Center of Excellence voor de publieke sector

Als gevolg van de decentralisaties in het sociale domein kampen lokale overheden met forse uitbreiding van taken en verantwoordelijkheden. Ook bij UWV en andere uitvoeringsinstanties is er veel veranderd. Zie jij het als een uitdaging om sociale vraagstukken op te lossen? Vorm jij de verbindende kracht tussen burgers, professionele instellingen en maatschappelijke organisaties? Dan kun jij via Yacht als Sociaal Domein-specialist op veel plekken aan de slag.

Versnel je carrière binnen het sociaal domein 
Wil jij vooruitkomen in je vak? Zowel qua vakkennis als persoonlijke ontwikkeling? Kan jij ook anderen daarin meekrijgen? Dan is Yacht jouw partij. Werken voor Yacht betekent een boost voor je carrière. Wij bieden interim-opdrachten bij lokale overheden en uitvoeringsinstanties. Meer interesse in een vaste functie? Ook daarvoor moet je bij Yacht zijn. Door ons grote netwerk, uitdagende vacatures en arbeidsmarktexpertise realiseren we voor jou een mooie nieuwe uitdaging. Bij Yacht voel je je thuis als professional. Door de connectie met vakgenoten, betrokken begeleiding en een landelijk kantorennetwerk waar je altijd welkom bent.

Hart voor de publieke zaak
Sinds 1 januari heeft Yacht BMC overgenomen, een bekende speler met een uitstekende staat van dienst in de publieke sector. Gemeenten vormen de grootste klantengroep. Door onze krachten te bundelen zijn we in staat om jou als professional nog meer kansen te bieden. Word jij gedreven door de publieke zaak en ben je geïnteresseerd in een carrière in deze sector? Ga naar werkenbijbmc.nl en solliciteer.

Vacatures en solliciteren
Pas jij bij Yacht Sociaal Domein? Hoor jij bij de beste in jouw vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem een kijkje bij onze Sociaal Domein-vacatures en solliciteer direct.

Partners in verbetering van de publieke sector
In het krachtenveld tussen bestuur, organisaties en maatschappelijke partners, werkt Joris aan impactvolle experimenten en innovaties in het ruimtelijk en economisch domein. Dit doet hij als senior adviseur bij BMC, onderdeel van Yacht, voor verschillende opdrachtgevers, zoals de gemeente Rotterdam. Hij ziet dit als een grote uitdaging en echt iets bijdragen aan de maatschappij geeft hem energie. Lees hier het inspirerende verhaal van Joris Stok.

Bekijk alle vacatures

Ontmoet de YACHT collega’s van het Sociaal Domein