Met deze 3 merkwaarden maken we impact Cover

Met deze 3 merkwaarden maken we impact

Onze merkwaarden zijn bepalend voor onze bedrijfscultuur. De merkwaarden van Yacht zijn daadkrachtig, deskundig en verbindend. En nog steeds kenmerken ze hoe we met elkaar en onze omgeving omgaan.

Waarom merkwaarden?

Yacht verbindt ambitieuze professionals met vooruitstrevende organisaties. We hebben ambitieuze groeiambities in een groeiende professionals markt en willen 'employer of choice' zijn voor eigen medewerkers en als 'talentmagneet' de beste professionals aantrekken.

In onze campagnes vertellen we onze merkwaarden aan de buitenwereld. Maar nog krachtiger dan vertellen is het te laten zien in ons gedrag. Zodat we met elkaar bouwen aan een sterk merk.

Onze 3 merkwaarden zijn: 

  1. Daadkrachtig:
    Aanpakken, gedreven, ondernemend, ambitieus en resultaatgericht
  2. Deskundig:
    Expertise als fundament. verrijkt met leiderschap, zelfkennis en contextsensitiviteit
  3. Verbindend:
    Krachten bundelen, ambities combineren, de juiste expertises samenbrengen en samen vooruit komen.

1. Daadkrachtig

De stem van Yacht is daadkrachtig: wij realiseren vooruitgang en resultaat.

Daadkrachtig uit zich in 'doen wat je zegt en zeggen wat je doet'. Snel kunnen schakelen, inspelen op veranderende vraag, zelfsturend zijn en beslissingen nemen is waar het over gaat. Maar ook lef tonen en eigenaarschap pakken.

2. Deskundig

Bij deskundig draait het om kennis en expertise.Dat geldt zowel voor de hard & human skills. Door te beschikken over de juiste kennis en skills ben je een uitstekende sparringspartner voor de opdrachtgever. En je bent altijd op zoek naar nieuwe informatie en kennis om het maximale resultaat te behalen. 

3. Verbindend

Verbinding maken is bij Yacht essentieel. We verbinden ambitieuze professionals met vooruitstrevende organisaties om samen vooruit te komen. Betrokkenheid, de krachten bundelen en netwerken spelen een grote rol. Samen talenten bundelen en ambities combineren om professionals en opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd up-to-date van actuele HR-trends, arbeidsmarktontwikkelingen in jouw vakgebied, events, opleidingen en onze overige dienstverlening. Ook lees je als eerste de blogs van onze Yacht’ers die hun ervaringen, tips en tricks met je delen. Interesse gewekt?

Stuur mij de nieuwsbrief