Onze ontwikkeltracks: een specialisme in een van onze 6 vakgebieden Cover

Onze ontwikkeltracks: een specialisme in een van onze 6 vakgebieden

Jezelf ontwikkelen tot futureproof vakspecialist. Doorgroeien naar een specialisme dat je op het lijf is geschreven. Daarvoor bieden onze ontwikkeltracks jou de ruimte. Een ontwikkeltrack is jouw persoonlijke maatpak voor een toekomstbestendige carrière. Waarin ga jij excelleren?

Bekijk de ontwikkeltracks per vakgebied

Van generalist naar specialist

Een ontwikkeltrack is jouw persoonlijke pad naar verdieping in je vakgebied. Misschien heb jij je keuze voor een specialisme al gemaakt. Twijfel je nog? Dan helpt jouw persoonlijke jobcoach je om de juiste koers te bepalen.

Na je keuze voor een track ga je meteen aan de slag met je eerste opdracht. Vervolgens bekijk je samen met je jobcoach welke stappen nodig zijn voor jouw verdere ontwikkeling binnen de gekozen track. En ook welke trainingen en cursussen daarop het beste aansluiten. Wat je focus ook wordt, één ding staat vast: als Yacht trainee neem jij de lead en zet je jouw loopbaan versneld op het juiste spoor. 

Check hier al onze ontwikkeltracks
Onze ontwikkeltracks: een specialisme in een van onze 6 vakgebieden

Elke track een vaste cyclus

Als Yacht trainee doorloop je onze #schoolofwork. De trainingen in je eerste jaar zijn voor alle trainees hetzelfde en gaan over onderwerpen die de vakgebieden overschrijden. Denk bijvoorbeeld aan communicatieve vaardigheden, effectiviteit en energie. Om op maat verder door te groeien, volg je vanaf de tweede helft van je tweede jaar keuzevakken die speciaal zijn afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte. De onderwerpen verschillen per track, maar de cyclische opbouw is hetzelfde. Trainingsdagen, personal coaching, intervisie, performance coaching en een driegesprek zijn vaste onderdelen. Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om vakinhoudelijke cursussen en trainingen te volgen. Wij geven je dus de kaders en jij geeft aan wat je nodig hebt op jouw weg naar succes. Weet jij al voor welke ontwikkeltrack je kiest? 

Bekijk de vacatures & solliciteer direct

Heb je vragen over het Yacht traineeship?

Neem dan contact op met een van onze recruiters

contactperson Image

Lopke Ubbels

contactperson Image

Monica d'Aumerie