Yacht Externen Management: 100% grip op je inhuur met YEM Cover

Yacht Externen Management: 100% grip op je inhuur met YEM

Yacht Externen Management (YEM) staat voor snel en efficiënt professionals inhuren. En ook nog zonder risico’s. De regie over het contracteren en alle administratieve werkzaamheden rondom de inhuur van flexibele professionals is bij het YEM-team in goede handen. Op persoonlijke en transparante wijze, en 100% conform wet- en regelgeving.

Focus op core business

Yacht Externen Management (YEM) is de contractmanager van Yacht die je volledige grip en inzicht geeft op de door jou ingeleende professionals. Een eenduidig en efficiënt contracteringsproces voor alle betrokkenen is de basis. Zo kunnen de inhurende managers volledig focussen op hun core business. Iets wat de slagvaardigheid van je organisatie gegarandeerd ten goede komt. 

Van screening tot risicobeheersing

De kern van onze YEM-dienstverlening bestaat uit de screening, dossiervorming, financiële en contractuele afhandeling en het minimaliseren van de inleenrisico’s. Door deze activiteiten uit te besteden aan YEM ben je duurzaam verzekerd van:

  1. Een compliant inhuurdossier
  2. Minimalisering van het risico op claims en naheffingen
  3. Inhuurketen van maximaal één schakel
  4. Doelmatige financiële afhandeling
  5. Adequate managementrapportages en continue verbetering
  6. Innovatiekracht Randstad Groep Nederland

1. Een compliant inhuurdossier

Met YEM weet je zeker dat alle externe inhuur van professionals, zzp’ers en leveranciers 100% compliant is aan wet- en regelgeving. Dit dankzij een bewezen set van heldere beheersmaatregelen, die YEM samen met jou afstemt. Voor elke fase. Vanaf de onboarding tot en met de offboarding. 

2. Minimalisering van het risico op claims en naheffingen

YEM biedt de garantie van een volledige screening en dossiervoering. Zo wordt het risico op claims en naheffingen geminimaliseerd. Voor, tijdens én na de opdracht. Bij wettelijke wijzigingen geeft YEM advies, zodat continuïteit gewaarborgd blijft.

3. Inhuurketen van maximaal één schakel

Bij het contracteren van professionals brengt YEM de inhuurketen terug tot maximaal één schakel. Hierdoor hebben we dankzij één set van beheersmaatregelen 100% zicht op jouw keten van inhuur. En minstens zo belangrijk: we besparen voor jou kosten door het verminderen van margestapeling bij meerdere leveranciers. 

4. Doelmatige financiële afhandeling

YEM staat voor een eenvoudig en foutloos uren- en facturatieproces. En voor een gegarandeerde tijdige betaling van alle zzp’ers en leveranciers. Persoonlijk, transparant en conform de wet. Met volledige beheersing van de risico’s voor opdrachtgever (wet DBA, WKA, WAB en Waadi).

5. Adequate managementrapportages en continue verbetering

Dankzij duidelijke structuren en heldere dashboards heb je je inhuur op elk moment overzichtelijk in beeld. Met inzicht in onder meer volume, samenstelling, verdeling over de organisatie en kosten. Feiten en cijfers die bovendien met het oog op de toekomst worden voorzien van adviezen, dienen als basis voor op te zetten verbeterprogramma’s.

6. Innovatiekracht Randstad Groep Nederland

YEM is onderdeel van Randstad Groep Nederland, de nummer 1 HR dienstverlener in de wereld. En dat betekent indirect voor jou als opdrachtgever dat je ook je voordeel doet met de (innovatie)kracht van deze bekende én erkende organisatie met internationale allure. 

Neem contact met ons op voor een kennismaking

Vanzelfsprekend maken we graag een afspraak met je om alle mogelijkheden van YEM voor jouw organisatie te bekijken en te bespreken. Wellicht in combinatie met de resultaten van onze Inhuurscan. Ben jij ook toe aan volledige grip op je inhuur? Neem contact met ons op via onderstaande formulier.

Neem contact met ons op 

Meer weten over Yacht Externen Management (YEM)?

Neem gerust contact met mij op.

contactperson Image

Gülhan Yilmaz-Yildirim

Directeur Yacht Externen Management (YEM)

Download de paper: grip op Inhuur Banner

Download de paper: grip op Inhuur

Wil jij ook je inhuurproces in deze schaarse arbeidsmarkt naar een next level brengen? Download nu onze paper! Hierin lees je de ervaringen en uitdagingen van 4 organisaties over hun inhuurproces.

Download de paper

Neem contact op met Yacht Externen Management (YEM)

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement