Finance-netwerk: Ontdek de kracht van ons netwerk! Cover

Finance-netwerk: Ontdek de kracht van ons netwerk!

Welke voordelen biedt de analyse van big data voor het Finance-vakgebied? Hoe kun je agile werken binnen control? Wat is de impact van blockchain op accounting? Hoe gaan we om met de veranderende rol van business & data analisten? Het Finance-netwerk van Yacht biedt je antwoorden en oplossingen voor actuele vraagstukken die jouw vak raken. Ontdek de kracht van ons Finance-netwerk!

Kenniscirkels

Op dit moment zijn er zo’n 700 financials via Yacht aan het werk. Allemaal gelijkgestemden met wie je kennis kunt uitwisselen en eindeloos kunt sparren over je opdrachten, ontwikkeling en uitdagingen. Je ontmoet je collega’s bijvoorbeeld in onze online community of door je aan te sluiten bij een kenniscirkel over een thema dat je interessant vindt. In een multidisciplinaire groep onderzoek je het thema en deel jij je visie met anderen. Van en met elkaar leren, daar draait het om. Zo ook bij Yacht Connect, waar we ervaren Finance-professionals aan trainees koppelen.

Boost voor je externe netwerk

Ook je externe netwerk krijgt een impuls. Zo organiseren we activiteiten samen met diverse kennisinstituten, universiteiten, alumniverenigingen, het Financieele Dagblad en BNR. Met de beroepsorganisaties voor financials, de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en de Vereniging van Registercontrollers, hebben wij een partnership. Voor jou de ideale mogelijkheid om je te verbinden aan autoriteiten in je vakgebied.

Futurizing Finance Community

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends in Finance? Interessante masterclasses volgen? Met Finace experts discussiëren? Sluit je dan aan bij onze Futurizing Finance Community.

Sluit je aan bij onze community

Events voor Finance professionals

Wil je meer weten?

Neem dan contact met mij op

contactperson Image

Misja Bouma

Business Development Manager

Future Finance Change Program Banner

Future Finance Change Program

Wil je als futureproof Financial carrière maken? Meld je nu aan voor ons Future Finance Change Program, het innovatief opleidingsprogramma van 1 jaar speciaal voor ambitieuze financials.

Meld je nu aan