Boek vooruitgang met engineers van Yacht

Engineers zijn de drijvende krachten achter vooruitgang. Maar goede technisch professionals vinden, binden en boeien, dat heeft vaak nog wel wat voeten in de aarde. Yacht Engineering opent de deuren naar een uitgebreid netwerk van mensen en kennis.  

Engineers met innovatie als drijfveer

Onze meer dan 850 engineers werken voor toonaangevende opdrachtgevers als Tata Steel, Sabic, TNO, NedTrain en Philips. En voor innovatieve ingenieursbureaus, start-ups en prestigieuze overheidsprojecten, bijvoorbeeld bij provincies of gemeenten. Binnen markten als construction & infrastructure, industry en lifesciences hebben onze professionals diverse specialismen, zoals projectmanagement, design, maintenance of system engineering en manufacturing. Wat al deze technisch professionals gemeen hebben? Ze zien elke nieuwe opdracht als een uitdaging, maken zich materie in no time eigen en kennen de trending topics in het vak. Door hun brede perspectief leggen ze snel verbanden en zijn ze gedreven om met technische oplossingen te komen die structureel het verschil maken.

Wat ons Engineering-netwerk voor u kan betekenen

Werkt u samen met Yacht dan krijgt u binnen 48 uur toegang tot een omvangrijke community van technisch experts. Interim professionals, trainees, vaste medewerkers en zzp’ers bundelen hier hun expertise. Daarnaast profiteert u van ons kennisnetwerk. Hoe? U wordt uitgenodigd voor uiteenlopende events op het gebied van engineering. Bezoek een lezing over artificial intelligence van VU-professor Guszti Eiben. Praat mee tijdens een kennissessie over Smart Industry. Ontdek tijdens de jaarlijkse Challenge Engineering bijvoorbeeld hoe techniek het verschil gaat maken bij klimaatveranderingen.

Professionals die van a tot z begeleid worden

Goede technici zijn schaars, dat weten wij ook. Toch hebben we ze in ons netwerk. Enerzijds omdat we dankzij een schat aan data en de tool Yacht Insights on Professionals (YIP) goed inzicht hebben in de spanning op de arbeidsmarkt tot op regionaal niveau. Anderzijds omdat onze focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling en het futureproof houden van de professional. Onze engineers krijgen de beste begeleiding, coaching en opleiding, zowel voor als tijdens hun opdracht, op vakinhoud én soft skills. We volgen hun ontwikkeling van a tot z. Zo weten we ook altijd wie er het beste bij jouw opdracht past.

Yacht-engineers in uw branche

Plaats een vacature

Uitgelicht

Ard Kistemaker

Ard Kistemaker Directeur Yacht Engineering

Directeur YACHT Engineering

06 51 40 04 94

’Yacht stopt niet bij het leveren van technische professionals. Wat ons betreft begint het dan pas. Wij zijn pas tevreden als er een bijzondere ontmoeting plaatsvindt tussen een professional en een opdrachtgever. Een ontmoeting die leidt tot energie en innovatie. Beide noodzakelijk voor succes in de dynamische markt van ontwikkelen, maken en onderhouden. Een start van een mooie relatie, die ertoe doet. Om dit te kunnen, blijven wij innoveren, verdiepen wij ons in opdrachtgevers én professionals. Vanuit oprecht wederzijds begrip ontstaan de mooiste relaties, daarvan ben ik overtuigd.’