SCM&P-traineeships Cover

SCM&P-traineeships

Voor de realisatie en het beheer van een optimale supply chain zijn echte specialisten nodig. Professionals die het volledige planningsproces overzien, feilloos analyseren waar verbetering mogelijk is en daar ook concrete voorstellen voor doen. Als SCM&P-trainee grijp jij je kans om bij meerdere topwerkgevers aan de slag te gaan in Planning en Process improvement. Met een SCM&P-traineeship bouw jij futureproof aan je carrière!

Als Yacht trainee SCM&P start je direct met uitdagende opdrachten bij topwerkgevers en kun je razendsnel groeien binnen jouw specialisme. Je kunt je energie en talenten kwijt in een brede range aan functies, zoals demand planner, supply chain analist of process engineer.

Bekijk alle vacatures & solliciteer direct

Planning

In deze ontwikkeltrack ligt de focus op het efficiënt inrichten van het operationeel en/of tactisch planningsproces. Je maakt bijvoorbeeld als demand planner betere en meer realistische forecasts en je werkt scenario’s voor supply chain en operations uit. Jouw heldere analyses dragen bij aan verbetering van de hele keten. Binnen deze track kun je doorgroeien naar een specialistische rol als tactisch/strategisch planner. Leidinggevende ambities? Dan is een functie als teamlead of operations manager misschien iets voor jou.

Process improvement

Alles binnen deze ontwikkeltrack is gericht op het in kaart brengen van mogelijke verbeteringen in (onderdelen van) de supply chain. Je gaat werken als bijvoorbeeld process engineer of supply chain analist bij een grote logistieke dienstverlener, een verzekeringsmaatschappij, of een andere aansprekende werkgever. Misschien lever jij wel een belangrijke bijdrage aan een succesvolle strategie om verspilling van tijd, materiaal of menskracht tegen te gaan. Doorgroeien kan naar functies als process manager of supply chain coördinator. 

Heb je vragen over het Yacht traineeship?

Neem dan contact op met een van onze recruiters

contactperson Image

Doreth Naafs

Yacht Engineering