Paper: succesvol inhuren in een constant veranderende arbeidsmarkt Cover

Paper: succesvol inhuren in een constant veranderende arbeidsmarkt

Voor veel organisaties is het een uitdaging om grip te krijgen op inhuur van professionals. De beste professionals zijn nog steeds moeilijk te vinden en te binden. En de continu veranderende wetgeving maakt het nog complexer. Wat zijn nu de succesfactoren en aandachtspunten bij het realiseren van grip op inhuur?

Vul via onderstaande formulier je gegevens in om de whitepaper: succesvol inhuren in een constant veranderende arbeidsmarkt kan wel te downloaden. In deze paper lees je meer over onze Broker/MSP (Managed Service Provider) dienstverlening en drie praktijkcases die je veel inzicht geven in hoe het ook kan:

  • Met welke aanpak gemeente Groningen sinds 2016 voor een radicaal ander inhuurproces heeft gekozen en hoe dit is doorgevoerd; 
  • Hoe een inhurende manager van Wolters-Kluwer zich ontzorgd voelt in het inhuurproces; 
  • Welke zoektocht gemeente Almere heeft doorlopen op weg naar een doelmatig en rechtmatig inhuurproces en hoe ze de nieuwe werkwijze met Yacht Inhouse Services (YIS) een jaar later ervaren. 

Download de paper 
 

Meer weten?

Heb je nog vragen over grip op inhuur of wil je meer info over Yacht Inhouse Services? Neem dan contact met mij op.

contactperson Image

Roderik Visser

Client Solutions Manager

Download nu de paper: succesvol inhuren in een constant veranderende arbeidsmarkt kan wél

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement