Juridische opleidingen: ontwikkel jezelf tot futureproof Legal-professional Cover

Juridische opleidingen: ontwikkel jezelf tot futureproof Legal-professional

Klaar om de next step in jouw carrière te zetten? Groei en ontwikkel jezelf tot futureproof jurist met onze juridische opleidingen en trainingen. Met persoonlijke begeleiding en een opleidingsprogramma op maat zorgen wij dat jij jouw talent ontdekt, vergroot én optimaal benut. Zo maak jij impact als Legal-professional en til je jouw carrière naar een hoger niveau.

Legal-opleidingen op maat: stel jouw optimale leerpad samen 

Jezelf vernieuwen en groeien doe je niet alleen. Wij bieden jou als Legal-professional daarom een uitgebreid opleidingsaanbod waarmee jij gericht werkt aan het versterken van jouw hard én human skills. Zo ontwikkel jij jezelf bij Yacht verder als bijvoorbeeld Jurist Bestuursrecht, Jurist Bezwaar en Beroep, Jurist Aansprakelijkheid, Jurist Fysiek domein of Jurist Privacy & Security. Ga in gesprek met jouw manager om jouw ambities te bespreken en jouw ideale groeipad samen te stellen.

Zet jouw next step als Legal-professional

Bij Yacht volg je opleidingen en trainingen die aansluiten bij jouw ambities en krijg persoonlijke coaching waarmee je spart over je doelen en hoe je die realiseert. Samen met NCOI, Bestuursacademy Nederland en OSR Juridische Opleidingen hebben wij opleidingsprogramma’s samengesteld in verschillende ontwikkelrichtingen en op verschillende skillniveaus (junior, medior en senior). Zo vind je precies de opleiding die jij nodig hebt om vooruitgang te realiseren en jezelf tot futureproof jurist te ontwikkelen. 

Ontwikkelrichtingen Human skills Persoonlijke begeleiding
Bezwaar Adviseren Vakinhoudelijke coaching
Bestuursrecht Oplossingsgerichtheid Intervisie
Aansprakelijkheid Business & Contextual awareness Persoonlijke coaching
Vergunning toezicht en handhaving Omgaan met weerstand/ onafhankelijkheid/ onderhandelen Supervisie
Fysieke domein Prioritering en timemanagement  Individuele coaching of persoonlijke schaduw- manager
Privacy & Security Risico-analyse  
  Zelfontwikkeling  

Ik hou mijn ogen en oren open voor toekomstige ontwikkelingen. Ik omarm nieuwe systemen en schuw niet om me deze eigen te maken. Iets doen omdat we dat altijd zo hebben gedaan past niet bij mij.

Lees hier haar verhaal
contactperson Image
Anneke Tilma Legal professional
Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière