YACHT LEGAL

Wijzigingen in wet- en regelgeving en juridische kwaliteitszorg zijn bij veel organisaties een terugkerend thema. Dit vraagt om juristen met de juiste specialisatie. Zie jij het als een uitdaging om nieuwe wetgeving te implementeren, achterstanden in dossiers bij te werken of de juridische bedrijfsvoering te verbeteren? Dan kun jij via Yacht als Legal-specialist op veel plekken aan de slag.

Versnel je carrière in Legal
Wil jij jezelf blijven ontplooien? Houd je van je vak, maar ben je ook een energieke verbinder? Dan ben je bij Yacht helemaal op je plek. Wij bieden interim-opdrachten bij interessante organisaties. Liever een vaste functie? Ook daarbij helpen we jou graag. Door ons grote netwerk, uitdagende juridische vacatures en kennis van de arbeidsmarkt geven we een boost aan jouw carrière. Bij Yacht voel je je thuis als professional. Door de verbinding met vakgenoten, goede begeleiding en een landelijk netwerk van kantoren waar je altijd welkom bent.

Vacatures en solliciteren
Pas jij bij Yacht Legal? Hoor jij bij de beste in jouw vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem een kijkje bij onze juridische vacatures en solliciteer direct.

Onze Legal-professionals maken organisaties beter
Goed juridisch advies is doorslaggevend bij miljoeneninvesteringen. Bij haar huidige opdrachtgever, de Vervoerregio Amsterdam, kreeg Annette voor het eerst te maken met bijzondere wetten op vervoersgebied, zoals de Wet personenvervoer.” Daarbij draait het om snelheid én zorgvuldigheid. Lees hier het inspirerende verhaal van Annette Mando.

Bekijk alle vacatures

Ontmoet de YACHT collega’s van Legal