Inhuur bij de overheid: van trainees tot inhouse bij gemeenten Cover

Inhuur bij de overheid: van trainees tot inhouse bij gemeenten

Op zoek naar interim vakspecialisten die projecten succesvol neerzetten binnen de overheid? Onze community bestaat uit ambitieuze professionals die het verschil maken met hun expertise en overheidsorganisaties zo écht vooruit helpen. Wij zijn gespecialiseerd in volledige ontzorging met inhouse services tot aan detachering en werving en selectie van vakspecialisten. Ook zijn we er voor contractmanagement.

Check al onze HR-oplossingen

Onze inhuurdesk voor de overheid:

Oplossingen voor de inhuur personeel overheid

Yacht Inhouse Services (YIS): volledige ontzorging inhuur overheid

Gebeurt de inhuur van professionals ad hoc, weinig efficiënt of is er geen goed zicht op of de inhuurtarieven marktconform zijn? Dan mis je de boot in de huidige schaarse markt. Met Yacht Inhouse Services (YIS) haal je al deze kennis en daadkracht in huis. Zo heb je alles altijd, snel en 100% volgens de wet- en regelgeving op orde. En het belangrijkste: je hebt altijd de beste kandidaten voor jullie personeelsvraagstuk. Zorgeloos inhuren noemen we dat. 

YIS is een centrale inhuurdesk binnen een gemeente, ministerie of andere overheidsorganisatie. Met YIS ben je volledig ontzorgd dankzij vooruitstrevende en innovatieve methodes van inhuren. Zo sorteren we altijd voor op jullie interne ontwikkelingen en brengen we strategische verandering in jullie inhuur. 

Lees meer over Yacht Inhouse Services

Yacht Externen Management (YEM): risicoloos contractmanagement voor de overheid

Met Yacht Externen Management (YEM) huren jullie snel, efficiënt en zonder risico’s de juiste professionals in. Het contracteren en alle administratieve werkzaamheden rondom de inhuur van flexibele professionals (zzp/freelance) is bij het YEM-team in goede handen. Op persoonlijke en transparante wijze, en 100% conform wet- en regelgeving. Zo kunnen de inhurende managers volledig focussen op hun core business. Iets wat de slagvaardigheid van je organisatie gegarandeerd ten goede komt. 

Check meer info over Yacht Externen Management

Detacheren binnen de overheid: de beste professional voor jouw interim opdracht 

Wij helpen overheidsorganisaties zowel voor vaste functies als interim-opdrachten. Interim-opdrachten worden uitgevoerd door professionals en talentvolle trainees die bij ons in dienst zijn. Ook hebben wij een uitgebreid netwerk van ervaren zzp’ers. Net wat het beste past bij jouw opdracht.

Lees meer over detacheren binnen de overheid

Werving en selectie: vakspecialisten matchen aan specifieke overheidsfuncties

Hoogopgeleide professional nodig voor een vaste positie binnen een overheidsorganisatie? Dat regelen we met  werving en selectie. Zo maak je gebruik van ons netwerk vol gekwalificeerde specialisten. Onze community brengt starters vanaf drie jaar werkervaring en experts gericht naar de juiste organisaties. Zo helpen we hoe we de overheid een stap vooruit.

Ga direct naar werving en selectie voor de overheid 

Trainees: young professionals voor een future-proof overheid

Om mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen heb je hoogopgeleid talent nodig. Onze trainees zijn de young professionals die je nodig hebt om een frisse blik binnen overheidsorganisaties te houden. Via Yacht trainees heb je toegang tot onze community van meer dan 300+ jonge futureproof talenten. Zó heb je altijd de beste vakspecialistische toptalenten aan boord. Nu én straks.

Lees meer over Yacht trainees

Inhuurscan: maatwerk voor overheidsorganisaties

Onze Inhuurscan is de ideale basis om je inhuur te optimaliseren. De inhuur van externen is namelijk  voor veel overheidsorganisaties een serieuze kostenpost. Kan het proces om de juiste expertise in te huren niet efficiënter en betaal ik een marktconform tarief? Hoe zit het met de risico’s op bijvoorbeeld wettelijk en fiscaal gebied? Moet ik voor een optimalisatie van mijn inhuur kiezen voor een eigen Inhuurdesk of uitbesteden aan een MSP, Master Vendor of Broker? Of kies ik voor een partnership met mijn beste leverancier(s)? De inhuurscan geeft antwoorden op jouw inhuurvragen!

Vraag de inhuurscan aan

Voordelen van inhuur via ons voor de overheid

De inhuur van personeel en vakexperts via Yacht heeft een aantal voordelen:

  • Expertise van onze specialisten;
  • Korte lijnen (hechte community);
  • Op tijd de juiste mensen;
  • Efficiënt inhuurproces;
  • Inzicht en advies vanuit rapportages;
  • Waarborging van compliancy;
  • Marktconforme tarieven;
  • Kennis van de arbeidsmarkt;
  • Innovatiekracht Randstad Groep Nederland.

Meer weten over onze dienstverlening in de overheidssector? Of heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact met mij op.

contactperson Image

Otto van Stekelenburg

Account Director