Professionals Yacht Supply Chain Management & Procurement

Supply Chain Management & Procurement vacatures waarin jij het verschil kan maken

Bekijk vacatures

UITDAGEND WERK IN SUPPLY CHAIN MANAGEMENT & PROCUREMENT

Een sterke toename van e-commerce en een grillige klantvraag zijn uitdagingen in het Supply Chain Management vak. Ketenoptimalisatie is van cruciaal belang om te kunnen overleven als organisatie. Slim samenwerken en heldere communicatie met alle partijen is noodzaak. Zie jij het als een uitdaging om de productieketen effectief te maken? Draag jij met je actuele kennis van het vak bij aan het vooruit helpen van organisaties? Dan kun jij via Yacht Supply Chain Management & Procurement op veel plekken aan de slag.

Procurement heeft zich steeds meer ontwikkeld tot een eigen expertise, bijvoorbeeld in de zorg. Door de recente decentralisatie van zorgtaken is Zorg ineens één van de grootste portefeuilles van inkopers bij lokale overheden. Zij hebben deze specialistische kennis vaak zelf niet in huis. Daarom is er dringend behoefte aan inkoopprofessionals met zorg-affiniteit en kennis van de nieuwste aanbestedingstechnieken. Zet jij de inkoop op scherp? Dan ben je bij Yacht Supply Chain Management & Procurement aan het juiste adres.

VERSNEL JE CARRIÈRE IN SUPPLY CHAIN MANAGEMENT & PROCUREMENT 

Wil je je carrière naar een hoger niveau tillen? Houd je van je vak, maar ben je ook een energieke verbinder? Dan is Yacht jouw partij. Werken voor Yacht betekent een boost voor je carrière. Wij bieden interim-opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Liever een vaste functie? Ook daarbij helpen we jou graag. Door ons grote netwerk, uitdagende Supply Chain Management & Procurement vacatures en expertise op de arbeidsmarkt brengen we jouw droombaan dichterbij. Bij Yacht voel je je thuis als professional. Door de verbinding met vakgenoten, goede begeleiding en een landelijk netwerk van kantoren waar je altijd welkom bent. En speciaal voor starters met maximaal 2 jaar werkervaring bieden we een uitdagend traineeprogramma.

VACATURES EN SOLLICITEREN

Pas jij bij Yacht Supply Chain Management & Procurement? Hoor jij bij de beste in jouw vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem een kijkje bij onze Supply Chain Management & Procurement vacatures en solliciteer direct. 

Bekijk alle vacatures

FEITEN & CIJFERS SUPPLY CHAIN MANAGEMENT & PROCUREMENT Q2 2017

Ontmoet de YACHT collega’s van Supply Chain Management & Procurement