Werken bij de gemeente Zaanstad Cover

Werken bij de gemeente Zaanstad

Werken bij de gemeente Zaanstad. Ondernemen en pionieren zit in het Zaanse DNA. Zaanstad streeft ernaar om iedere dag een beetje beter te worden en men legt de lat hoog. Zaanstad heeft grote ambities voor de groei van de stad, het functioneren van onze organisatie, het welzijn van onze inwoners en het milieu. We staan daarbij open voor innovatieve initiatieven en een slimme, slagvaardige, praktische aanpak. Is dit iets voor jou?

Interessante vacatures bij de Gemeente Zaanstad

Persoonlijke ontwikkeling

In Zaanstad liggen de kansen voor het oprapen. Kansen om te groeien, te ondernemen, te bouwen en te vernieuwen. Niet alleen kansen voor de stad, maar ook voor jou! Via Yacht zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, verder te ontwikkelen, door te groeien of op andere manieren je kansen te pakken. Persoonlijke ontwikkeling en leren staat centraal binnen onze organisatie. Onze opdrachtgever Zaanstad daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Om breder, verder en groter te denken. Om je vleugels uit te slaan. Pak jij jouw kans bij Zaanstad?

De ideale schaalgrootte

Met ruim 1.400 medewerkers zetten wij ons in voor 160.000 inwoners. Zaanstad heeft de ideale schaalgrootte: Groot genoeg voor een interessant en uitdagend takenpakket, maar compact genoeg om input te kunnen leveren en het verschil te maken. De Zaanse cultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Je zit al snel aan tafel met degenen die de beslissingen nemen. Je mag hier echt wat doen! Als je hier met een onderwerp aan de slag gaat, dan is het ook echt van jou. Je krijgt bij Zaanstad veel ruimte en verantwoordelijkheid.

Als je werkt bij Zaanstad draag je bij aan het maatschappelijk belang. Jouw werk doet er dus toe. Zaanstad ligt niet alleen centraal (op maar 12 treinminuten van Amsterdam CS), maar Zaanstad staat ook centraal. Bij alles wat Zaanstad doet. Wij zetten ons optimaal in voor onze stad, de inwoners, ondernemingen, instanties en bezoekers. De Zaanse opgaven staan daarbij altijd centraal. Je doet zinvol werk en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van het woon- leef of werkklimaat van de gemeente.

Samen naar de toekomst

We moeten kunnen leren; leren van de mensen, van de oplossingen. Er is geen fout, er is alleen beter. Dat betekent dat de professionals die bij ons werken het lef hebben om onorthodoxe keuzes te maken en nieuwe wegen te bewandelen, omdat de ontwikkelingen van de stad dit soms vragen. Professionals vertrouwen op de deskundigheid van zichzelf en anderen én verdienen en behouden het vertrouwen van anderen. PRofessionals krijgen de ruimte om mee te werken aan de stad die Zaanstad wil zijn.

Bekijk alle gemeente Zaanstad vacatures

Maak impact met Rijks ontwikkelprogramma Banner

Maak impact met Rijks ontwikkelprogramma

Breng je skills naar een hoger niveau met ons Rijks ontwikkelprogramma. Met behulp van praktische trainingsdagen, uitdagende cases, online leerplatformen en inspirende sessie ga jij echt impact maken bij één van onze opdrachtgevers in de publieke sector.

Meld je aan

Deze artikelen & blogs moet je zeker even lezen