Vind de beste professionals Cover

Vind de beste professionals

Wij helpen jou zowel voor vaste functies als interim-opdrachten. Interim-opdrachten worden uitgevoerd door professionals en talentvolle trainees die bij ons in dienst zijn. Ook hebben wij een uitgebreid netwerk van ervaren zzp’ers. Net wat het beste past bij jouw opdracht.

Voeg blijvend waarde toe

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Yacht werkt met professionals die organisaties een stap vooruit willen brengen. Door ons grote netwerk en expertise van de arbeidsmarkt brengen we je snel in contact met de beste professional voor jouw vacature of interim-opdracht. 

Plaats een vacature

De juiste verbinding

Yacht is continu op zoek naar de juiste verbinding tussen professionals en opdrachtgevers. We hebben het vrijwel nooit mis. Hoe dat kan? Dat komt doordat we zowel de professionals als onze opdrachtgevers écht kennen. Wij kijken daarom ook goed naar jouw organisatie, markt en organisatiecultuur. Op die manier ontrafelen we je vraag zó dat alleen de essentie overblijft. En passend bij die essentie maken we de juiste verbinding.

Toegang tot expertise

Het Yacht netwerk geeft onze professionals toegang tot een schat aan kennis. Samen sparren, best practices, rapporten, onderzoeken. De beste oplossing bereik je samen. Je plukt hier de vruchten van: via de Yacht professional heb je toegang tot de meest hoogstaande kennis binnen een vakgebied.

Zoek je ook de beste professionals in een vakgebied? Voor een vaste functie of een interim-opdracht? Kijk dan bij het vakgebied van jouw keuze voor direct contact met een van onze business development managers of stel je vraag hier.

Yacht professionals zijn actief binnen de volgende vakgebieden:

Sourcing Center

Yacht garandeert je de juiste professional. Ook bij zeer moeilijk vindbare kandidaten, als je een grootschalige wervingsvraagstuk hebt of extra wervingsexpertise en -capaciteit bij u op kantoor wilt. Ons Sourcing Center is voorloper op het gebied van recruitment. In het center komt alle recruitmentkennis van de verschillende wereldwijde dochters van de Randstad Holding samen. Zo kunnen we bijvoorbeeld snel en doeltreffend uitwijken naar internationale werving.

HR dienstverlening met een plus

Yacht wil bijdragen aan jouw succes. Bijvoorbeeld door je zorgeloos inhuren te laten ervaren. Ook het invoeren van beheersmaatregelen m.b.t. de Wet DBA behoren tot de mogelijkheden. Net als volledige ontzorging van je inhuur, compliancy en rapportages door een inhouse oplossing. Wij delen graag onze expertise met je.

Samenwerken met Yacht biedt jou

Vind snel de beste professional voor jouw organisatie Banner

Vind snel de beste professional voor jouw organisatie

Ben je op zoek naar een (interim) versterking voor jouw organisatie? Geef je vacature aan ons door en wij brengen je binnen 48 uur in contact met ambitieuze professionals voor vast en tijdelijk.

Geef je vacature aan ons door