Interim corporate recruiter vacatures Cover

Interim corporate recruiter vacatures

Uitdaging, afwisseling en ontwikkeling zijn termen die jou als recruiter niet onbekend zijn. Ook ben je resultaatgericht en werk je aan concrete doelen en opdrachten. Je bent van mening dat je nooit uitgeleerd bent en wilt graag waarde toevoegen aan een organisatie en/of afdeling. Als interim corporate recruiter werk je vanuit een dienstverband bij Yacht en ga je op projectbasis bij diverse opdrachtgevers het verschil maken.

Interessante vacatures voor interim corporate recruiter

Jouw werkzaamheden als interim corporate recruiter

De lat ligt hoog. Elke opdrachtgever en recruitment/ HR-afdeling is anders, maar hierdoor laat jij je niet uit het veld slaan. Als interim recruiter maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers. Binnen het vakgebied HRM ben jij dé vakspecialist op gebied van recruitment. Je bent proactief en komt snel in actie. Geen dag is hetzelfde, maar jij weet goed overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen. Je bent ambitieus, resultaatgericht, eager en bevlogen. Je weet anderen mee te krijgen in jouw enthousiasme. 

Als interim corporate recruiter is het belangrijk dat je een netwerk weet op te bouwen en deze goed te benutten. Je signaleert trends in de wereld van recruitment, weet welke vragen er spelen bij onze topwerkgevers en door jouw ervaring en kennis zien opdrachtgevers jou als een echte adviseur en partner. Jij begrijpt als geen ander dat organisaties digitale transformatie nodig hebben om te overleven en dit vraagt om een grote wendbaarheid en adaptief vermogen van medewerkers. De rol van recruiter wordt strategischer en is steeds meer gericht op advisering. Hier speel jij gemakkelijk op in. 

Bij onze opdrachtgevers werk je aan tactische en soms strategische recruitment vraagstukken. De werkzaamheden zijn uiteenlopend. Je kunt denken aan: 

 • Je gaat key posities bij onze opdrachtgevers invullen door bijvoorbeeld sourcing;
 • Je denkt mee in onboarding programma's, Employer Branding en de arbeidsmarktcommunicatie;
 • Je gaat recruitment plannen opstellen en recruitment processen verbeteren; 
 • Het opzetten van een referral beleid. 

Waar werken interim corporate recruiter?

Als interim corporate recruiter werk je niet bij de minste opdrachtgevers. Denk bij profit organisaties aan: NS, KPN, Bayer, FrieslandCampina, Unilever en Rabobank en bij non-profit aan Rijkswaterstaat, CIZ, DUO en Hogeschool Utrecht. Waar je ook komt te werken, bij elke organisatie zet jij de stappen om futureproof te bouwen aan jouw carrière.

Wat wij vragen?

 • Je bent in het bezit van een hbo- of wo-diploma;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als recruiter of corporate recruiter;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Als geen ander weet je jouw stakeholders te managen en beïnvloeden;
 • Vanuit jouw vakmanschap snap jij precies wat er moet gebeuren om onze opdrachtgevers verder te helpen. Je gaat snel tot actie over en brengt met je bevlogenheid en enthousiasme anderen ook in beweging;
 • Je bent deskundig, verbindend en daadkrachtig, met een plus;
 • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam. 

Werken bij Yacht HRM

Als je bij Yacht komt werken word je onderdeel van ons HRM netwerk. Daarnaast kan je via de Yacht Academy vakgerelateerde opleidingen en cursussen volgen. En natuurlijk helpen we je bij jouw persoonlijk ontwikkelingsplan. Zo zet jij de volgende stap in je carrière! Benieuwd hoe het is om te werken als HRM-professional? Lees de ervaring van Patricia Roos en sluit je aan bij ons HRM-netwerk.

Meer weten over Yacht HRM?Lees alles over Yacht HRM & bekijk onze HRM vacatures

De uitdaging om als interimmer aan te gaan was een flinke stap uit m'n comfort zone, maar daarom ben ik extra trots als ik kijk naar mijn mooie ervaringen tot nu toe. Ik zie het eigenlijk als “legaal jobhoppen” in positieve zin. Ik heb tot nu toe verschillende rollen mogen vervullen als Recruiter bij Bouwens& en HR Coördinator bij Rituals.

Michelle Vermolen

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Nicolette Wolters

HR adviseur profit

contactperson Image

Patricia Buikstra

Recruitment Consultant - HRM non-profit

contactperson Image

Floor van Woudenberg

Recruitment Consultant - HRM non-profit

Whitepaper Futurizing HR Banner

Whitepaper Futurizing HR

Hoe geef jij als ambitieuze HR-professional een daadkrachtig advies over HR transformatie bij toonaangevende organisaties? Download de paper & lees de visies van 5 gedreven HR-specialisten.

Download de paper

Deze artikelen & blogs over HRM moet je zeker even lezen