Supply chain manager Cover

Supply chain manager

Wil jij je als supply chain manager richten op de meest uitdagende projecten? Weet jij door jouw gedreven en krachtige houding het verschil te maken? En krijg je energie van het optimaliseren van processen en structuren binnen bijvoorbeeld de logistiek? Dan ben je bij Yacht aan het juiste adres. Ook zonder de benodigde ervaring, maar mét de juiste motivatie vind je hier wat je zoekt. Samen zorgen we dat jij op professioneel en persoonlijk vlak excelleert.

Interessante vacatures voor Supply Chain Managers

Werken als supply chain manager

Wat doet een supply chain manager?

Als supply chain manager ben jij coach van een eigen team; klein of groot. Jij bent de motivator die het team in beweging brengt en plannen omzet in actie. Je bent als supply chain manager verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen en structuren. Dit allemaal binnen het totaal van logistiek, inkoop, supply chain of een van deze deelgebieden. 

Om de optimale structuur te creëren, is het aan jou om interne en externe stakeholders goed met elkaar te laten samenwerken. Zo ontwikkel je een soepele supply chain en daardoor een tevreden klant. Met het oog op de huidige dynamiek in de logistieke sector en de beschikbaarheid van grondstoffen, is jouw rol als supply chain manager nu crucialer dan ooit. 

Wat zijn jouw doorgroeimogelijkheden als supply chain manager? 

Ben jij al een senior supply chain manager in jouw vakgebied? Dan bieden wij jou opdrachten met een rol als supply chain of operations manager. Wil je een stap zetten binnen jouw leidinggevende carrière als supply chain manager? Denk dan bijvoorbeeld aan leidinggevende rollen binnen een specialistische afdeling van de supply chain.

Welke skills heeft een supply chain manager?

Als Supply Chain Manager heb je verschillende skills waarmee jij de supply chain naar een hoger niveau tilt en maximaal resultaat behaalt. Dit zijn de skills:

  • Je beschikt over commercieel inzicht en strategisch denkvermogen;
  • Je weet mensen te verbinden en in beweging te krijgen;
  • Je denkt niet in problemen, maar in uitdagingen;
  • Je neemt van nature initiatief, bent communicatief vaardig, overtuigend en pro-actief;
  • Je bent analytisch en kunt procesmatig denken en handelen;
  • Je bent op de hoogte van technologische ontwikkelingen.

Waar werkt een supply chain manager?

De opdrachtgevers waarvoor een supply chain manager werkt zijn werkzaam in de voedingsmiddelen industrie, productie, high tech bedrijven en de overheid. Via Yacht werk je bij toonaangevende organisaties die met jouw kennis en expertise over supply chain impact willen maken in hun industrie. 

Met wie werk je samen als supply chain manager?

Als supply chain manager werk je vaak op verschillende niveaus samen. Bij zwaardere opdrachten sta je bijvoorbeeld in direct contact met de directie en managementteams van verschillende afdelingen. Bijvoorbeeld als eindverantwoordelijke over complete productielijnen, bij de implementatie van nieuwe ERP-systemen of bij het doorvoeren of invoeren van efficiëntie slagen.. Ook moet je in staat zijn om de visie en strategie door te vertalen naar de operatie. Als junior of medior supply chain manager werk je daarom vaak samen met andere professionals in de operatie.

Ik vind het belangrijk om mezelf steeds te prikkelen en enthousiast te blijven over de werkzaamheden die ik uitvoer. Sinds ik 9,5 jaar geleden bij Yacht terecht kwam, kan ik regelmatig wisselen van baan zonder mijn werkgever te verliezen. Daarnaast hebben ze een enorme netwerk met heel veel leuke opdrachten.

contactperson Image
Wilma Panman inkoper in Supply Chain en Procurement

Jouw mogelijkheden als supply chain manager bij Yacht

Werken als interim supply chain manager bij Yacht

We zijn altijd op zoek naar talentvolle supply chain managers. We geloven namelijk dat jouw talent, in combinatie met onze ijzersterke community, resulteert in een carrière vol persoonlijke ontwikkeling. Wij begeleiden interim-professionals met uiteenlopende niveaus: van starter tot zeer ervarensSupply chain manager.

Kies je voor Yacht, dan kies je voor een grote kennisnetwerk van 100+ professionals én vakexperts. We bieden je ook toegang tot uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Door onze nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers krijgen wij vacatures als eerste binnen en kunnen wij jou deze unieke kansen als eerst bieden. Onze persoonlijke loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden geven jou daarnaast de kickstart die jij nodig hebt om een succesvolle carrière op te bouwen als supply chain manager. 

In dienst bij Yacht als interim-professional

Wil jij ook in dienst bij Yacht als interim-professional? Je hebt dan direct zekerheid van inkomen. Ook als je nog niet gestart bent op een opdracht. Wij geloven namelijk in jouw talent en dat we met ons sterke netwerk snel de opdracht vinden die past bij jouw skills en ambities. 

Vinden we een detacheringsopdracht in supply chain die bij jou past? Dan delen we onze insights over de opdracht en de klant, zodat je goed voorbereid naar het sollicitatiegesprek gaat. Zodra bekend is dat je definitief mag starten op opdracht bij de opdrachtgever, ga je een arbeidsovereenkomst aan bij Yacht. Ook krijg je van ons begeleiding in jouw ontwikkeling. Als het tijd is voor een nieuwe uitdaging, kijken we samen naar een passende vervolgstap. Zo zorgen wij ervoor dat jij jouw persoonlijke doelen op lange termijn bereikt.

Jouw doorgroeimogelijkheden bij Yacht

Als (interim-) supply chain manager bij Yacht ben je onderdeel van een community die je scherp houdt. Zo spar je met jouw persoonlijke manager over de doorgroeimogelijkheden die aansluiten bij jouw ambities. Op basis hiervan zoeken wij een uitdagende interim-opdracht die hierop aansluit. Deze persoonlijke begeleiding in combinatie met onze brede opleidings-en trainingsaanbod zorgen dat jij jouw carrière in een stroomversnelling zet. Nieuwsgierig? 

Lees meer over leren en ontwikkelen in SCM&P

Meer weten?

Neem contact met ons op.

contactperson Image

Schirien van der Borgh

Junior Recruitment Consultant - Eindhoven

contactperson Image

Nanda Wiegers

Talent Acquisition Specialist

contactperson Image

Baris Karabulut

Senior Recruitment Consultant - Amsterdam

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière

Deze artikelen & blogs over supply chain moet je zeker even lezen