Werk als interim-professional mét vast contract & ontwikkel je per opdracht Cover

Werk als interim-professional mét vast contract & ontwikkel je per opdracht

Interim-professionals brengen organisaties in beweging. Wij dagen je daarom uit: stap uit je comfortzone en kom werken bij Yacht. Door te starten als interimmer heb je de zekerheid van een vast contract én werk je bij verschillende toonaangevende organisaties. De combinatie van passende opdrachten, persoonlijke coaching en training on the job zorgt voor een optimale professionele groei. Samen vinden we jouw ideale opdracht waar jij je expertises vergroot en je skills doorontwikkelt. Zo groei jij continu. Laten we samen jouw ambities en mogelijkheden bespreken. Let's go!

Interessante vacatures voor ambitieuze interim professionals

Persoonlijke coaching tijdens je interim-opdrachten 

Werken bij Yacht als interim-professional betekent dat jij doordacht bouwt aan je carrière. Niet alleen met je recruiter bekijk je bij welke organisatie jij met jouw skillset de meeste waarde toevoegt. Ook je HR-manager kijkt met je naar je ontwikkeling en ambities. Door deze persoonlijke aandacht sta je altijd in je kracht en leer jij per opdracht nóg beter draagvlak te creëren binnen een organisatie en vooruitgang te brengen. 

Excelleer in de nieuwste en gespecialiseerde rollen

We verbinden de ambities van interim-professionals met de vraag van de top van het bedrijfsleven én andere organisaties, zoals: overheid, start-ups, mkb en non-profit. Dat betekent: jij brengt met jouw expertise de opdracht van de klant vooruit, doet ervaring op én maakt impact bij verschillende organisaties. En dat doe je niet alleen, maar samen met je coaches en onze community

Dit vraagt om jouw creatieve oplossingen en daadkracht. Door bij verschillende bedrijven je bijdrage te leveren, leer je razendsnel hoe organisaties on top of the game blijven, waar de pijnpunten liggen en waar jij als ambitieuze professional het verschil maakt.  

En wij ondersteunen jou hierbij. Onze community brengt de kennis en inzichten van zeven vakgebieden samen, waarmee we talloze functies, uitdagingen en ontwikkelingen bijhouden. Zo zien wij als geen ander waar organisaties naartoe bewegen en wat er van professionals wordt gevraagd. En spring jij in op nieuwe, toekomstbestendige rollen binnen Legal of HRM of ga je gespecialiseerd werk doen op het snijvlak tussen IT en Finance. Zo ontwikkel jij specifieke skills per opdracht en blijven wij samen leidend in expertise.

Neem contact met ons op

Als interim-professional weet ik dat ik elke keer een nieuwe uitdaging krijg, heerlijk! En je hebt meer vrijheid om anders te denken. Daardoor krijg je als interimmer meer gedaan.

Lees de blog van Richard

Werken bij Yacht: verandering brengen door jezelf te blijven

Werken bij Yacht als interim-professional betekent dat je nieuwsgierig bent naar nieuwe uitdagingen. Dat je initiatief neemt en organisaties in beweging wilt krijgen. Een echte Yacht’er combineert een groeimindset met expertise en human skills. Loop voorop door de juiste professionals, expertises en ideeën bij elkaar te brengen. Zo behaal jij het beste resultaat voor jezelf en je opdrachtgever, én blijf je futureproof. 

Uiteraard begeleiden we jou hierbij. Met persoonlijke coaching, trainingen, opleidingen en carrièregesprekken zorgen we ervoor dat jij de opdrachten krijgt die bij jou ambities passen. En dat jij jezelf ontwikkelt in de richting die je ambieert. Zo groei je snel door en maak je de juiste stappen in jouw carrière. 

Jouw voordelen als professional bij Yacht 

Kortom: werken als interim-professional daagt je meer uit dan werken in vast dienstverband. Door constant met nieuwe vraagstukken en professionals in contact te komen, groei jij sneller. Het voortouw nemen bij verschillende vooruitstrevende organisaties zorgt zo voor meer kansen tijdens je carrière. En zo heb je op de lange termijn beter inzicht in de stappen die jij wilt nemen. De persoonlijke coaching hierbij zorgt voor continue professionele ontwikkeling.

1. Yacht verbindt ambitieuze professionals 

We zijn erop gericht om elke dag opnieuw impact te maken en vooruitgang te realiseren. Dat doen we door de ambities van organisaties en professionals met elkaar te verbinden. Wij werken met het grootste professionele netwerk van Nederland, waardoor je altijd om hulp kan vragen bij een vakgenoot. 

2. Werken voor vooruitstrevende organisaties

Werk voor toonaangevende organisaties, zoals ASML, Philips, ING, ministeries en gemeenten. Realiseer zichtbare resultaten en je maakt écht impact. 

3. Uitdagende opdrachten

We bieden uiteenlopende opdrachten aan bij zowel bedrijven (startups, mkb en multinationals), non-profitorganisaties als de overheid. Je doet hierdoor niet alleen ervaring op door de aard van de opdracht, maar ook door de diverse bedrijfsculturen waarmee je in aanraking komt. 

4. Begeleiding en coaching in je carrière  

Om te zorgen dat jij futureproof blijft, werken we met een 70-20-10 methode. 70% door te leren van je eigen ervaring tijdens de opdrachten. 20% door te leren van de interactie met anderen, bijvoorbeeld met intervisie en de community. En 10% door trainingen en opleidingen. 

Natuurlijk krijg je gedurende je opdracht altijd begeleiding van een persoonlijke coach die expert is in jouw vakgebied. Ook krijg je een persoonlijke HR-manager, waarmee je jouw ambities, ontwikkeling, en werk-privébalans bespreekt. Tenslotte volg je trainingen, intervisie en opleidingen om cruciale soft en hard skills te ontwikkelen.

Ook brengen onze professionals elkaar vooruit. Niet alleen tijdens een opdracht, maar gedurende je hele carriere. Dát is onze community. Met workshops, events en persoonlijke mentoring leer jij van anderen, en zij ook van jou! Zo tillen we elkaar naar een hoger niveau.

5. Community waarin ambities en expertise verbonden worden 

Als interim-professional ben je dus echt onderdeel van onze community vol vakexperts. Je vergroot zo snel je netwerk en krijgt toegang tot een online kennisnetwerk. Deel vakinhoudelijke kennis en stel vragen aan experts om jouw opdracht tot een succes te maken. Zo brengen we elkaar vooruit en behalen we de beste resultaten. 

6. Uitstekende arbeidsvoorwaarden 

 • Direct een vast contract bij Yacht;
 • Een uitstekend salaris;
 • Professionele coaching en begeleiding; 
 • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties;
 • Toegang tot exclusieve community’s;
 • Mogelijkheid tot een (elektrische) auto;
 • Resultaat - en referral bonussen;
 • Opleidingsbudget; 
 • Collectieve voordelen op verzekeringen en de personeelsvoordeelwinkel.
   

Veelgestelde vragen over Interim professional worden bij Yacht

Wat is een interim professional?

Als interim professional ben je in dienst bij Yacht en werk je op diverse uitdagende opdrachten, bij verschillende toonaangevende organisaties, zoals: start-ups, mkb, multinationals en non-profit. Jij brengt met jouw expertise de opdracht van de klant vooruit. En jij doet ervaring op én maakt impact bij veel verschillende organisaties. Met een vast contract. Wil jij dit ook? Check onze vacatures of neem contact met ons op
 

Waarom is het belangrijk om als interim professional bij Yacht aan de slag te gaan?

 1. Yacht verbindt ambitieuze professionals 
  We zijn erop gericht om elke dag opnieuw impact te maken en vooruitgang te realiseren. 
 2. Werken voor vooruitstrevende organisaties
  Werk voor toonaangevende opdrachtgevers waarmee je zichtbare resultaten en je als ambitieuze professional écht impact realiseert. 
 3. Uitdagende opdrachten
  We bieden uiteenlopende opdrachten aan bij zowel bedrijven (startups, mkb en multinationals), non-profitorganisaties als de overheid. Je doet hierdoor niet alleen ervaring op door de aard van de opdracht, maar ook door de diverse culturen van de bedrijven waarbij deze opdrachten plaatsvinden. 
 4. Begeleiding en coaching bij je ontwikkeling 
  We weten wat de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zijn en hoe rollen zich in de toekomst ontwikkelen. Om te zorgen dat jij futureproof blijft werken we met een 70-20-10 methode. 70% door te leren van je eigen ervaring tijdens de opdrachten. 20% door te leren van de interactie met anderen, bijvoorbeeld met intervisie. En 10% door trainingen en opleidingen. 
  Als interim-professional bij Yacht krijgje daarom gedurende je opdracht altijd begeleiding van een persoonlijke performance coach. Deze coach komt uit jouw vakgebied en snapt hoe de interim-wereld in elkaar steekt. Dé ideale sparringpartner om je ervaring mee te analyseren en hier het meest uit te halen. 
  Ook blijf je altijd in gesprek met je persoonlijke je persoonlijk HR-consultant. Jullie bespreken je ambities, ontwikkeling, maar ook je werk-privébalans. Zo blijf je zicht houden op de richting waarin jij wilt groeien én hoe je deze ambitie bereikt. Tot slot krijg je bij Yacht trainingen, intervisie en opleidingen om cruciale soft en hard skills te ontwikkelen. Denk aan onderwerpen als zelfreflectie, (persoonlijk) leiderschap, jezelf presenteren binnen organisaties en autonoom werken.
 5. Community waarin ambities en expertise verbonden worden 
  Als interim-professional bij Yacht ben je onderdeel van een community vol vakexperts. Je vergroot zo snel je netwerk en krijgt toegang tot een online kennisnetwerk. Hier wordt vakinhoudelijke kennis gedeeld en kun je vragen stellen aan experts. Er is altijd wel een collega die je kan helpen. Spar bijvoorbeeld samen over trends en ontwikkelingen in jouw expertisegebied. Of gebruik het advies van een vakspecialist om het probleem waar je tegenaan loopt op te lossen. Ook organiseren we (online) vakinhoudelijke bijeenkomsten en intervisies.  Zo brengt onze community elkaar vooruit.

Wat bieden we jou als interim professional?

We bieden jou uitstekende arbeidsvoorwaarden. Als interim professional bij Yacht krijg jij de volgende voordelen:  

 • Direct een vast contract bij Yacht;
 • Een goed salaris, ook als je even geen opdracht hebt;
 • Uitstekende coaching en begeleiding;
 • Uitdagende opdrachten bij toporganisaties;
 • Toegang tot exclusieve community’s;
 • Mogelijkheid tot een (elektrische) auto;
 • Bonus - en referralsysteem; 
 • Opleidingsbudget; 
 • Collectieve voordelen op verzekeringen en de personeelsvoordeelwinkel.

Stel: jij wilt carrière maken als interim professional, welk traject doorloop je dan?

Stel: jij wilt carrière maken in Finance. Niet alleen voor doorgewinterde vakspecialisten is dat interessant, ook voor young professionals liggen hier mooie kansen. Via Yacht kan je bijvoorbeeld in een jaar tijd het volgende traject doorlopen:

 1. Draai mee op de financiële afdeling
  Wellicht heb jij als hoofdtaak het inboeken van facturen bij een MKB-bedrijf van 50 man groot. Je leert welke belangen hierbij komen kijken. Je denkt mee over hoe je dit proces efficiënter laat verlopen en draagt innovatieve oplossingen aan, zoals Robotic Process Automation. 
 2. Zet je opgedane kennis in in de praktijk
  Bijvoorbeeld door een automatiseringsproces met RPA rondom facturen op te zetten bij een andere, complexere organisatie. Denk aan een Europees bedrijf met 500 medewerkers. 
 3. Maak een verdiepingsslag
  Interim-klus succesvol afgerond? Dan is een volgende uitdaging wellicht het optimaliseren van zulke processen bij een multinational met duizenden werknemers. Door zaken als Process Mining, data analytics en RPA slim te leren inzetten zit je snel bij de top van het internationale bedrijfsleven.     

Dit is slechts een voorbeeld van een route die je kan afleggen bij Yacht. Alles gaat altijd in overleg met jou. Past dit bij jou? Kun je dit? Wil je dit? Ja? Dan word je in contact gebracht voor kennismaking en een week later kan je bij wijze van spreken al aan de slag bij je nieuwe opdrachtgever.

Wil jij ook interim professional worden? En heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op

contactperson Image

Sander Raemaekers

Recruitment consultant Finance, HR, Legal & MarCom

contactperson Image

Hester van der Star

Senior Recruitment Consultant Engineering & SCM&P

contactperson Image

Michel Cnossen

Senior Recruitment Consultant IT

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière

Neem contact met ons op

We gaan graag met je in gesprek over jouw ambities. Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Dan vertelt één van onze recruiters je alles over het werken als interimmer bij Yacht en wat wij voor jouw next steps in je carrière kunnen betekenen.

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement