Yacht Group Nederland Cover

Yacht Group Nederland

Yacht Group Nederland, waar dochtermaatschappijen BMC en Yacht onder vallen, is onderdeel van Randstad Groep Nederland.

Yacht

Yacht is de verbindende kracht tussen ambitieuze professionals en vooruitstrevende organisaties die vooruitgang willen realiseren. Wij geloven dat vooruitgang ontstaat als de juiste mensen bij elkaar komen. Daarom brengen we relaties tot stand. Zo creëren we een hechte community om expertises te delen en samen gaan voor het maximale resultaat. Zo ontstaan er kansen die iedereen in onze community laat excelleren.

Yacht is, vanuit negen kantoren door heel Nederland, actief in de vakgebieden: IT, Finance, Engineering, Legal, HRM, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement. En via BMC voor de Publieke Sector.

Lees meer over Yacht

BMC

BMC is sinds 2017 onderdeel van Yacht Group Nederland en is een gerenommeerd adviesbureau dat bijdraagt aan het realiseren van effectieve, krachtige oplossingen voor uitdaging in de publieke sector.

Werken bij BMC is werken aan het verbeteren van de publieke sector in brede zin. Betrokken bij elkaar houden we elkaar scherp, werken we continu aan onze maatschappelijke relevantie en maken we de stap naar verdere ontwikkeling.

Ga naar BMC

Werken als recruiter of consultant bij Yacht?

Carrière maken bij Yacht zelf? We zijn altijd op zoek naar ambitieuze recruiters, sales consultants en commercieel managers die onze professionals en opdrachtgevers naar een hoger niveau tillen. Interesse? Solliciteer direct!

Bekijk alle vacatures