De beste professionals binnen Life Sciences Cover

De beste professionals binnen Life Sciences

De lifesciences-branche in Nederland groeit razendsnel. Innovatie, R&D en productie hebben wereldwijd een ijzersterke reputatie. De ontwikkeling van nieuwe producten binnen uw sector duurt lang en is zeer complex. De kans van slagen is van tal van factoren afhankelijk. En door de groeiende mondiale markt is de druk op een snelle time-to-market enorm. Dit wordt bemoeilijkt door de toenemende macht van verzekeringsmaatschappijen die de regels aanscherpen.

Slim kiezen

U moet slim kiezen. In welke nieuwe producten investeert u? En welke R&D-projecten kunt u beter stopzetten omdat de slagingskans te laag is? Welke locaties kiest u voor R&D en productie? Voor het maken van dit soort keuzes én het veiligstellen van een snelle time-to-market van een continue stroom aan kansrijke producten, heeft u de juiste professionals nodig.

Waar vindt u de juiste mensen?

Binnen de branche neemt de schaarste aan hoogopgeleid personeel razendsnel toe. De verwachting is dat er jaarlijks 70.000 (technisch) professionals uitstromen, terwijl er slechts 35.000 instromen. Vraag en aanbod zijn daardoor niet in balans. Om de internationale concurrentie een stap voor te blijven, heeft u continuïteit nodig in uitstekend gekwalificeerd personeel. Waar vindt u de juiste mensen?

Wereldwijd Randstad-netwerk in Life Sciences

Yacht, lid van het wereldwijde Randstad Life Sciences Netwerk, is al vele jaren een partner van diverse lifesciences-bedrijven en marktleider op het gebied van projectsourcing en de werving en selectie van lifesciences-professionals. We voelen ons thuis in de branche en denken strategisch mee met onze opdrachtgevers zodat zij zich kunnen richten op hun corebusiness.

Pool met professionals, global sourcing en jong talent

Wij helpen u met onze pool van uitstekend gekwalificeerd personeel. En is dit niet afdoende? Dan gaan we nog een stap verder in onze dienstverlening met het Global Sourcing Centre (internationale werving) of het talentprogramma voor young professionals (het werven en begeleiden van hbo- en wo-afgestudeerden). Wilt u werken met de beste professionals uit de markt? Wij ontmoeten u graag.

Yacht trainees: een frisse blik op engineering

Zoekt u jong talent? Yacht trainees is een nieuw en innovatief talentprogramma waarbinnen we technisch talent klaarstomen voor strategische posities in uw organisatie. In drie jaar tijd werken trainees aan drie of vier uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers. Daarnaast volgen ze een intensief en persoonlijk leiderschapstraject. Dit maakt een Yacht-trainee een waardevolle aanwinst voor uw organisatie. Meer weten? Neem contact met ons op.

Yacht Engineering

 

Vind snel de beste professional voor jouw organisatie

Ben je op zoek naar een (interim) versterking voor jouw organisatie? Geef je vacature aan ons door en wij brengen je binnen 48 uur in contact met ambitieuze professionals voor vast en tijdelijk.

Geef je vacature aan ons door