Business information management (BIM) development program Cover

Business information management (BIM) development program

Het Business Information Management Programma is meer dan alleen gave opdrachten uitvoeren. Het gaat om jezelf ontwikkelen, zowel met collega’s als via het opleidingsprogramma. Lees op deze pagina meer over het Business Information Management Programma of neem contact met ons op.

Meld je nu aan

Over het Business information management program

Tijdens het Business information management program ga je in 2 jaar tijd bij 3 à 4 opdrachtgevers de diepte in. Een betere leerschool kun je niet hebben. Er wachten jou mooie uitdagingen die passen bij jouw niveau en ambitie. Ga aan de slag met de implementatie van zaakgericht werken of het elektronisch patiëntendossier in een zorginstelling. Analyseer de huidige processenstructuur en richt deze opnieuw in of optimaliseer deze.

Een enorm netwerk van Business Information Managers

Sluit je je aan bij Yacht, dan krijg je toegang tot onze community van Business Information Managers. Junior, medior en senior professionals, met wie je kunt sparren en jouw kennis kunt delen. Bijvoorbeeld tijdens onze kennissessies, gezellige borrels of uitdagende activiteiten, zoals de BIM-escaperoom.

Jouw groei en ontwikkeling staat centraal

Waar sta je nu? En waar wil je naartoe? Dat brengen we bij de start van het traject in kaart. Met goede begeleiding en training van experts ontwikkel jij je tot futureproof Business Information Manager. Zo behaal je alle relevante certificeringen op het gebied van ITIL, BiSL, agile en scrum, en privacy protection en data security. Ben je senior? Dan krijg je volop kansen om jouw coachings- en leiderschapsvaardigheden te trainen.

‘‘Omdat je als senior functioneel beheerder bij Yacht steeds in nieuwe situaties terechtkomt, breng je altijd een frisse blik mee. Dat wordt gewaardeerd door opdrachtgevers. En het biedt mij kansen om mijn soft skills in een snel tempo verder te ontwikkelen. Kansen die ik niet had gekregen als ik ergens vast in dienst was geweest.’’ Ilya Biervliet, senior functioneel beheerder, over zijn ervaring bij Yacht

Business Information Management Programma

Waar de focus voorheen lag op het beheren van applicaties, gaat het nu veel meer om regievoering over IT. Over het begrijpen van de business en het leggen van verbindingen met stakeholders. Daarom groeit de vraag naar een nieuw type Business Information Managers. Professionals die uitblinken in communiceren, regievoeren en beïnvloeden, die klantgericht denken en handelen, en die kunnen omgaan met weerstand. Professionals die up-to-date kennis hebben van wet- en regelgeving én de agile-principes omarmen. Al deze aspecten komen aan bod in het tweejarige Business Information Management Programma van Yacht.

Meld je nu aan

Data traineeship: de kickstart jouw IT-carrière

Ben jij een startende IT-professional met ambitie? Met ons IT-traineeship ontwikkel jij je binnen no-time tot een futureproof professional. Werk aan je professionele en human skills en bouw aan je netwerk. Zo zet jij razendsnel stappen en creëer je een sterke basis voor een succesvolle carrière. 

Check ons data traineeship

Meer weten over het Business Information Management Programma?

Neem contact met ons op

contactperson Image

Michel Cnossen

Principal Recruitment Consultant IT

contactperson Image

Jacqueline van den Berg

Recruitment Consultant

IT community voor de beste IT-professionals Banner

IT community voor de beste IT-professionals

In onze IT Community delen IT-professionals hun visie, kennis en ervaringen rondom trends in IT. Ben jij klaar om je netwerk en kennis in IT een boost te geven? Sluit je dan aan bij onze community!

Meld je nu aan

Meld je aan voor het Business information management program

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement