Yacht traineeship Cover

Yacht traineeship

Tijdens het Yacht traineeship ontwikkel jij je van hoogopgeleide starter tot futureproof young professional. Jij kiest het vakspecialisme dat bij je past. Wij bieden je de tools en het netwerk aan om succesvol te worden én te blijven op de continu veranderende arbeidsmarkt.

Wie ben jij?

Met een hbo- of wo-diploma en maximaal 2 jaar werkervaring in jouw vakgebied ben jij toe aan het echte werk. Je ziet kansen en grijpt die. Achterover leunen tot dingen op je pad komen? Niets voor jou. Want jij creëert je eigen toekomst. Je bent niet bang voor verandering. Een continu bewegende werkomgeving houdt je juist scherp. 

Samen het verschil maken

Vooruitkomen en het verschil maken. Met andere inspirerende trainees resultaten neerzetten die ertoe doen. Bij ons ben je onderdeel van een waanzinnig waardevol netwerk. In omvang én kwaliteit. Wij verbinden je met honderden trainees, duizenden collega’s en heel veel prachtige bedrijven. Als trainee bij Yacht begin jij je carrière dus al met een voorsprong!

Kies je eigen specialisme

Jij gaat voor een loopbaan in IT, Finance, Engineering, HRM, Legal, of Supply Chain Management & Procurement. Bij welk specialisme binnen het vakgebied van jouw keuze ligt je hart? Als je nog geen vastomlijnd plan hebt is dat geen probleem. We bekijken dan samen met jou welk ontwikkeltraject het beste bij jou past. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze vakgebieden

Teken zelf jouw unieke roadmap

Als Yacht trainee kom je direct bij ons in dienst. Je begint met een opdracht die past bij jouw leerwensen en ontwikkeltrack. Is er nog geen concrete opdracht, dan vinden we die samen. Vanaf dag één bouw jij bij ons aan een sterk netwerk.

Aan de slag bij topwerkgevers

In 3 jaar tijd voer je 3 of 4 opdrachten uit bij 3 verschillende topwerkgevers uit het bedrijfsleven en/of de publieke sector. Vooruitstrevende bedrijven en organisaties, zoals KLM, Philips, ABN AMRO, Douwe Egberts, Randstad, Redbull of de gemeente Utrecht. Je stapt in een bestaande functie, of draait mee in een project. Een geweldige manier om kennis te maken met verschillende organisatiestructuren en bedrijfsculturen. Na 3 jaar blijf je als professional bij Yacht in dienst. Of je gaat aan de slag bij een van onze talentpartners. De keuze is aan jou. 

What’s in it for you?

Jij stoomt jezelf als Yacht trainee klaar tot vakspecialist van de toekomst met de kennis en skills die daarvoor nodig zijn. Jij hebt impact en leert bij ons te denken als een echte ondernemer. Jouw traject in onze #schoolofwork is maatwerk. Wij bieden je hierbij de begeleiding die jou op het lijf is geschreven. En daarbij zit jij zelf aan de knoppen!

De voordelen van het Yacht traineeship

  • Een arbeidsovereenkomst bij een topwerkgever met de zekerheid van een vast inkomen en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Verschillende uitdagende opdrachten bij diverse toonaangevende bedrijven en instanties;
  • Gegarandeerde groei op zowel vaktechnisch als persoonlijk vlak;
  • Gedegen persoonlijke begeleiding van consultants en managers uit je eigen vakgebied én van externe, gecertificeerde coaches;
  • Een sterk en divers netwerk van talentpartners, mede-trainees en collega’s over alle vakgebieden heen.

Lekkere koffie en een supergezellige vrijdagmiddagborrel? Die hebben we natuurlijk ook. Maar dat vinden we vanzelfsprekend.

Bekijk onze vacatures & solliciteer direct