Verrijk je netwerk binnen HRM en daarbuiten Cover

Verrijk je netwerk binnen HRM en daarbuiten

HRM is met zo’n 130 professionals het kleinste vakgebied binnen Yacht. En dat heeft voordelen: je kent jouw collega’s goed en weet bij wie je terecht kunt met vragen. Daarbij profiteer je ook nog eens van alle expertise die Yacht als internationale HR-supplier in huis heeft.

Altijd in contact met collega-HRM’ers

De andere HRM’ers zie je regelmatig. Zo schuif je meerdere keren per jaar aan bij intervisiebijeenkomsten. Hier hoor je waar jouw collega’s mee bezig zijn en kun je jouw vraagstukken aan hen voorleggen en samen sparren. Ook op andere manieren sta je in contact met collega-professionals. Bijvoorbeeld via appgroepen en natuurlijk onze terugkerende zomer- en winterbarbecues.

Vergaar de nieuwste HRM-inzichten

De nieuwste HRM-inzichten vergaar je bij onze kennissessies en rondetafelgesprekken. Leer hier alles over actuele onderwerpen als HR-analytics, agile werken, verzuimreductie, jobmarketing, employability, flexibilisering, tech en touch, vergrijzing en talentmanagement. Op deze events ontmoet je ook professionals van onze andere vakgebieden. En ook opdrachtgevers zijn hier vaak te vinden. Signaleer je zelf een interessante trend? Zet het op de agenda en organiseer je eigen netwerkevent. Yacht ondersteunt je hier graag bij.

Als de community samenkomt

Als de community live samenkomt, creëeren wij verbinding door inhoud en altijd met een lach op ons gezicht. Ontdek het zelf in de video hieronder.

Yacht Community Festival 2023

Interessante HR vacatures

Events voor HRM professionals