in supply chain, inkoop en logistiek. Ook krijg je persoonlijke loopbaanbegeleiding en hebben we een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen. Zo bouw je een succesvolle carrière op. Wil jij dat ook? Solliciteer direct op de baan die bij je past.

Bekijk onze supply chain vacatures

Interessante supply chain vacatures

Supply chain functies

Welke functies zijn er in supply chain?

We hebben vacatures voor verschillende supply chain functies. Via Yacht kan je bijvoorbeeld aan de slag als contractmanager, inkoopadviseur, projectleider civiele techniek, supply chain engineer en supply chain manager. Met ons sterke netwerk vinden we voor jou snel de opdrachten in planning, procesverbetering of inkoop die bij je past. Wil jij ook werken in supply chain? Check hieronder het overzicht van onze functies in supply chain en solliciteer op de baan die past bij jouw ambities. 

Supply chain vacatures bij onze toonaangevende opdrachtgevers

De voordelen van werken via Yacht Supply Chain Management & Procurement

  • Uitdagende functie met ontwikkelmogelijkheden

  • Goed salaris, bonusregeling en mogelijk een leaseauto

  • Profiteer van partnerships met NEVI en vLm

  • HR-begeleiding op maat om te blijven werken aan jouw ambitie

  • Member van ons SCM&P-netwerk om kennis te delen

Bekijk onze SCM&P vacatures

Meer weten over werken in de supply chain, inkoop of logistiek?

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Schirien van der Borgh

Junior Recruitment Consultant - Eindhoven

contactperson Image

Nanda Wiegers

Principal Recruitment Consultant - Zwolle

Bepaal de next step met de carrièrescanner Banner

Bepaal de next step met de carrièrescanner

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je carrière? Ontdek welke functie het best past bij jouw koers. Doe de carrièrescan en kom erachter welke vacatures aansluiten op jouw ambities.

Doe de scan

Veelgestelde vragen over werken in supply chain

In welk dienstverband kan je werken in supply chain?

Yacht heeft uitdagende interim-opdrachten, vaste banen en opdrachten voor zzp’ers in supply chain. Interesse gewekt? Check al onze supply chain vacatures en solliciteer direct op de baan die past bij jouw ambities.

Welke specifieke functies zijn er via Yacht in supply chain?

Bij Yacht zijn we altijd op zoek naar ambitieuze professionals voor de functie van o.a. contractmanager, projectleider civiele techniek. supply chain engineer, supply chain manager en vergunningverlener.

Bij welke opdrachtgevers hebben we supply chain vacatures?

Yacht heeft uitdagende banen in supply chain bij toonaangevende opdrachtgevers. Denk hierbij aan KLM, FrieslandCampina, Philips en Bugaboo, maar je kan ook in het MKB aan de slag. Meer weten? Check al onze opdrachtgevers.

Kan je zonder diploma werken in supply chain?

Ja zeker! Een diploma in supply chain, inkoop of logistiek is voor ons geen must, als je wel beschikt over de juiste motivatie en competenties. En met onze persoonlijke begeleiding, trainingen en opleidingsprogramma’s op maat ontwikkel jij jezelf tot een futureproof professional. Wil jij dat ook? Check al onze opleidingen in supply chain.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden in supply chain via Yacht?

Bij Yacht ben je onderdeel van een community die je scherp houdt. Zo spar je regelmatig met jouw persoonlijke manager over de doorgroeimogelijkheden die aansluiten bij jouw ambities. Deze persoonlijke begeleiding in combinatie met onze brede opleidings-en trainingsaanbod en peer to peer intervisie, zorgen dat jij jouw carrière in een stroomversnelling zet. Nieuwsgierig? Lees meer over leren en ontwikkelen in supply chain.

Welke voordelen krijg je als je werkt in de supply chain via Yacht?

Kies je voor Yacht, dan kies je voor een grote kennisnetwerk van 1000+ professionals én vakexperts. Ook bieden we je toegang tot uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Onze persoonlijke loopbaanbegeleiding, peer to peer intervisie en opleidingsmogelijkheden geven jou daarnaast de kickstart die jij nodig hebt om bij Yacht een succesvolle carrière op te bouwen in supply chain.