De missie & visie van Yacht Cover

De missie & visie van Yacht

Yacht verbindt ambitieuze professionals met vooruitstrevende organisaties om vooruitgang te realiseren in een wereld die continu verandert. De marktonwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Of het nu gaat om duurzaamheid, digitale transformatie of maatschappelijke uitdagingen. Een wereld waarin verandering de enige constante is, roept om professionals die zaken écht in beweging krijgen. En die beweging vraagt om ambitieuze professionals met expertise en een ongekende drive.

Yacht is dus de verbindende kracht voor ambitieuze organisaties en professionals die vooruit willen. Om verandering in gang te zetten en te leiden gaan we grenzen verleggen, horizons verbreden en stappen we uit onze comfortzone. Zo tillen we organisaties en professionals naar een hoger niveau.

Missie

Yacht gelooft dat vooruitgang ontstaat als de juiste mensen bij elkaar komen. We verbinden en we brengen relaties tot stand. Met daadkracht. Persoonlijk en vanuit expertise.

Yacht bouwt communities. Verbonden door expertises. Waar we continu investeren in de ontwikkeling van skills en kennis. Waar vooruitstrevende organisaties en ambitieuze professionals samenkomen. Waar groei, kansen en oplossingen ontstaan. Waar ruimte is om te experimenteren, te verbinden en impact te maken op opdrachten.

Werken bij Yacht Banner

Werken bij Yacht

Carrière maken bij Yacht zelf? We zijn altijd op zoek naar ambitieuze recruiters, sales consultants en commercieel managers die onze professionals en opdrachtgevers naar een hoger niveau tillen. Interesse? Solliciteer direct!

Bekijk alle vacatures