Yacht Supply Chain Management & Procurement

Onze professionals maken organisaties beter

Elke uitgave van de gemeente Groningen raakt alle inwoners. Ga dus maar na welke verantwoordelijkheid inkoopadviseur Wendy Kunstman draagt. Zij zorgt ervoor dat meer dan € 2 ton aan gemeentelijk geld verantwoord besteed wordt. Lees Wendy’s inspirerende verhaal.

SCM&P als schakel in vooruitgang

Het vakgebied Supply Chain Management & Procurement zit in een stroomversnelling. Trends op het gebied van circulaire supply chains, e-commerce, big data, 3D-printen, duurzaam inkopen en rechtmatig aanbesteden zorgen ervoor dat jouw werk voortdurend verandert. En jij verandert mee. Bij vooruitstrevende organisaties in het bedrijfsleven leer je om proactief in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Bekijk SCM&P-vacatures bij gerenommeerde organisaties

Sustainable Procurement

Er is een verschuiving gaande; inkopers van producten en diensten letten niet langer alleen op prijs, kwaliteit en veiligheid, maar ook op het effect van hun keuze op mens en milieu. Er is een handleiding opgesteld waarin je kennismaakt met de nieuwe ISO20400-richtlijn. Ook helpt de handleiding inkopers anders en duurzamer te denken en duurzaamheid te implementeren bij inkooptrajecten.

Lees de handleiding 'Sustainable Procurement'

Whitepaper Integrale Business Planning

Vraag nu de whitepaper ‘Op weg naar Integrale Business Planning: roadmap maken en uitvoeren’ aan. Lees de cases en ontdek hoe FrieslandCampina en Philips het S&OP proces integreren.

Vraag nu de whitepaper aan

Ontmoet de YACHT collega’s van Supply Chain Management & Procurement