Werken als interim-professional Cover

Werken als interim-professional

Werken bij Yacht als interim betekent dat je nieuwsgierig bent naar nieuwe uitdagingen. Door te starten als interimmer heb je de zekerheid van een vast contract én werk je bij verschillende toonaangevende organisaties. Samen vinden we jouw ideale opdracht waar jij je expertises vergroot en je skills doorontwikkelt. Interesse gewekt? Check de interim vacatures of neem contact met ons op om jouw mogelijkheden bespreken.

Interessante vacatures voor ambitieuze interim-professionals

Werken bij Yacht: verandering brengen door jezelf te blijven

Werken bij Yacht als interim-professional betekent dat je nieuwsgierig bent naar nieuwe uitdagingen. Dat je initiatief neemt en organisaties in beweging wilt krijgen. Een echte Yacht’er combineert een groeimindset met expertise en human skills. Loop voorop door de juiste professionals, expertises en ideeën bij elkaar te brengen. Zo behaal jij het beste resultaat voor jezelf en je opdrachtgever, én blijf je futureproof. 

Uiteraard begeleiden we jou hierbij. Met persoonlijke coaching, trainingen, opleidingen en carrièregesprekken zorgen we ervoor dat jij de opdrachten krijgt die bij jou ambities passen. En dat jij jezelf ontwikkelt in de richting die je ambieert. Zo groei je snel door en maak je de juiste stappen in jouw carrière. 

Wat is een interim?

Als interim-professional ben je in dienst bij Yacht en werk je op diverse uitdagende opdrachten, bij verschillende toonaangevende organisaties, zoals: start-ups, mkb, multinationals en non-profit. Jij brengt met jouw expertise de opdracht van de klant vooruit. En jij doet ervaring op én maakt impact bij veel verschillende organisaties. Met een vast contract. Wil jij dit ook? Check onze vacatures of neem contact met ons op. 

Jouw voordelen als interim-professional bij Yacht

 1. We verbinden ambitieuze professionals
 2. Werken voor vooruitstrevende organisaties
 3. Uitdagende opdrachten
 4. Begeleiding en coaching in je carrière
 5. Community waarin ambities en expertise verbonden worden
 6. Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Vertel mij meer over de voordelen

Als interim-professional weet ik dat ik elke keer een nieuwe uitdaging krijg, heerlijk! En je hebt meer vrijheid om anders te denken. Daardoor krijg je als interimmer meer gedaan.

Lees de blog van Richard
contactperson Image
Richard van Groen Interim-professional

Dit is wat je ook moet weten over interimmen via Yacht

Persoonlijke coaching tijdens je interim-opdrachten 

Werken bij Yacht als interim-professional betekent dat jij doordacht bouwt aan je carrière. Niet alleen met je recruiter bekijk je bij welke organisatie jij met jouw skillset de meeste waarde toevoegt. Ook je HR-manager kijkt met je naar je ontwikkeling en ambities. Door deze persoonlijke aandacht sta je altijd in je kracht en leer jij per opdracht nóg beter draagvlak te creëren binnen een organisatie en vooruitgang te brengen. 

Excelleer in de nieuwste en gespecialiseerde rollen

We verbinden de ambities van interim-professionals met de vraag van de top van het bedrijfsleven én andere organisaties, zoals: overheid, start-ups, mkb en non-profit. Dat betekent: jij brengt met jouw expertise de opdracht van de klant vooruit, doet ervaring op én maakt impact bij verschillende organisaties. En dat doe je niet alleen, maar samen met je coaches en onze community

Dit vraagt om jouw creatieve oplossingen en daadkracht. Door bij verschillende bedrijven je bijdrage te leveren, leer je razendsnel hoe organisaties on top of the game blijven, waar de pijnpunten liggen en waar jij als ambitieuze professional het verschil maakt.  

En wij ondersteunen jou hierbij. Onze community brengt de kennis en inzichten van zeven vakgebieden samen, waarmee we talloze functies, uitdagingen en ontwikkelingen bijhouden. Zo zien wij als geen ander waar organisaties naartoe bewegen en wat er van professionals wordt gevraagd. En spring jij in op nieuwe, toekomstbestendige rollen binnen Legal of HRM of ga je gespecialiseerd werk doen op het snijvlak tussen IT en Finance. Zo ontwikkel jij specifieke skills per opdracht en blijven wij samen leidend in expertise.

Stel: jij wilt carrière maken als interim professional, welk traject doorloop je dan?

Stel: jij wilt carrière maken in Finance. Niet alleen voor doorgewinterde vakspecialisten is dat interessant, ook voor young professionals liggen hier mooie kansen. Via Yacht kan je bijvoorbeeld in een jaar tijd het volgende traject doorlopen:

 1. Draai mee op de financiële afdeling
  Wellicht heb jij als hoofdtaak het inboeken van facturen bij een MKB-bedrijf van 50 man groot. Je leert welke belangen hierbij komen kijken. Je denkt mee over hoe je dit proces efficiënter laat verlopen en draagt innovatieve oplossingen aan, zoals Robotic Process Automation. 
 2. Zet je opgedane kennis in in de praktijk
  Bijvoorbeeld door een automatiseringsproces met RPA rondom facturen op te zetten bij een andere, complexere organisatie. Denk aan een Europees bedrijf met 500 medewerkers. 
 3. Maak een verdiepingsslag
  Interim-klus succesvol afgerond? Dan is een volgende uitdaging wellicht het optimaliseren van zulke processen bij een multinational met duizenden werknemers. Door zaken als Process Mining, data analytics en RPA slim te leren inzetten zit je snel bij de top van het internationale bedrijfsleven.     

Dit is slechts een voorbeeld van een route die je kan afleggen bij Yacht. Alles gaat altijd in overleg met jou. Past dit bij jou? Kun je dit? Wil je dit? Ja? Dan word je in contact gebracht voor kennismaking en een week later kan je bij wijze van spreken al aan de slag bij je nieuwe opdrachtgever.

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière

Jouw voordelen als professional bij Yacht

1. Yacht verbindt ambitieuze professionals

We zijn erop gericht om elke dag opnieuw impact te maken en vooruitgang te realiseren. Dat doen we door de ambities van organisaties en professionals met elkaar te verbinden. Wij werken met het grootste professionele netwerk van Nederland, waardoor je altijd om hulp kan vragen bij een vakgenoot. 

2. Werken voor vooruitstrevende organisaties

Werk voor toonaangevende organisaties, zoals ASML, Philips, ING, ministeries en gemeenten. Realiseer zichtbare resultaten en je maakt écht impact. 

3. Uitdagende opdrachten

We bieden uiteenlopende opdrachten aan bij zowel bedrijven (startups, mkb en multinationals), non-profitorganisaties als de overheid. Je doet hierdoor niet alleen ervaring op door de aard van de opdracht, maar ook door de diverse bedrijfsculturen waarmee je in aanraking komt. 

4. Begeleiding en coaching in je carrière  

Om te zorgen dat jij futureproof blijft, werken we met een 70-20-10 methode. 70% door te leren van je eigen ervaring tijdens de opdrachten. 20% door te leren van de interactie met anderen, bijvoorbeeld met intervisie en de community. En 10% door trainingen en opleidingen. 

Natuurlijk krijg je gedurende je opdracht altijd begeleiding van een persoonlijke coach die expert is in jouw vakgebied. Ook krijg je een persoonlijke HR-manager, waarmee je jouw ambities, ontwikkeling, en werk-privébalans bespreekt. Tenslotte volg je trainingen, intervisie en opleidingen om cruciale soft en hard skills te ontwikkelen.

Ook brengen onze professionals elkaar vooruit. Niet alleen tijdens een opdracht, maar gedurende je hele carriere. Dát is onze community. Met workshops, events en persoonlijke mentoring leer jij van anderen, en zij ook van jou! Zo tillen we elkaar naar een hoger niveau.

5. Community waarin ambities en expertise verbonden worden 

Als interim-professional ben je dus echt onderdeel van onze community vol vakexperts. Je vergroot zo snel je netwerk en krijgt toegang tot een online kennisnetwerk. Deel vakinhoudelijke kennis en stel vragen aan experts om jouw opdracht tot een succes te maken. Zo brengen we elkaar vooruit en behalen we de beste resultaten. 

6. Uitstekende arbeidsvoorwaarden 

 • Direct een vast contract bij Yacht;
 • Een uitstekend salaris;
 • Professionele coaching en begeleiding; 
 • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties;
 • Toegang tot exclusieve community’s;
 • Mogelijkheid tot een (elektrische) auto;
 • Resultaat - en referral bonussen;
 • Opleidingsbudget; 
 • Collectieve voordelen op verzekeringen en de personeelsvoordeelwinkel.
   

Veelgestelde vragen over Interim-professional worden bij Yacht

Wat is een interim-professional?

Als interim-professional ben je in dienst bij Yacht en werk je op diverse uitdagende opdrachten, bij verschillende toonaangevende organisaties, zoals: start-ups, mkb, multinationals en non-profit. Jij brengt met jouw expertise de opdracht van de klant vooruit. En jij doet ervaring op én maakt impact bij veel verschillende organisaties. Met een vast contract. Wil jij dit ook? Check onze vacatures of neem contact met ons op
 

Waarom is het belangrijk om als interim-professional bij Yacht aan de slag te gaan?

 1. We verbinden ambitieuze professionals;
 2. Werken voor vooruitstrevende organisaties;
 3. Uitdagende opdrachten bij bedrijven en non-profitorganisaties;
 4. Begeleiding en coaching bij je ontwikkeling;
 5. Community waarin ambities en expertise verbonden worden;
 6. Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wat bieden we jou als interim professional?

We bieden jou uitstekende arbeidsvoorwaarden. Als interim-professional bij Yacht krijg jij de volgende voordelen:  

 • Direct een vast contract bij Yacht;
 • Een goed salaris, ook als je even geen opdracht hebt;
 • Uitstekende coaching en begeleiding;
 • Uitdagende opdrachten bij toporganisaties;
 • Toegang tot exclusieve community’s;
 • Mogelijkheid tot een (elektrische) auto;
 • Bonus - en referralsysteem; 
 • Opleidingsbudget; 
 • Collectieve voordelen op verzekeringen en de personeelsvoordeelwinkel.

Onze tijd en aandacht gaan meer dan ooit uit naar onze professionals. Onze rol is hen laten groeien; ze in hun kracht zetten, zodat ze de gewenste meerwaarde leveren bij de opdrachtgevers.

Lees de blog
contactperson Image
Patricia Lip Senior Commercieel Manager IT PROFIT Yacht

Wil jij ook interim professional worden? En heb je nog vragen?

Neem dan contact op met één van onze recruiters of vul ons contactformulier in.

contactperson Image

Sander Raemaekers

Recruitment consultant Finance, HR, Legal & MarCom

Neem contact met ons op

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement