Groeien door jezelf te blijven Cover

Groeien door jezelf te blijven

Bij Yacht geloven we dat jezelf blijven essentieel is voor persoonlijke en professionele groei. Daarom helpen we jou je eigen koers te bepalen. Voor elke carrièrestap bieden we advies, leertrajecten en informatie om je skills verder te ontwikkelen.

Persoonlijke groei: videoserie & paper

In onze nieuwe videoserie laten we professionals aan het woord over hun persoonlijke groei. Ze gaan in op de rol van authenticiteit en vertellen hoe je jouw unieke skills inzet om impact te maken. In de paper ‘neurodiversiteit’ leer je alles over neurodivergentie op de werkvloer. Hierin vind je praktische tips om je eigen unieke talenten te benutten, maar ook om de samenwerking met neurodivergente collega’s te versterken en inclusiviteit te bevorderen. Want juist door jezelf te blijven, realiseer je optimale groei.

Check de neurodiversiteit paper 

Paper: neurodiversiteit op de werkvloer

Bij Yacht streven we naar een werkomgeving waarin iedereen zich welkom en veilig voelt. Waarin iedereen zichzelf kan zijn en potentieel volledig wordt benut. En dat vereist inclusie op alle vlakken - dus óók op het gebied van neurodiversiteit.

In onze paper 'Neurodiversiteit op de werkvloer’ lees je onze visie op neurodiversiteit en neuro-inclusie binnen de werkomgeving. We gaan in op de ontwikkelingen, uitdagingen en voordelen van neurodiversiteit en geven tips om neuro-inclusiviteit te bevorderen. Laat je inspireren door persoonlijke verhalen van professionals en ontdek hoe zij zich inzetten voor diversiteit en inclusie op de arbeidsmarkt. Zo bouwen we samen aan een werkomgeving waarin iedereen volledig zichzelf kan zijn.

Download de paper

 

Meer weten over neurodiversiteit en -inclusie?

Senior consultant Rima Abdenabi is neurodivergent en zet zich in voor meer neurodiversiteit en -inclusie op de werkvloer. Als consultant gaat ze hier graag met jou over in gesprek.

contactperson Image

Rima Abdenabi

Senior consultant

Veelgestelde vragen over persoonlijke groei

Wat is persoonlijke groei?

Persoonlijke groei betekent jezelf blijven ontwikkelen om het maximale uit jezelf te halen. Bijvoorbeeld door nieuwe kennis op te doen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen of competenties te leren. Bij Yacht ondersteunen we dit proces met leertrajecten, trainingen en opleidingen. Via de Yacht Academy en middels persoonlijke coaching en begeleiding zorgen we dat jij je talent ontdekt, vergroot en optimaal benut. Meer weten? Ontdek ons opleidingsaanbod.

Hoe kan ik mij persoonlijk ontwikkelen?

Je persoonlijk ontwikkelen kan door aan je hard- en soft skills te werken. Bijvoorbeeld middels een opleiding, training of coachingstraject. Als professional bij Yacht heb je toegang tot verschillende ontwikkelingstrajecten. Ben je starter en wil je werken aan je persoonlijke en professionele groei? Bekijk dan onze traineeships.

 

Hoe kan je groeien als persoon en dicht bij jezelf blijven?

Bij Yacht geloven we dat authenticiteit essentieel is voor persoonlijke groei. Persoonlijke groei komt namelijk niet alleen voort uit het leren van nieuwe vaardigheden of opdoen van nieuwe kennis, maar ook door zelfreflectie en door te werken aan authenticiteit. Door hierin te investeren, groei je op persoonlijk vlak en blijf je tegelijkertijd dicht bij jezelf.

 

Gerelateerde artikelen & blogs