Engineering-specialisten met net dat beetje extra

STILSTAND IS ACHTERUITGANG

Technische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Innovatie is de drijvende kracht achter de concurrentiepositie van bedrijven. Stilstand is achteruitgang en soms zelfs een bedreiging van het bedrijfsbestaan. Bedrijven staan te springen om technisch specialisten. Dit om succesvol te kunnen zijn in deze dynamische en veeleisende markt. De vraag naar hoogopgeleide technici is echter groter dan het aanbod en dit neemt de komende jaren alleen maar toe. Verdere vergrijzing en de lage mobiliteit van technici maakt de werving van deze specialisten extra uitdagend. Hoe vindt u de juiste professionals voor uw technische vraagstuk?

UW ENGINEERING VRAAGSTUK IS ONS VERTREKPUNT

Yacht brengt u binnen 48 uur in contact met de beste Engineering professionals in de markt. Wij hebben veel ervaring in de (hightech) industrie, bouw en de Life Sciences sector. Uw vraagstuk is ons vertrekpunt. Onze professionals combineren uitstekende, actuele kennis met passie voor het vak. Zij zijn in staat businesswensen te vertalen naar concrete oplossingen. Yacht professionals verbinden, helpen anderen excelleren en borgen expertise in uw organisatie. Zo zorgen zij ervoor dat uw organisatie blijvend verbetert.

Yacht heeft de beste professionals binnen Construction & Infrastructure, Life Sciences en Industry.

Plaats een vacature

FEITEN & CIJFERS Engineering Q2 2017

Ard Kistemaker

Ard Kistemaker Directeur Yacht Engineering

Directeur YACHT Engineering

06 51 40 04 94

’Yacht stopt niet bij het leveren van technische professionals. Wat ons betreft begint het dan pas. Wij zijn pas tevreden als er een bijzondere ontmoeting plaatsvindt tussen een professional en een opdrachtgever. Een ontmoeting die leidt tot energie en innovatie. Beide noodzakelijk voor succes in de dynamische markt van ontwikkelen, maken en onderhouden. Een start van een mooie relatie, die ertoe doet. Om dit te kunnen, blijven wij innoveren, verdiepen wij ons in opdrachtgevers én professionals. Vanuit oprecht wederzijds begrip ontstaan de mooiste relaties, daarvan ben ik overtuigd.’