Zorgeloos inhuren met YIS en YEM Cover

Zorgeloos inhuren met YIS en YEM

Externe professionals en zzp’ers zorgen binnen je organisatie voor flexibiliteit, expertise en vernieuwing. Maar inhuren gaat vaak ook gepaard met kopzorgen. Niet snel genoeg de juiste mensen kunnen vinden, de controle kwijt zijn over de kosten of twijfel hebben over het juist toepassen van wet- en regelgeving. Allemaal zaken die onrust teweeg brengen. Met YIS, YEM en onze Inhuurscan biedt Yacht daarom volledige grip op je inhuur.

Op deze pagina

Yacht Inhouse Services

Yacht Inhouse Services (YIS) staat voor zorgeloos inhuren. Vanuit de centrale (inhouse) inhuurdesk, die exclusief voor jou werkt, wordt de volledige regie over je inhuur gevoerd. Door de korte lijnen schakelen we snel en gericht voor het inhuren van de juiste professionals. Het grote netwerk (een pool van 150.000 specialisten/leveranciers) waarover je via YIS beschikt, speelt hierin een belangrijke rol.  

Door het aanbrengen van structuur en het overnemen van inhuur gerelateerde taken, zorgt YIS voor een efficiënt inhuurproces. En met heldere rapportages heb je altijd overzicht en inzicht. Natuurlijk kun je rekenen op strategisch en operationeel advies en marktconforme tarieven. Niet minder belangrijk: met YIS ben je er zeker van dat je inhuur 100% conform wet- en regelgeving is.

Check de voordelen van YIS

Yacht Externen Management

Yacht Externen Management (YEM) is de contractmanager van Yacht die je gegarandeerd volledige grip geeft op de door jou ingeleende professionals, leveranciers en zzp’ers. De kern van onze dienstverlening bestaat uit screening, dossiervorming, financiële en contractuele afhandeling en het minimaliseren van de inleenrisico’s. 

Met YEM ben je dankzij de juiste beheersmaatregelen zeker van een inhuurdossier dat voldoet aan wet- en regelgeving, het minimaliseren van risico’s op claims en naheffingen en een inhuurketen van maximaal één schakel. We verzorgen de volledige financiële afhandeling voor je en je krijgt adequate managementrapportages en continue verbeterprogramma’s. Persoonlijk, transparant en conform de wet en altijd met een proactief karakter. 

Lees alles wat je moet weten over YEM

Inhuurscan

Een ideaal fundament om te bepalen waar jouw organisatie staat in relatie tot de ambitie om meer grip op inhuur te verkrijgen is de inzet van de Inhuurscan van Yacht. Deze scan geeft je binnen 6 à 8 weken optimaal inzicht. Zowel in kwantitatieve als in kwalitatieve zin. De data-, interne- en externe-analyse brengen de verbeterstappen helder in beeld. 

De met cijfers onderbouwde aanbevelingen uit onze Inhuurscan zijn een uitstekende basis om heel gericht en weloverwogen tot actie over te gaan en je inhuur te optimaliseren. Onze specialisten maken dan ook graag nader kennis met je. Samen werken we toe naar een duidelijk doel: de zekerheid van volledige grip en inhuur zonder zorgen.

Vraag de Inhuurscan aan

Meer weten over zorgeloos inhuren?

Neem gerust contact met mij op.

contactperson Image

Jos Vlecken

Client Solutions Director

Download de paper: grip op Inhuur Banner

Download de paper: grip op Inhuur

Wil jij ook je inhuurproces in deze schaarse arbeidsmarkt naar een next level brengen? Download nu onze paper! Hierin lees je de ervaringen en uitdagingen van 4 organisaties over hun inhuurproces.

Download de paper