Yacht Inhouse Services (YIS): volledige ontzorging van inhuur Cover

Yacht Inhouse Services (YIS): volledige ontzorging van inhuur

Organisaties maken meer en meer gebruik van tijdelijk inzetbare professionals. Het (op tijd) vinden van deze professionals is niet altijd makkelijk, zeker niet in een schaarse markt. Herken je dit fenomeen? Merk je dat veel van deze inhuur ad hoc gebeurt en niet altijd even efficiënt en dat ongewenst steeds meer partijen betrokken raken? Je weet bovendien niet of je inhuurtarieven nog marktconform zijn. Daarnaast ontbreekt ook nog eens de zekerheid of alles 100% volgens de wet- en regelgeving verloopt. Kortom, het is tijd voor Yacht Inhouse Services (YIS)!

Neem contact met ons op

Centrale inhuurdesk exclusief voor jou

YIS staat voor Yacht Inhouse Services en is jouw ontzorgende, vooruitstrevende en innovatieve partner op het gebied van inhuur. Jouw strategische doelstellingen veranderen en ontwikkelen zich continu. Samenhangend is er een steeds veranderende behoefte aan professionals. Doordat onze deskundige consultants exclusief op locatie verantwoordelijkheid nemen voor alle vraagstukken rondom inhuur, is jouw organisatie in staat strategische veranderingen te realiseren. 

De voordelen van YIS

YIS voert de volledige regie over al je inhuurvragen en geeft je op elk moment gewenste inzichten en levert gevraagd en ongevraagd advies. Met als grote voordelen: tijdige beschikbaarheid van de juiste professionals tegen marktconform tarief en daarmee continuïteit van de bedrijfsvoering en besparing van kosten. Plus tijdwinst voor de inhurende managers, die zich daardoor volledig kunnen richten op hun core business.

Wat betekent volledige ontzorging door Yacht Inhouse Services concreet voor jouw organisatie? 

  1. Korte lijnen
  2. Tijdig de juiste mensen
  3. Efficiënt inhuurproces
  4. Rapportages voor inzicht en advies
  5. Voldoen aan wet- en regelgeving
  6. Marktconforme tarieven
  7. Advies en sparringpartner
  8. Innovatiekracht Randstad Groep Nederland

1. Korte lijnen

Omdat we op locatie en exclusief voor je werken, zitten we dáár waar het gebeurt. De mensen van YIS zijn de linking pin tussen de inhurende managers, HR, Finance en inkoop. Snel en gericht schakelen door YIS is dan ook wat je dagelijks mag verwachten. Het coördineren en faciliteren van alle inhuur gerelateerde werkzaamheden is bij YIS in betrouwbare handen.

2. Tijdig de juiste mensen

YIS voorziet 100% van alle aanvragen - waarvan 95% (!) binnen de afgesproken termijn - met de juiste zzp’er of professional. Jouw en het door ons toegevoegde netwerk aan talenten spelen hierin een belangrijke rol. Deze pool wordt continu geactualiseerd op basis van de door jou gevraagde competenties. Potentiële kandidaten worden in het netwerk opgenomen en komen voor jou dus binnen handbereik.Bovendien opereert YIS proactief, ook op het vlak van recruitment. De markt wordt continu gemonitord door middel van onze eigen innovatieve arbeidsmarkt-tool. 

3. Efficiënt inhuurproces

Door het aanbrengen van structuur en het overnemen van alle aan inhuur gerelateerde  taken, zorgt YIS voor een efficiënt inhuurproces. Dit betekent stevige tijdswinst voor de inhurende managers. Zij kunnen meer dan ooit focussen op hun core business.

4. Rapportages voor inzicht en advies

YIS staat voor optimaal inzicht. Dankzij onze dashboards heb je de actuele stand van je inhuur op elk moment overzichtelijk in beeld. En jouw YIS-team voorziet je bovendien van analyses, inclusief adviezen. Altijd met het oog op concrete verbeterstappen.

5. Voldoen aan wet- en regelgeving

Het juist uitvoeren van alle wetten en regels is een complex speelveld, dat bovendien continu in beweging is. Wijzigingen volgen elkaar snel op. Omdat het YIS-team altijd bekend is met de actuele wetgeving, zoals WKA, AVG, WAB en de wet DBA, ben je er zeker van dat je inhuur 100% voldoet. Zij geven advies en zorgen voor mitigatie van risico’s. Hierdoor hoeft jouw organisatie zich geen zorgen meer te maken.

6. Marktconforme tarieven

Regelmatige benchmarks in combinatie met waardevolle kennis, verzekeren jou ervan dat het YIS-team altijd scherp onderhandelt over de tarieven. YIS geeft je de garantie op marktconforme tarieven.

7. Advies en sparringpartner

Met YIS heb je ook meteen alle kennis van de arbeidsmarkt in huis. Hierdoor pakt YIS een krachtige adviesrol. Bijvoorbeeld als het gaat over de juiste competenties van de inhuurkrachten en de optimale inrichting. Maar ook is YIS voor jou de ideale sparringpartner. Met zicht op alles wat speelt in de markt, nu én in de toekomst. Ook voor strategisch advies ben je daardoor bij het YIS-team aan het juiste adres.

8. Innovatiekracht Randstad Groep Nederland

YIS is onderdeel van Randstad Groep Nederland, de nummer 1 HR dienstverlener in de wereld. En dat betekent indirect voor jou als opdrachtgever dat je ook je voordeel doet met de (innovatie)kracht van deze bekende én erkende organisatie met internationale allure. 

Wij gaan graag met je in gesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden van YIS voor jouw onderneming? Laat via onderstaande formulier je gegevens achter en wij gaan graag met je in gesprek. Op persoonlijke wijze bekijken we samen wat de juiste aanpak is. Wellicht ook op basis van de resultaten van onze Inhuurscan. Met in alles een en hetzelfde doel: volledige ontzorging voor jou op het gebied van inhuur.

Neem contact met ons op

Meer weten over Yacht Inhouse Services?

Neem gerust contact met mij op.

contactperson Image

Jan van Helden

Directeur Yacht Grip op inhuur

Succesvol inhuren in een veranderende arbeidsmarkt kan wél Banner

Succesvol inhuren in een veranderende arbeidsmarkt kan wél

Voor veel organisaties is het een uitdaging om grip te krijgen op inhuur van professionals. In deze paper lees je meer over onze Broker/MSP (Managed Service Provider) dienstverlening en drie praktijkcases die je veel inzicht geven in hoe het ook kan.

Download de paper

Neem contact op met Yacht-Inhouse-Service (YIS)

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement