Onze cultuur Cover

Onze cultuur

Yacht gelooft dat vooruitgang ontstaat als de juiste mensen bij elkaar komen. Daarom verbinden we en brengen we relaties tot stand. Zo creëren we een hechte community van ambitieuze professionals en vooruitstrevende organisaties, die samen succes realiseren en gaan voor maximaal resultaat. Door kennis te delen en elkaars horizon te verleggen, ontstaan er kansen die iedereen in onze community laten excelleren.

Ook al ben je onafhankelijk en goed in je vak, het is enorm waardevol om verbonden te voelen met anderen. Om deel uit te maken van een groep gelijkgestemden. Binnen Yacht werken professionals met visie en ambitie. Collega's die jouw vraagstukken en uitdagingen maar al te goed begrijpen. Omdat ze zelf ook op het punt hebben gestaan waar jij nu staat. Of juist omdat ze er met een frisse blik tegenaan kijken. Onze professionals zijn daadkrachtig, gaan snel over tot actie en vinden het belangrijk om anderen óók te laten excelleren. Elkaar versterken en naar een hoger niveau tillen, daar gaat het om.

Yacht community: ons sterke netwerk

Sluit je je aan bij Yacht, dan krijg je er in één klap een gigantisch netwerk bij. Een netwerk van ruim 5.000 de beste professionals met wie jij kennis en ervaringen deelt. Ambitieuze professionals die jou inspireren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. En die vanuit hun visie en expertise jou uit je comfortzone halen. Interesse gewekt? 

Lees meer over ons netwerk

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd up-to-date van actuele HR-trends, arbeidsmarktontwikkelingen in jouw vakgebied, events, opleidingen en onze overige dienstverlening. Ook lees je als eerste de blogs van onze Yacht’ers die hun ervaringen, tips en tricks met je delen. Interesse gewekt?

Stuur mij de nieuwsbrief