Financial 2.0, the next generation Financials Cover

Financial 2.0, the next generation Financials

Door technologische veranderingen en ontwikkelingen in robotics en data-analytics verandert de wereld snel en ingrijpend. Afwachten is voor organisaties geen optie. Willen ze hun concurrentiepositie behouden en verstevigen, dan is efficiënter werken een must. Veel traditionele Finance-functies verdwijnen of krijgen een andere invulling. Wat overblijft is werk waarin de unieke menselijke kwaliteiten goed tot hun recht komen.

Welke weg sla jij in?

Ook als professional sta je voor de keus: wacht je af totdat jouw werk (deels) overbodig wordt? Of sla je een nieuwe weg in? De nadruk in Finance komt steeds meer te liggen op kwaliteit, advies, strategie, sturing en innovatie. Soft skills worden daardoor belangrijker. Kies jij ervoor om mee te veranderen, onderscheidende kwaliteiten te ontwikkelen en daardoor interessant te blijven voor organisaties van de toekomst? In onze Futurizing Finance community ontdek je hoe je jouw ontwikkeling vormgeeft.

 

Competenties van de toekomst

Finance leadership, ondernemerschap, business en contextual awareness, een moreel kompas, ontwikkelingsgerichtheid en zelfkennis en authenticiteit. Dat zijn volgens het Future Finance Change Program dé competenties die de financial van de toekomst in huis moet hebben.

Word onderdeel van de next generation

Wil je weten hoe jij aan je competentieontwikkeling kunt werken? Hoe je voorop loopt en jezelf onderscheidt? En welke impact technologische ontwikkelingen op jouw rol als financial hebben? Sluit je aan bij de community en wissel kennis uit met experts en gelijkgestemde professionals.  

Meld je aan voor de community Futuruzing Finance

Future Finance Change Program Banner

Future Finance Change Program

De rol van de financial verandert naar een allround financieel business partner. Voor ervaren financials hebben wij het Future Finance Change Program ontwikkeld.

Ontdek het programma

Meer informatie over Financial 2.0?

Neem gerust contact met mij op.

contactperson Image

Misja Bouma

Business Development Manager Finance, HRM, Legal, Marketing & Communications

Interessante artikelen & blogs