Industry-professionals met net dat beetje extra Cover

Industry-professionals met net dat beetje extra

Techniek kent een lange historie. Vanaf de Engelse industriële revolutie tot en met vandaag leidt innovatie tot verbetering van producten. Beter, nieuwer, mooier, goedkoper, sneller en duurzamer. Dát is wat de consument wil. Technologische ontwikkeling blijft en er is ook altijd markt voor. Goed nieuws dus. Maar de medaille heeft ook een keerzijde: die markt is er zeker niet gemakkelijker op geworden.

Technologische vernieuwingen in razend tempo

De techniekmarkt is van oorsprong professioneel en traditioneel. Maar om goed mee te kunnen op het wereldtoneel moet er continu worden vernieuwd. Technologische vernieuwingen denderen voort. Additive Manufacturing, IOT, Automation, Optimization en zeker ook Sustainability spelen een steeds grotere rol.  

Time-to-market bepaalt succes

De time-to-market is misschien dan ook wel uw grootste uitdaging. Producten, apparaten en toepassingen moeten steeds goedkoper worden geproduceerd. Tegelijkertijd willen we de levensduur juist verlengen. Wereldwijd speelt digitalisering van techniek een steeds grotere rol. Door verregaande automatisering, robotisering en artificial intelligence ontstaat een heel nieuw spel.

Duurzame technologie is een must

Ondertussen speelt er nog een andere trend: de energietransitie. Het duurzaamheidsbewustzijn stijgt en de klimaatwetgeving wordt aangescherpt. Dat betekent dat de energieproductie op de schop moet, dat we meer gebruik gaan maken van duurzame grondstoffen én dat we energie beter moeten opslaan. Grote veranderingen met effecten op alle productieprocessen.

Stilstand is achteruitgang

Onder meer op het gebied van duurzaamheid vraagt de markt nu om snelle vernieuwingen. Van bedrijven vraagt dit stevige investeringen in innovatie. Innovatie is zeer kostbaar – in de vliegtuigindustrie krijgen ontwerpende ingenieursbureaus en productiebedrijven vaak pas betaald als het vliegtuig wordt verkocht –  maar kan ook veel opleveren. Durft u het risico te nemen?

Futurizing Engineering

Om goed opgewassen te zijn tegen de eisen die de markt aan u stelt, heeft u technisch talent nodig. De vraag naar technici is onverminderd groot, het aanbod is echter schaars. Yacht helpt u aan de beste professionals. Door onze pool aan technisch talent beschikbaar te stellen, door uw projecten aan te nemen, door jong talent op te leiden tot de technical leaders van de toekomst en door wereldwijd te werven. Kortom: uw vraag is ons vertrekpunt.

De beste professionals

Yacht heeft jarenlange ervaring in de techniekmarkt en een bewezen staat van dienst bij gerenommeerde bedrijven. Wij begrijpen wat er in uw markt speelt en waar u behoefte aan heeft. Wij zorgen ervoor dat u kunt werken met de beste professionals uit de markt. Slimme professionals die direct inzetbaar zijn en uw organisatie komen versterken en helpen verbeteren. Al onze professionals zijn lid van KIVI en hebben daarmee toegang tot opleidingen, chartership trajecten, een groot netwerk en kennisbijeenkomsten.

Uitgebreid netwerk in Industry

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels strategisch partner van vele topbedrijven in Nederland. Onze opdrachtgevers zijn actief in diverse branches: olie en gas, chemie, farmacie, food, hightech, machine- en apparatenbouw, scheepsbouw, automotive, aerospace, energie en utilities. Onze professionals werken voor toporganisaties als ASML, Siemens, Philips, DSM, TNO, RFC, Heineken, NedTrain, Johnson & Johnson, FrieslandCampina en Bosch. Wilt u ook werken met de beste professionals uit de markt? Wij ontmoeten u graag.

Technisch vakmanschap

Yacht voorziet in alle benodigde expertise; van research- en design-engineering, production- en manufacturing-engineering tot en met maintenance-engineering. De professionals uit ons netwerk hebben specialismen als:

  • Electronics en mechatronics
  • Electrical systems
  • Embedded software
  • Mechanics, materials en optics
  • Integrated systems
  • Chemicals
  • Physics en lifesciences

Yacht trainees: een frisse blik op Engineering

Zoekt u jong talent? Yacht trainees is een nieuw en innovatief talentprogramma waarbinnen we technisch talent klaarstomen voor strategische posities in uw organisatie. In drie jaar tijd werken trainees aan drie of vier uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers. Daarnaast volgen ze een intensief en persoonlijk leiderschapstraject. Dit maakt een Yacht-trainee een waardevolle aanwinst voor uw organisatie. Meer weten? Neem contact met ons op.

Yacht Engineering

 

Personeel gezocht? De beste professionals voor jou Banner

Personeel gezocht? De beste professionals voor jou

Op zoek naar (interim) versterking voor je organisatie? Wij brengen je in contact met de beste professionals binnen 48 uur voor tijdelijke opdrachten en vaste banen.

Meld je vacature aan