Ontwikkel jezelf tot een omgevingsgerichte Legal-professional Cover

Ontwikkel jezelf tot een omgevingsgerichte Legal-professional

Waar de jurist zich vroeger vooral concentreerde op (wet)boeken en dossiers, is de jurist van nu veel meer gericht op de omgeving. Het wordt steeds belangrijker om stakeholders binnen en buiten de organisatie bij je werk te betrekken en om zelf commerciële kansen te ontdekken. Dat vraagt om nieuwe vaardigheden. Yacht biedt jou de mogelijkheden om jezelf hierin te ontwikkelen. Zo word jij een futureproof professional.

Trainingen in soft skills

Als Legal-professional kun je allerlei trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van inlevingsvermogen, politieke en omgevingssensitiviteit, commerciële vaardigheden en gespreks- en mediationtechnieken. Daarnaast houd je door middel van opleidingen en netwerkevents je vakinhoudelijke kennis op peil. Jouw eigen Yacht-consultant helpt je met het opstellen van je persoonlijk ontwikkelingsplan.

Ontwikkelmogelijkheden voor startende en ervaren juristen

Sta je aan de start van je carrière? Dan kun je bijvoorbeeld beginnen met een werkervaringsplek of een Legal traineeship. Hierbij kies je voor het bedrijfsjuridische of publieke traject. Ben je een ervaren jurist, maar wil je jezelf omscholen naar een ander rechtsgebied? Ook dan zijn er legio mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het omgevingsrecht, waarin momenteel veel vacatures zijn.

Check ons Legal traineeship

Ik geniet van de uitdaging in mijn werk. Als je er zelf voor open staat, kun je echt alle kanten op en je horizon verbreden.

Lees hier haar verhaal
contactperson Image
Annette Mando Jurist