Ontwikkel jezelf tot futureproof HRM-professional Cover

Ontwikkel jezelf tot futureproof HRM-professional

Iedere HRM-professional is uniek. Wil jij van HR-adviseur uitgroeien tot HR-manager en misschien wel HR-businesspartner? Of kies je liever voor een carrière als recruitmentexpert of sourcer? Welk ontwikkelpad jij ook aflegt, Yacht blijft van a tot z betrokken en ondersteunt je met advies, opleidingen en trainingen.

Zet de juiste stap met behulp van ons netwerk

Weet je waar je naartoe wilt, dan helpt ons netwerk je om de juiste vervolgstappen in je carrière te zetten. Dat kan een agile-certificering zijn, maar ook een training in HR-analytics of leiderschap. Of maak je ambities waar binnen een nieuwe uitdagende HRM-opdracht. De gouden combinatie van interessante opdrachten, een sterk netwerk en voortdurend leren en ontwikkelen zorgt ervoor dat jij je onderscheidt als futureproof HRM-professional.

De HRM-expertise van Yacht

Meer dan bij andere vakgebieden heeft Yacht op HRM-gebied zelf de beste expertise in huis. Simpelweg omdat HR-dienstverlening onze corebusiness is. En omdat we daarin tot de top van Nederland behoren. Dichter bij het vuur kun je niet zitten. Hierdoor heb je bij ons de keuze uit de beste organisaties voor uitdagende opdrachten en vaste banen. Jouw ontwikkeling als professional staat voorop. Van nieuwe ontwikkelingen in het vak ben jij direct op de hoogte. Wie weet initieer je ze zelf wel. Je persoonlijke Yacht-consultant is trouwens zelf ook een HRM-expert, waardoor hij of zij zich optimaal kan inleven in jouw situatie en leervragen, en de beste ontwikkelkansen voor jou snel doorziet.

Bij een uitdagende veranderopdracht denk ik gelijk: yes, echt iets voor mij!

Lees hier haar verhaal
contactperson Image
Patricia Rous HR Businesspartner