Met deze 3 merkwaarden maken we impact Cover

Met deze 3 merkwaarden maken we impact

Onze merkwaarden zijn bepalend voor onze bedrijfscultuur. De merkwaarden van Yacht zijn daadkrachtig, deskundig en verbindend. En nog steeds kenmerken ze hoe we met elkaar en onze omgeving omgaan.

Waarom merkwaarden?

Yacht wilt ambitieuze professionals met vooruitstrevende organisaties verbinden. We hebben ambitieuze groeiambities in een groeiende professionals markt en willen 'employer of choice' zijn voor eigen medewerkers en als 'talentmagneet' de beste professionals aantrekken.

In onze campagnes vertellen we onze merkwaarden aan de buitenwereld. Maar nog krachtiger dan vertellen is het te laten zien in ons gedrag. Zodat we met elkaar bouwen aan een sterk merk.

Onze 3 merkwaarden zijn: 

  1. Daadkrachtig:
    Aanpakken, gedreven, ondernemend, ambitieus en resultaatgericht
  2. Deskundig:
    Expertise als fundament. verrijkt met leiderschap, zelfkennis en contextsensitiviteit
  3. Verbindend:
    Krachten bundelen, ambities combineren, de juiste expertises samenbrengen en samen vooruit komen.

1. Daadkrachtig

De stem van Yacht is daadkrachtig: wij realiseren vooruitgang en resultaat.

Daadkrachtig uit zich in 'doen wat je zegt en zeggen wat je doet'. Snel kunnen schakelen, inspelen op veranderende vraag, zelfsturend zijn en beslissingen nemen is waar het over gaat. Maar ook lef tonen en eigenaarschap pakken.

2. Deskundig

Bij deskundig draait het om kennis en expertise. Ook staan de hard & human skills centraal. Het is essentieel dat je de markt, het vakgebied, klant en professional als de beste kent. Door te beschikken over de juiste kennis en skills ben je een uitstekende  sparringspartner voor de klant en professional. Van toegevoegde waarde zijn door hen te voorzien van het juiste advies. En je bent altijd op zoek naar nieuwe informatie en kennis om het maximale resultaat te behalen. 

3. Verbindend

Verbinding maken is bij Yacht essentieel. We verbinden ambitieuze professionals met vooruitstrevende organisaties om samen vooruit te komen. Betrokkenheid, de krachten bundelen en netwerken spelen een grote rol. Samen talenten bundelen en ambities combineren om professionals en opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. 

Werken bij Yacht Banner

Werken bij Yacht

Carrière maken bij Yacht zelf? We zijn altijd op zoek naar ambitieuze recruiters, sales consultants en commercieel managers die onze professionals en opdrachtgevers naar een hoger niveau tillen. Interesse? Solliciteer direct!

Bekijk alle vacatures