Werken bij de gemeente Zaanstad Cover

Werken bij de gemeente Zaanstad

Waarom jij wilt werken bij de gemeente Zaanstad? De gemeente Zaanstad wil iedere dag een beetje beter worden en heeft dus grote ambities. Zo wil de gemeente Zaanstad het functioneren van de organisatie, het welzijn van de inwoners en het milieu vooruit brengen. Daarbij is er ruimte voor innovatieve initiatieven en een slimme way of working.

Interessante vacatures bij de Gemeente Zaanstad

Werken bij gemeente Zaanstad

Werken aan het Zaanstad van morgen

Werken bij Gemeente Zaanstad

Waarom jij wilt werken bij Gemeente Zaanstad

We moeten kunnen leren; leren van de mensen en de oplossingen. Dit betekent dat je als ambitieuze professional deskundig bent, lef hebt om  grenzen te verleggen en moeilijke keuzes te maken, omdat de ontwikkelingen van de stad erom vragen. Ook krijg je de ruimte om mee te werken aan de stad die Zaanstad wil zijn.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden bij de gemeente Zaanstad?

In Zaanstad liggen vele kansen om te groeien, te ondernemen, te bouwen en te vernieuwen. Niet alleen kansen voor de stad, maar ook voor jou! Via Yacht zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, verder te ontwikkelen en door te groeien. Persoonlijke ontwikkeling en leren staat centraal en de gemeente Zaanstad daagt je uit. om het maximale resultaat te behalen.

Waar kom ik te werken als ik bij de gemeente Zaanstad aan de slag ga?

Als je werkt bij Zaanstad draag je bij aan het maatschappelijk belang. Jouw werk doet er dus toe. Zaanstad ligt niet alleen centraal (op maar 12 treinminuten van Amsterdam CS), maar Zaanstad staat ook centraal. Bij alles wat Zaanstad doet. Wij zetten ons optimaal in voor onze stad, de inwoners, ondernemingen, instanties en bezoekers.

Uitgelichte functies bij de gemeente Zaanstad

Communicatie Adviseur

Als communicatie adviseur voor de gemeente Zaanstad ontwikkel je samen met partners in de regio op basis van analyses een breed gedragen communicatiestrategie, vertaal je deze naar een concrete aanpak en zie je toe op de uitvoering ervan. Je organiseert de communicatie op regionaal niveau, bewaakt het proces en ziet er op toe dat de aanpak past binnen het beschikbare budget. Je adviseert hoe communicatie bij de aanpak jeugdwerkloosheid structureel ingebed en geborgd kan worden in de regio.

Senior omgevingsmanager

De gemeente Zaanstad is op zoek naar omgevingsmanagers met een stevige persoonlijkheid, ervaring, die snel en accuraat kunnen reageren en met mensen van een divers pluimage kunnen communiceren. Iemand die rust en overzicht bewaart, oplossingsgericht blijft handelen. Ook in nieuwe onvoorziene situaties. 

Steeds vaker is een goede afstemming met de omgeving bepalend voor het succes van een project. Daarom zoeken we omgevingsmanagers die de complexiteit van de techniek kunnen uitleggen aan de omgeving. En die ook de belangen van de omgeving kunnen vertegenwoordigen in de projectteams.

Bekijk alle gemeente Zaanstad vacatures

Maak impact met Rijks ontwikkelprogramma Banner

Maak impact met Rijks ontwikkelprogramma

Breng je skills naar een hoger niveau met ons Rijks ontwikkelprogramma. Met behulp van praktische trainingsdagen, uitdagende cases, online leerplatformen en inspirende sessie ga jij echt impact maken bij één van onze opdrachtgevers in de publieke sector.

Meld je aan

Deze artikelen & blogs moet je zeker even lezen