Zorgeloos inhuren Cover

Zorgeloos inhuren

Nederland telt 800.000 zzp’ers en dit aantal groeit. Naast deze volledig zelfstandig werkende professionals, is er een zeker zo grote groep professionals die werken via intermediairs of detacheerders. Voor u vormen deze mensen een uitgelezen kans om flexibel gebruik te maken van specialistische, schaarse kennis.

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB): bent u er al helemaal klaar voor?  

Per 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) een feit. Door de Wet Arbeidsmarkt in Balans is het voor u als werkgever aantrekkelijker geworden om mensen in vaste dienst te nemen. Ook is het mogelijk om flexwerkers te blijven inhuren als het werk daarom vraagt. Wat betekent deze wet voor u? En heeft u voldoende inzicht in de relatie van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en uw externe inhuur? Vraag dan nu de WAB Scan aan. Zo bent u helemaal op de hoogte van de risico’s en de impact van de WAB voor uw inhuurbeleid.

Vraag onze WAB scan aan

Wat is uw verbeterpotentieel?

Welke oplossing het beste bij u past is van veel factoren afhankelijk. Iedere organisatie is anders, kent haar eigen unieke bedrijfsvoering en cultuur. We voeren eerst een korte inhuurscan uit. Op basis van de uitkomst presenteert Yacht u aanbevelingen, inhuurscenario’s en een businesscase zodat u inzicht krijgt in het verbeter- en besparingspotentieel.

Denkt u dat een van bovenstaande oplossingen bijdraagt om van uw inhuur een transparant en kostenefficiënt proces te maken? Of heeft u interesse in de inhuurscan om zo uw situatie en besparingspotentieel in kaart te brengen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om van gedachten te wisselen.

Hoe Yacht u hierbij helpt

Yacht biedt u voor zorgeloos inhuren twee verschillende oplossingen. Yacht Externen Management en Yacht Inhouse Services. Met beide oplossingen hebben we tientallen internationale en nationale organisaties geholpen.

Yacht Externen Management

Is er binnen uw organisatie sprake van veel decentrale werving van zzp’ers of van tijdelijke medewerkers via leveranciers? Dan is Yacht Externen Management een goede oplossing voor u. YEM contracteert en factureert flexibel personeel en hanteert onder andere voor zzp’ers haar eigen specifieke door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst ‘tussenkomst’. Hierdoor worden uw inlenersrisico’s direct beperkt. Lees wat Yacht Externen Management voor u kan betekenen.

Yacht Inhouse Services

Wringt het binnen uw organisatie juist op het gebied van inhuurkosten, inlenersrisico’s, procesefficiëntie, transparantie en compliance problemen? Wilt u zich op uw kernactiviteiten kunnen richten en maximaal ontzorgd worden vanuit de (wereldwijde) kennis en kunde van Yacht? Dan biedt een Yacht Inhouse Services mogelijk uitkomst. Lees meer over Yacht Inhouse Services.

Wet arbeidsmarkt in balans Banner

Wet arbeidsmarkt in balans

Door de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) wordt de prijs van arbeid vooral hoger. Wat gaat de WAB voor u betekenen? In onze whitepaper vertellen we u er graag over.

Download de whitepaper