Uitdagende opdrachten & vaste banen via BMC

Vacatures in de publieke sector voor ambitieuze professionals

Wil je als professional in de publieke sector impact maken in de overheid, onderwijs, het sociaal domein, gemeenten en andere publieke organisaties? Check dan al onze vacatures in de publieke sector via BMC. Wij bieden je een afwisselende functie in de publieke sector met volop ontwikkelmogelijkheden. Wil jij dat ook? Zet dan nu de volgende stap in je carrière!

Check onze publieke sector vacatures

Interessante vacatures in de publieke sector

BMC en Yacht: partners voor de publieke sector Banner

BMC en Yacht: partners voor de publieke sector

Per 1 april 2017 is BMC onderdeel van Yacht. We bundelen onze krachten rondom advies en uitvoeringskracht om onze gezamenlijke dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Bij BMC staat aanpakken, verbeteren en iedere dag een stap vooruit zetten centraal. BMC-ers brengen verbetering door oplossingen die werken voor complexe bestuurlijke beleidsproblemen.

Ga naar BMC

Ontmoet de collega’s van Publieke Sector BMC

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Julian de Dreu

Recruiter

contactperson Image

Erika Alting

Recruiter

contactperson Image

Karin Helmers

Recruiter

Bij BMC geloven we in een samenleving die werkt voor iedereen. Daarom committeren we ons aan het verbeteren van de publieke sector. Duurzame schoolontwikkeling, gezond leefklimaat, zorg dichtbij; voorbeelden van onderwerpen die ons aan het hart gaan en waar wij ons hard voor maken. We hebben een sterke drive om wezenlijke maatschappelijke bijdrages te leveren die mensen echt verder helpen; BMC levert werk dat ertoe doet.

Neem contact met ons op
contactperson Image
Lieke Schepers CEO Yacht Group Nederland +31 6 15832770