Juridische vacatures Cover

Juridische vacatures

Wil je werken in de juridische sector? Yacht heeft uitdagende juridische vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers. Je vindt bij ons interim-opdrachten, vaste banen en opdrachten voor zzp‘ers . Ook krijg je persoonlijke loopbaanbegeleiding en hebben we een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen. Zo bouw je een succesvolle carrière op. Wil jij dat ook? Solliciteer direct op de baan die bij je past.

Bekijk onze juridische vacatures

Interessante juridische vacatures

Juridische functies

Welke functies zijn er in de juridische sector?

We hebben vacatures voor verschillende juridische functies. Via Yacht kan je bijvoorbeeld aan de slag als jurist, juridisch adviseur, Wob-jurist, Jurist algemeen Bestuursrecht bij lokale overheid of bij de Rijksoverheid. Functies in de juridische sector vind je bij de top van het bedrijfsleven en in de  in de publieke sector. Al deze toonaangevende opdrachtgevers vinden het essentieel dat jij complexe juridische vraagstukken gaat oplossen. Ben je klaar voor de next step in je carrière? Check hieronder het overzicht van onze functies in de juridische sector en solliciteer op de baan die past bij jouw ambities. 

Juridische vacatures bij onze toonaangevende opdrachtgevers

Meer weten over werken in de juridische sector?

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Annemarie Roscam Abbing

Talent Acquisition Specialist

Bepaal de next step met de carrièrescanner Banner

Bepaal de next step met de carrièrescanner

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je carrière? Ontdek welke functie het best past bij jouw koers. Doe de carrièrescan en kom erachter welke vacatures aansluiten op jouw ambities.

Doe de scan

Veelgestelde vragen over werken in de juridische sector

In welk dienstverband kan je werken in de juridische sector?

Yacht heeft uitdagende interim-opdrachten, vaste banen en opdrachten voor zzp’ers in de juridische sector. Wil je ook een juridische baan? Check al onze juridische vacatures en solliciteer direct op de baan die past bij jouw ambities. 

Welke specifieke functies zijn er via Yacht in de juridische sector?

Bij Yacht zijn we altijd op zoek naar ambitieuze professionals voor de functie van Jurist Bestuursrecht lokale overheid, Wob-jurist en Jurist algemeen Bestuursrecht Rijksoverheid.

Bij welke opdrachtgevers hebben we juridische vacatures?

Yacht heeft uitdagende juridische banen bij toonaangevende opdrachtgevers. Een aantal van onze opdrachtgevers zijn o.a. Gemeente Helmond, Gemeente Den Haag, Rijksoverheid en Ministerie van Buitenlandse Zaken. Meer weten? Check al onze opdrachtgevers.

Kan je zonder diploma werken in de juridische sector?

Ja zeker! Een diploma van een afgeronde juridische opleiding is voor ons geen must, als je wel beschikt over de juiste motivatie en competenties. En met onze persoonlijke begeleiding, trainingen en opleidingsprogramma’s op maat ontwikkel jij jezelf tot een futureproof professional in de juridische sector. Wil jij dat ook? Check al onze juridische opleidingen.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden in de juridische sector?

Als ambitieuze professional in de juridische sector ben je onderdeel van een community die je scherp houdt. Zo spar je regelmatig met jouw persoonlijke manager over de doorgroeimogelijkheden die aansluiten bij jouw ambities. Op basis hiervan zoeken wij een uitdagende opdracht die hierop aansluit. Deze persoonlijke begeleiding in combinatie met onze brede opleidings-en trainingsaanbod zorgen dat jij bij Yacht jouw carrière in een stroomversnelling zet.

Welke voordelen krijg je als je werkt in de juridische sector via Yacht?

Kies je voor Yacht, dan kies je voor een werkgever met de grootste community van ambitieuze professionals in de juridische sector. Dit betekent dat je onderdeel uitmaakt van ons kennisnetwerk én dat je toegang krijgt tot uitdagende opdrachten  bij nationale én internationale opdrachtgevers.