Online marketeer vacatures Cover

Online marketeer vacatures

Wil jij je carrière als online marketeer een boost geven? Kom dan werken als online marketeer. Via Yacht krijg je de mogelijkheid om telkens bij een ander A-merk een kijkje in de keuken te nemen. Lijkt dit je wat? Wij zijn doorlopend op zoek naar gedreven (online) marketeers die het verschil willen maken.

De opdrachten zijn al net zo divers als onze klanten in de B2C als B2B sector. Dit maakt dat wij marketeers zoeken binnen verschillende specialismen, zoals; 

  • Campagne marketeer
  • Content marketeer
  • Online marketeer
  • Brand marketeer
  • Customer journey marketeer
  • Propositie marketeer

Bekijk alle online marketeer vacatures

Interessante vacatures voor online marketeer

Jouw werkzaamheden als online marketeer

Het marketing vak is dynamischer dan ooit. Als online marketeer help jij organisaties om zich te onderscheiden, hun doelgroepen effectief te bereiken en mee te gaan in de digitale transitie. En dat doe je niet bij de eerste de beste. Via Yacht heb jij een stevige voet tussen de deur bij grote opdrachtgevers met inspirerende marketing- en communicatievraagstukken.

Waar werken online marketeers?

Onze opdrachtgevers zijn net zo afwisselend als jouw werk. Denk aan klanten zoals Rabobank, Philips, ING, KPN, ASML, ABN AMRO, VodafoneZiggo en natuurlijk ook andere klanten binnen de zakelijke dienstverlening, bancaire/verzekering, energie en industrie/high-tech.

Wat wij vragen?

  • Je hebt een hbo- of wo-diploma, bij voorkeur richting commerciële economie;
  • Je hebt aantal jaren relevante werkervaring in een commerciële omgeving;
  • Je bent data driven en hebt up-to-date marketingkennis;
  • Je bent energiek, proactief en houdt van afwisseling in je werk.

Werken bij Yacht Marketing & Communications

Als je bij Yacht komt werken word je onderdeel van ons MarCom-netwerk. De plek waar MarCom-professionals kunnen sparren met de beste professionals en experts tijdens events en masterclasses. Daarnaast profiteer je ook van ons NIMA-membership en/of Logeion. Sluit je aan bij ons netwerk, dan investeren wij volop in jouw ontwikkeling.

Meer weten over Yacht MarCom? Lees alles over Yacht MarCom & check onze MarCom-vacatures

Dat je elke keer op een nieuwe plek komt, andere mensen ontmoet en van verschillende bedrijfsculturen kunt proeven, vind ik het allerleukst.

Lees hier haar verhaal
contactperson Image
Melissa Valk Interim Communicatieadviseur

Meer weten?

Je kunt op verschillende manieren via ons werken. Naast een vaste baan, zijn er ook mogelijkheden als zzp’er of een opdracht via projectdetachering. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

contactperson Image

Jesse Kuiper

Recruitment Consultant Marketing & Communications

contactperson Image

Nathalie de Munnik

Recruitment Consultant Marketing & Communications

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière

Deze artikelen & blogs over MarCom moet je zeker even lezen